Нов форум за поддръжка на продукти на Mozilla

От вечерта на 6 октомври работи новият ни сайт за поддръжка – http://support.bgzilla.org Toй беше създаден, защото нуждата за ефективен форум за поддръжка беше повече от належаща, а хората, които имат нужда от помощ се увеличават всеки ден.

Кой го прави

Това в поддръжка организирана изцяло на доброволен принцип. Ако някой не ви отговори веднага – не се отчайвайте, а потърсете решение или прочетете дали някойдруг не се е сблъскал с проблем, който вие сте решили преди това и можете да му помогнете.

Още знания

Базата данни със знания, която се намира на сайта на Mozilla – http://support.mozilla.com/bg лека по лека се превежда – там също би могло да се намери решение на вашия въпрос.

Заедно

Нека заедно да използваме този чудесен софтуер  и да създадем отворена база данни със знания, за да може всеки, който има проблем, да може да намери решение.

http://support.bgzilla.org

Защо нов софтуер

Предимства:

– Няма нужда от регистрация – всеки може да зададе въпрос и да следи отговора в същата тема. Ако искате да бъдете известен(а) по email и да създавате история – е добре да се регистрирате, но не е задължително

– Има вградена функционалност за поддръжка – така, може да се вижда кои проблеми са решени и кои не, както и да се трупа дискусия по дадена тема.

– Ползваемостта е много по-добра от всеки форум, който до момента съществува – пробвайте.

– С радост бихме приели мнението ви в специално създадената тема там.

5 мнения за “Нов форум за поддръжка на продукти на Mozilla

 • Reply Социална мрежа за новини и статии 17.10.2010 at 11:58

  Сега разбрах за форума !
  Страхотен е, дано има хора който да отговарят

 • Reply Zaya 10.10.2010 at 20:11

  Това е една страхотна новина за българските потребители на най-добрия browser в света! Съпорт сайта изглежда чудесно! Пожелавам успех на целия екип! :)

 • Reply Emu 08.10.2010 at 15:01

  Мога да пробвам да адаптирам системата, защото синхронизацията ще подейства само за съществуващите абонати или ще трябва да направим автоматична синхронизация.

  Прати ми по някой от каналите за връзка подробности, какви точно са системите, за да ги разгледам.

  Поздрави,
  Ему

 • Reply Emu 07.10.2010 at 8:25

  Бого, и там ли е с отделна регистрация? Знам, че не е задължителна, но пък с регистрация поне ще ми изписва ника, а може и пиленцето да те гледа умно.

  Поздрави,
  Ему

  • Reply Богомил "Бого" Шопов 07.10.2010 at 12:32

   Ако се навиеш да мигрираш данните или да го направиш да работи заедно със другия сайт – няма да е с отделна – просто нямам време и за това

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.