Помогнете

Опазването на цифровите ни права е много важна задача и работа в много направления, едно от които е на ниво НПО, а друго е на ниво партийно представителство.

Аз авоторът на този блог, станах част от „Зелените“ – хора които се борим за природата на България и за другото ценно в тази държава – хората, правата им и нашата история.

За да се явим на избори, трябва да съберем 50 000 лева, от които вече имаме събрани близо 43 000, а до понеделник трябва да съберем още само 7 000 лева.

Призоваваме всички наши приятели и съмишленици, като споделяте нашата кауза – да запазим природата на България, да върнем държавата на гражданите, да запазим правата си в Интернет и извън него – нуждаем се от вас СЕГА!

За да можем да се явим на изборите, за да имат гражданското общество и защитниците на природата представителство в Европейския парламент, за да имаме всички ние Избор.

Моля, ви да дарите, всеки колкото може, за да можем да имаме шанс, да се борим за всичко онова, което е и наша обща цел с тази кауза.

Можете да дарите от тук:
http://www.bulgariangreens.org/donations.html

Благодаря ви
Бого

Кажете и на приятели или най-малкото сложете препратка към този материал – имаме само 2 дена и РЕАЛНА възможност да се явим на избори минавайки всички бариери и високата такса, наложена от сегашната политическа система. Бъдете с нас !

3 мнения за “Помогнете

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.