Подкрепа от Варна, София, Пловдив и Велико Търново

Варна
От Варна дойде подкрепа на инициативата „Обади му се“ ,която има за цел да алармира народните представители за това, че нарушават правата ни. Ето и цитат, скоро и видео:

Днес във Вечерно море отново ще говорим за предстоящите промени в Закона за електронното съобщение. В момента Фейсбук-общността се организира в група за протест, а партията на Зелените започна кампанията “Обади се на депутат – спри тоталното и безконтролното подслушване!”. Повече за мотивите, резултатите и очакванията ще чуем по телефона от Богомил Шопов – активен блогър и защитник на законния достъп до личните ни данни.
От седем часа, в поредното издание на предаването «Избрани от нас» и ние ще се включим в инициативата – като попитаме народния представител от ГЕРБ Свилен Крайчев за неговата позиция, ще говорим и за новините от Комисията по транспорт.

София
Освен това, почти успях да се скарам на водещия на новините на TV7, който каза, „че аз нямам какво да крия, не се притеснявам да ме подслушват“. Добрата новина, е че много зрители и на този канал, разбраха за кампанията ни и за проблема.

Пловдив
Утре сутринта ще говоря по радио Пловдив, за този проблем, така, че слушателите на тази медия, ще успят да разберат ите как могат да помогнат, защото гласуването се очаква да е тази седмица и трябва да се реагира адекватно.

Велико търново
Вестник „Борба“ ни подкрепи с чудесен материал, който може да бъде видян тук.

Благодарим ви!

Влезте в общността на блога ми.
8269 човека го направиха от 2004 година досега! Запишете се и получавайте нови материали от време на време.
Аз мразя спама. Няма да получавате такъв от мен.

2 мнения за “Подкрепа от Варна, София, Пловдив и Велико Търново”

  1. Благодаря за интервюто, вече е качено в сайта, в рубриката „Градски работи“ от 14.12. А разговорът със Свилен Крайчев е в „Избрани от нас“.

  2. Освен традиционно доброто отразяване в интернет, сега за проблема се пише и в големите вестници „Труд“, „Дневник“, „Сега“, в регионалните вестници, както и в почти всички телевизии. Този път медийното отразяване е на ниво. Стискаме палци пак да успеете.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.