OpenFest @ София

След като изкарахме една почти безсънна нощ (виж следващата тема) около 9.50 бяхаме в IEC (които имат изключително добра база за конференции, за което не един път съм се обеждавал). Пихме по кафе и се качихме на втория етаж пред зала ‘Витоша’. Радвам се че видях толкова хора, запознах се с Роси .Видях се и със Себастианз :))) който беше се справил чудесно с организацията на нещата.

Първо започнаха политиците. Не харесвам политиците. Едно ми направи впечатление. Лектора от БСМ имаше типично поведение получено в школа за политици, макар, че не са политическа органзиация. Говори за неща, които едва ли ще станат, най-ми хареса едно изречение "Няма нормален политик…." тук спрях да слушам, беше ли прав … ;)))

Преди това говори един господин от Админситрацията на Президента, той имапе мечта, но местите се реализират много бавно или изобщо не се реализират (затова са хубаво нещо), но пук е прав човека за много неща. Против съм политици да идват на прояви от такъв род, но това не го решавам аз.

След това беше моята лекция. Телевизията се беше объркала и ме помисли за някой друг и дойде да ме снима (ха ха) станах медийна звезда. Макар, че отношението специално на Канал 1 е под всякаква критика.

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.