Thank you for the music. БГ Сайт 2009

По време на БГ сайт 2009

Бях приятно изненадан, когато разбрах, че ще получа специалната награда на БГ Сайт 2009 за принос в развитието на българския уеб. Комитата, представяйки ме, ме накара да се изчервя няколко пъти.

Дръпнах и една реч за това, колко е важно да паднат стените в главите ни, както берлинската стена и че е време всеки да се удари в решетките на своята свобода, за да разбере, че тя става все по-ограничена.

Говорих малко и за отворения уеб и за това, че потребителят, вече не само употребява, а и създава, и че той е много важна част от българския уеб и е време всички играчи да го разберат.

Нядявам се, че не съм бил много груб, но на такива събирания ми се иска да успея да събудя хората, за да ги накарам да помислят за реалностите и да помогнат на кампании за защита на свободата в Интернет. Тази година не се получи, да се надявам, че следващата ще стане. Аз ще намеря начина.

пак БГ Sajt 2009

Блогът ми беше класиран на второ място в категорията си и оставам на твърдението на повечето присъстващи в залата, че по-добрите проекти бяха класирани втори :))))

Не считам, че съм заслужил с нещо наградата, наистина е така, но съм много благодарен на всички, които направиха така, че да я получа.

Благодаря ви !

Снимките са от блога на Жюстин.

Влезте в общността на блога ми.
8269 човека го направиха от 2004 година досега! Запишете се и получавайте нови материали от време на време.
Аз мразя спама. Няма да получавате такъв от мен.

9 мнения за “Thank you for the music. БГ Сайт 2009”

  1. @Светла: Благодаря ти. Нямам си идея за какво намесваш БДЖ, но не съм, не :)

  2. Аз бих ти дала голямата награда, но и специалната бива :-). Все пак, очаквано беше голямата награда да отиде при онзи, който най-много я иска и който би бил най-фрустриран, ако не я получи (предполагам, че ти не си си издействал спонсорство от БДЖ или някоя автобусна фирма, за да се придвижиш от Търново до София за наградата и обратно).

  3. Браво Бого! Много се радвам наистина, мисля че я заслужаваш наградата на 200% с работата си и дейното си отношение!

    Само в същия дух и да не се спираш пред нищо, а само да повличаш и други хора след себе си :)

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.