Дали да се откажа, съвсем от мобилния си телефон ( мрежа)- ми да :)

Днес останових, че след като Глобул ми спряха телефона, освен това ми ЗАТРИХА и номера – вече близо 3 месеца съм без телефон и много си ми е добре. Е, ползвам от време на време телефона на Силвия, за спешни обаждания, но според мен мога да мина и без тях, защото си имам Интернет и мoга да си се обаждам от където си искам, до където си искам. (а и който знае как, може да ми се обажда)

Тъкмо и Меверето ще има да зема да ми засича местоположението по Закона за електронните съобщения, мухаха :)

Всеки, които ми е имал телефона, може съвсем спокойно да ми го изтрие, а ако искате да ме намерите – пишете ми мейл или по друг комуникационен канал.

В интерес на истината мобилните доставчици се подиграват с хората у нас и като цена на услугата и като права на защита на личните данни и като какво ли още не – но не искам да пиша за това.

Може да изглежда срашно асоциално, но каквото повикало, такова се обадилo. Не съм вече „фън“ и „куул“, да ползвам мобилна мрежа, но ще  ползвам wifi възможностите на телефона си, да звъня през Интернет.  Я, решение !

Влезте в общността на блога ми.
8269 човека го направиха от 2004 година досега! Запишете се и получавайте нови материали от време на време.
Аз мразя спама. Няма да получавате такъв от мен.

5 мнения за “Дали да се откажа, съвсем от мобилния си телефон ( мрежа)- ми да :)”

  1. Това е интересно решение. Имам приятел, който кара така от години. Дори по едно време имаше собствен бизнес и пак се оправяше. Според мен, при достатъчно развит Интернет, може да се кара и без услугите на мобилните оператори.

    И все пак… мобилния телефон си е мобилен телефон. Аз едва ли ще се откажа някога. Най-малкото заради възможността за ползване на Интернет през GSM мрежата.

  2. За 3 път ми пращат с настройки и се препращат вместо да ги запаметя.Утре ще ходя да го видят техници.Омръзна ми да се боря с него.Изцеди ме.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.