МВР ги е страх от гражданите

МВР внесе поредната поправка в Закона за електронни съобщения вчера. Интересното е, че тя е с гриф „Секретно“. От кого се страхува МВР? От нас ли?

В тях МВР посочва своите аргументи защо трябва да следи безпричинно нашата комуникация в Интернет и чрез мобилните телефони и защо трябва да има постоянен достъп до тези данни наготово.

Аз навремето имах допуск да чета и строгосекретни материали, дали пък да не поискам да видя този засекретен законопроект.

Народното събрание се разпуска съвсем скоро, дали ще стане прецедент за това в последния ден БСП и ДПС да гласуват този секретен законопроект и така да ударят секирата на цялото общество за пореден път…

Хора замислете се за кого ще гласувате, тази наглост трябва да спре, ако трябва и с крайни мерки. Наглостта политическа трябва да спре и сега е момента това да стане. Ако искаме свободен Интернет и свободни комуникации, си направете много добре сметката как гласувате, аз вече направих своя избор !

Вижте и още материали по темата тук, тук, тук и обзор -тук

МОЛЯ, ПОПЪЛНЕТЕ И ТОВА МАЛКО ПРОУЧВАНЕ. ИМАМЕ НУЖДА ОТ НЕГО, ЗА ДА СЕ БОРИМ ЗА ПРАВАТА НИ.

Влезте в общността на блога ми.
8269 човека го направиха от 2004 година досега! Запишете се и получавайте нови материали от време на време.
Аз мразя спама. Няма да получавате такъв от мен.

4 мнения за “МВР ги е страх от гражданите”

 1. единствения шанс да се живее нормално е да се живее далече от тая държава на абсурда.жалко,че страната ни е много хубава.казвам на децата си ако могат да се махнат от тука,защото животът им ще мине в чакане на някакво свело бъдеще,обещавано от всеки путьо в политиката.
  искам да кажа още само тово,че ако сега живеем малко по-добре от преди десет години,то е не благодарение на политиците,а въпреки тях.жалко за младите хора.

 2. Свежо: Горкичките.
  Страх ги е, ако убиват хората на улицата, дали случайно някой няма да види и да ги снима с телефона си.
  Друго от какво да ги е страх.

  Ех тоз Бого бе. Мушморок, зелен.

 3. Знаеш ли кой има достъп до този гриф?

  Прокурор понижаван в длъжност два пъти, защото бави дела!

  Като годен за поста бе определен и Нестор Несторов, за когото ДАНС удостовери, че има достъп до класифицирана информация с ниво „Строго секретно“. Несторов бе предложен за бюрото от Христо Бисеров (ДПС) в последния възможен момент и предизвика разкол сред депутатите на Доган, които настояваха за поста да бъде издигнат човек от турското малцинство. Кандидатурата на бившия прокурор предизвика недоволство и заради спорната му репутация, тъй като преди години бе понижен в длъжност за умишлено забавяне на делото „Валтер Папазки“.

  Смятай…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.