Подкрепа от Варна, София, Пловдив и Велико Търново

Варна
От Варна дойде подкрепа на инициативата „Обади му се“ ,която има за цел да алармира народните представители за това, че нарушават правата ни. Ето и цитат, скоро и видео:

Днес във Вечерно море отново ще говорим за предстоящите промени в Закона за електронното съобщение. В момента Фейсбук-общността се организира в група за протест, а партията на Зелените започна кампанията “Обади се на депутат – спри тоталното и безконтролното подслушване!”. Повече за мотивите, резултатите и очакванията ще чуем по телефона от Богомил Шопов – активен блогър и защитник на законния достъп до личните ни данни.
От седем часа, в поредното издание на предаването «Избрани от нас» и ние ще се включим в инициативата – като попитаме народния представител от ГЕРБ Свилен Крайчев за неговата позиция, ще говорим и за новините от Комисията по транспорт.

София
Освен това, почти успях да се скарам на водещия на новините на TV7, който каза, „че аз нямам какво да крия, не се притеснявам да ме подслушват“. Добрата новина, е че много зрители и на този канал, разбраха за кампанията ни и за проблема.

Пловдив
Утре сутринта ще говоря по радио Пловдив, за този проблем, така, че слушателите на тази медия, ще успят да разберат ите как могат да помогнат, защото гласуването се очаква да е тази седмица и трябва да се реагира адекватно.

Велико търново
Вестник „Борба“ ни подкрепи с чудесен материал, който може да бъде видян тук.

Благодарим ви!

2 мнения за “Подкрепа от Варна, София, Пловдив и Велико Търново

  • Reply светлана ганчева 15.12.2009 at 12:41

    Благодаря за интервюто, вече е качено в сайта, в рубриката „Градски работи“ от 14.12. А разговорът със Свилен Крайчев е в „Избрани от нас“.

  • Reply Кирил Кирилов 14.12.2009 at 21:50

    Освен традиционно доброто отразяване в интернет, сега за проблема се пише и в големите вестници „Труд“, „Дневник“, „Сега“, в регионалните вестници, както и в почти всички телевизии. Този път медийното отразяване е на ниво. Стискаме палци пак да успеете.

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.