Дали да се откажа, съвсем от мобилния си телефон ( мрежа)- ми да :)

Днес останових, че след като Глобул ми спряха телефона, освен това ми ЗАТРИХА и номера – вече близо 3 месеца съм без телефон и много си ми е добре. Е, ползвам от време на време телефона на Силвия, за спешни обаждания, но според мен мога да мина и без тях, защото си имам Интернет и мoга да си се обаждам от където си искам, до където си искам. (а и който знае как, може да ми се обажда)

Тъкмо и Меверето ще има да зема да ми засича местоположението по Закона за електронните съобщения, мухаха :)

Всеки, които ми е имал телефона, може съвсем спокойно да ми го изтрие, а ако искате да ме намерите – пишете ми мейл или по друг комуникационен канал.

В интерес на истината мобилните доставчици се подиграват с хората у нас и като цена на услугата и като права на защита на личните данни и като какво ли още не – но не искам да пиша за това.

Може да изглежда срашно асоциално, но каквото повикало, такова се обадилo. Не съм вече „фън“ и „куул“, да ползвам мобилна мрежа, но ще  ползвам wifi възможностите на телефона си, да звъня през Интернет.  Я, решение !

5 мнения за “Дали да се откажа, съвсем от мобилния си телефон ( мрежа)- ми да :)

 • Reply специалиста 17.10.2010 at 21:46

  е сан-франциско е рай в отношение на WiFi покритие

 • Reply Стан 04.10.2010 at 23:20

  Това е интересно решение. Имам приятел, който кара така от години. Дори по едно време имаше собствен бизнес и пак се оправяше. Според мен, при достатъчно развит Интернет, може да се кара и без услугите на мобилните оператори.

  И все пак… мобилния телефон си е мобилен телефон. Аз едва ли ще се откажа някога. Най-малкото заради възможността за ползване на Интернет през GSM мрежата.

  • Reply Богомил "Бого" Шопов 04.10.2010 at 23:21

   Никой не те кара :)

 • Reply lilia 04.10.2010 at 23:16

  За 3 път ми пращат с настройки и се препращат вместо да ги запаметя.Утре ще ходя да го видят техници.Омръзна ми да се боря с него.Изцеди ме.

  • Reply Богомил "Бого" Шопов 04.10.2010 at 23:21

   Кой бе мила те изцеди?

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.