МВР ги е страх от гражданите

МВР внесе поредната поправка в Закона за електронни съобщения вчера. Интересното е, че тя е с гриф „Секретно“. От кого се страхува МВР? От нас ли?

В тях МВР посочва своите аргументи защо трябва да следи безпричинно нашата комуникация в Интернет и чрез мобилните телефони и защо трябва да има постоянен достъп до тези данни наготово.

Аз навремето имах допуск да чета и строгосекретни материали, дали пък да не поискам да видя този засекретен законопроект.

Народното събрание се разпуска съвсем скоро, дали ще стане прецедент за това в последния ден БСП и ДПС да гласуват този секретен законопроект и така да ударят секирата на цялото общество за пореден път…

Хора замислете се за кого ще гласувате, тази наглост трябва да спре, ако трябва и с крайни мерки. Наглостта политическа трябва да спре и сега е момента това да стане. Ако искаме свободен Интернет и свободни комуникации, си направете много добре сметката как гласувате, аз вече направих своя избор !

Вижте и още материали по темата тук, тук, тук и обзор -тук

МОЛЯ, ПОПЪЛНЕТЕ И ТОВА МАЛКО ПРОУЧВАНЕ. ИМАМЕ НУЖДА ОТ НЕГО, ЗА ДА СЕ БОРИМ ЗА ПРАВАТА НИ.

4 мнения за “МВР ги е страх от гражданите

 • Reply Зелена позиция по опитите на МВР за безконтролно следене в Интернет 05.06.2009 at 12:26

  […] по проблема) В блога на кандидата за евро-депутат Богомил Шопов В блога на Делян Делчев В блога на обединението […]

 • Reply бояджиев 04.06.2009 at 13:08

  единствения шанс да се живее нормално е да се живее далече от тая държава на абсурда.жалко,че страната ни е много хубава.казвам на децата си ако могат да се махнат от тука,защото животът им ще мине в чакане на някакво свело бъдеще,обещавано от всеки путьо в политиката.
  искам да кажа още само тово,че ако сега живеем малко по-добре от преди десет години,то е не благодарение на политиците,а въпреки тях.жалко за младите хора.

 • Reply бойкоСтефанов 04.06.2009 at 11:10

  Свежо: Горкичките.
  Страх ги е, ако убиват хората на улицата, дали случайно някой няма да види и да ги снима с телефона си.
  Друго от какво да ги е страх.

  Ех тоз Бого бе. Мушморок, зелен.

 • Reply Марти 04.06.2009 at 10:52

  Знаеш ли кой има достъп до този гриф?

  Прокурор понижаван в длъжност два пъти, защото бави дела!

  Като годен за поста бе определен и Нестор Несторов, за когото ДАНС удостовери, че има достъп до класифицирана информация с ниво „Строго секретно“. Несторов бе предложен за бюрото от Христо Бисеров (ДПС) в последния възможен момент и предизвика разкол сред депутатите на Доган, които настояваха за поста да бъде издигнат човек от турското малцинство. Кандидатурата на бившия прокурор предизвика недоволство и заради спорната му репутация, тъй като преди години бе понижен в длъжност за умишлено забавяне на делото „Валтер Папазки“.

  Смятай…

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.