850 долара инвестиции в третия свят

Може да ви се струва смешна сума, но тези пари помогнаха на много хора през системата на KIVA. Идеята възникна преди по-малко от година, когато си пожелах по време на рожденния ми ден, ето това:

На 22.12 си имам рожден ден. Винаги , когато ме питат какво искам за подарък започвам, разбира се с нещо за мене, но този път искам да ви представя една идея, която може да реализирате и по този начин да ми подарите подарък и този подарък в същото време да си остане и ваш. Хитро, а :)

1. Има един уеб-сайт който подпомага с малки суми различни по рода си бизнеси в развиващите се страни.
2. Можете да изберете на какъв бизнес да заемете сумата от 25 долара. Можете да помогнете на компютърен клуб в Уганда или на магазин в Перу – всичко зависи от вас.
3. В рамките на една година тези пари ви се връщат чрез месечни вноски. Тоест не губите нищо. Можете да си изтеглите парите обратно или да ги вложите в друг обект и така да помогнете друг бизнес да се развива. Сумата не е голяма, но когато се съберат много хора и дарят по 25$ колелото се завърта.

Ако съм ви убедил, можете да влезете в групата тук и да направите своето дарение, както и да прочетете повече за самата услуга и начина й на работа.

Благодря на всички повярвали в нея.

2 мнения за “850 долара инвестиции в третия свят

  • Reply doni 04.11.2009 at 17:12

    чудя се ти като пример каква сума сложи в kiva, за да се ориентирам и аз какво да сложа?

    • Reply Богомил "Бого" Шопов 04.11.2009 at 17:37

      25 само

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.