А вие против Путин ли сте?

Днес след пресконференцията и последвалата такава на университетското ръководство, всички ние подписали декларацията бяхме обвинени в „натиск“ върху ръководството на университета, защото те имали право да решават кого да наградят с „доктор хонорис кауза“.

Така е, но това не означава, че всички трябва да сме доволни и мнението на вече 1300 човека подписали се срещу това, трябва да се квалифицира като натиск. Това е свобода на словото.

Прочетете повече за глупавата реакция на университета и подпишете декларацията и я пратете на приятелите си да я подпишат, блогвайте, моля ви, за да може да се разшуми за този СРАМ, който ще се случи и на България и на Велико Търново.

12 мнения за “А вие против Путин ли сте?

 • Reply Asen Prodanov, Burga 16.02.2009 at 15:20

  Повече от ясно е, че става дума за емоционално-партийна номинация, прокарвана от група русофили под ръководството на човек с руска фамилия и явни пристрастия към комунистическата идея. Такива като тях за малко не уредиха превръщането на България в робски придатък на Съветската империя през миналия век. Но и сега целта им е същата – отклоняването на страната ни от евробъдещето й в точно обратната посока. Това е само началото на мероприятията на днешните комунисти да поставят България в положението на васал и безгласен сателит на Русия. Сега те подбутвани от руските си другари трескаво търсят всевъзможни начини за сближаването на страната ни по всички линии с Русия. Ето защо в никакъв случай не бива да допускаме да превърнат намерението си в реалност. То е антибългарско и силно компрометиращо България поела по пътя на демокрацията. Няма никакъв основателен аргумент на Путин да бъде присъдено почетно звание у нас. Това би било гавра и гнусна провокация! България не е Куба и тук червеноармейските идеи вече нямат подкрепата на народа. Само бетонираните червени пенсионери и лумпенизираните им отрочета биха приели подобна идея с възторг.
  Асен Проданов, Бургас

 • Reply Анонимко 13.02.2009 at 3:01

  Още нещо – Путин може да се възнагради само от инстутут по служби за сигурност. А В.Т.У. такъв ли е?

 • Reply Анонимко 13.02.2009 at 2:56

  И Путин е прекрасен, но за Русия. И Обама е прекрасен, но за Америка. Това, че прадедите му, са освободили прадедите ни, означава, че ние можем да кажем благодаря, да се поучим и да го каним на 3ти март на празника за освобождението ни. Но не виждам пък с какво той има принос за науката, още повече, че ни остави без газ в студената зима и ни обърна гръб. Мерси, аз гърбатковци не искам да се награждават тук.

 • Reply krassyo 12.02.2009 at 18:48

  Божилков, ти и приятели ли имаш?

 • Reply Добри Божилов 12.02.2009 at 16:35

  Шопов, без да се заяждам, но след атаката Ви срещу Путин, един приятел първият коментар, който направи беше: „И на този ли Сорос му плаща“. На въпроса ми защо Сорос да ви плаща и какво общо има Сорос с русофобията, той ми каза: „Казаното от Шопов е все едно по шаблон като говореното от другите наеминици на Сорос като Огнян Минчев, Евг.Дайнов и т.н. Едни и сащи неща приказват“.

  Тук трябва да допълня, че аз лично не съм негативно настроен към Сорос. Просто съобщавам как подобни действия се възприемат от някои хора…

 • Reply Lissa_waw 11.02.2009 at 22:15

  Свежо: Аз съм против познатата ни схема на нарушения, които се извършват у нас, в България- нарушена Е процедурата.
  – предложението трябва да тръгне от деканата, а не от ректората.
  – трябва да бъде разгледано и прието на академичен съвет с кворум.

  От където да го погледнеш работата издиша и е ясно,
  че ректорът Легкоступ изпълнява поръчка ОТГОРЕ. Хич не е трудно да се сети човек чия, при положение, че главният прокурор е син на Иля Велчев /БКП/, съпартиец на Гоце, лектор във ВТУ, В.Търново.
  Подкрепям подписката, заедно с цялото ни семейство.

 • Reply vali 11.02.2009 at 21:03

  Против Путин-Никога !Винаги и с две ръце бих гласувал да си стои в Русия!

 • Reply А вие против Путин ли сте? | Peter Hadzhiev Web Log 11.02.2009 at 20:09

  […] зачудих що за глупост е това. Сега прочетох в блога на Бого, че е съвсем […]

 • Reply vali 11.02.2009 at 19:55

  Свежо: Какъв доктор,какъв хонорис,каква кауза?

 • Reply ljubima 11.02.2009 at 19:08

  Свежо: Подкрепих с подписа си
  ДЕКЛАРАЦИЯ
  от инициативия комитет “Гражданско действие за Велико Търново”.

  Любима :-)

 • Reply Chamburi 11.02.2009 at 18:44

  Свежо: :(((

 • Reply legacy 11.02.2009 at 17:55

  Свежо: Не’ам думи просто :((((((((((

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.