А вие против Путин ли сте?

Днес след пресконференцията и последвалата такава на университетското ръководство, всички ние подписали декларацията бяхме обвинени в „натиск“ върху ръководството на университета, защото те имали право да решават кого да наградят с „доктор хонорис кауза“.

Така е, но това не означава, че всички трябва да сме доволни и мнението на вече 1300 човека подписали се срещу това, трябва да се квалифицира като натиск. Това е свобода на словото.

Прочетете повече за глупавата реакция на университета и подпишете декларацията и я пратете на приятелите си да я подпишат, блогвайте, моля ви, за да може да се разшуми за този СРАМ, който ще се случи и на България и на Велико Търново.

Влезте в общността на блога ми.
8269 човека го направиха от 2004 година досега! Запишете се и получавайте нови материали от време на време.
Аз мразя спама. Няма да получавате такъв от мен.

12 мнения за “А вие против Путин ли сте?”

 1. Повече от ясно е, че става дума за емоционално-партийна номинация, прокарвана от група русофили под ръководството на човек с руска фамилия и явни пристрастия към комунистическата идея. Такива като тях за малко не уредиха превръщането на България в робски придатък на Съветската империя през миналия век. Но и сега целта им е същата – отклоняването на страната ни от евробъдещето й в точно обратната посока. Това е само началото на мероприятията на днешните комунисти да поставят България в положението на васал и безгласен сателит на Русия. Сега те подбутвани от руските си другари трескаво търсят всевъзможни начини за сближаването на страната ни по всички линии с Русия. Ето защо в никакъв случай не бива да допускаме да превърнат намерението си в реалност. То е антибългарско и силно компрометиращо България поела по пътя на демокрацията. Няма никакъв основателен аргумент на Путин да бъде присъдено почетно звание у нас. Това би било гавра и гнусна провокация! България не е Куба и тук червеноармейските идеи вече нямат подкрепата на народа. Само бетонираните червени пенсионери и лумпенизираните им отрочета биха приели подобна идея с възторг.
  Асен Проданов, Бургас

 2. Още нещо – Путин може да се възнагради само от инстутут по служби за сигурност. А В.Т.У. такъв ли е?

 3. И Путин е прекрасен, но за Русия. И Обама е прекрасен, но за Америка. Това, че прадедите му, са освободили прадедите ни, означава, че ние можем да кажем благодаря, да се поучим и да го каним на 3ти март на празника за освобождението ни. Но не виждам пък с какво той има принос за науката, още повече, че ни остави без газ в студената зима и ни обърна гръб. Мерси, аз гърбатковци не искам да се награждават тук.

 4. Шопов, без да се заяждам, но след атаката Ви срещу Путин, един приятел първият коментар, който направи беше: „И на този ли Сорос му плаща“. На въпроса ми защо Сорос да ви плаща и какво общо има Сорос с русофобията, той ми каза: „Казаното от Шопов е все едно по шаблон като говореното от другите наеминици на Сорос като Огнян Минчев, Евг.Дайнов и т.н. Едни и сащи неща приказват“.

  Тук трябва да допълня, че аз лично не съм негативно настроен към Сорос. Просто съобщавам как подобни действия се възприемат от някои хора…

 5. Свежо: Аз съм против познатата ни схема на нарушения, които се извършват у нас, в България- нарушена Е процедурата.
  – предложението трябва да тръгне от деканата, а не от ректората.
  – трябва да бъде разгледано и прието на академичен съвет с кворум.

  От където да го погледнеш работата издиша и е ясно,
  че ректорът Легкоступ изпълнява поръчка ОТГОРЕ. Хич не е трудно да се сети човек чия, при положение, че главният прокурор е син на Иля Велчев /БКП/, съпартиец на Гоце, лектор във ВТУ, В.Търново.
  Подкрепям подписката, заедно с цялото ни семейство.

 6. Против Путин-Никога !Винаги и с две ръце бих гласувал да си стои в Русия!

 7. Свежо: Подкрепих с подписа си
  ДЕКЛАРАЦИЯ
  от инициативия комитет “Гражданско действие за Велико Търново”.

  Любима :-)

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.