Eдна благородна кауза

Един млад и амбициозен лекар се опитва да превърне шокова зала в МБАЛСМ „Н.И. Пирогов“ в най-добрата не само на Балканите, но и в Европа. Но както обикновено се получава, освен амбиция, са необходими и пари. Осигурени са средствата за ремонта на новата шокова зала, но сега се търсят спонсори за закупуване на оборудването. Според д-р Пламен Нейчев са необходими около 500 000 лева, за да може България да има една добра шокова зала, която да поема спешните нужди на пациентите.

Всеки един от нас по един или друг повод е прибягвал до услугите на „Пирогов“ и в тези моменти ни се е искало освен да попаднем в ръцете на най-добрите лекари, да могат те да ни помогнат и с най-добрата апаратура.

От нас зависи.

За повече подробности, относно инициативата: д-р Пламен Нейчев 0887 42 77 17

2 мнения за “Eдна благородна кауза

  • Reply Богдана Попова 06.03.2009 at 12:12

    Обикновено, когато ни потрябва помощ от Пирогов, сме съгласни да дадем мило и драго, за да ни помогнат. Дано този път се сетим навреме и направим, каквото е необходимо!

  • Reply Екатерина 03.02.2009 at 21:43

    Смятам, че достатъчно спонсорираме собственото си здравеопазване, за да почнем и да инвестираме и в инфраструктурата му. Кога ли то ще направи нещо за нас?

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.