Андроид, Блекбъри и Айфон – ти от кои си?

хаха

http://www.csectioncomics.com/

Влезте в общността на блога ми.
8269 човека го направиха от 2004 година досега! Запишете се и получавайте нови материали от време на време.
Аз мразя спама. Няма да получавате такъв от мен.

8 мнения за “Андроид, Блекбъри и Айфон – ти от кои си?”

  1. и аз си зададох този въпрос, ама бях кликнал вече :) предполагам че имах нужда да си кажа колко ми е писнало да се делим на потребители на даден OS или Търговско наименувание (ама като че ли не личи много от коментара)

  2. Изобщо ми е все тая кой какъв телефон има или кой как гледа на мен за телефоните които аз имам :) Използвам това което ми върши работа безотказно. Минал съм през всички ОСи и всякакви устройства и не обичам да се изказвам за неща които не съм пипал (затова няма да кажа нищо за WP7). Като бизнес потребител и като админ на доста системи трябва да кажа че нищо не може да бие iOS. Колкото и да си защитавате мобилните си OSи, ако става дума за работа ( не само за говорене и СМСи) всички други или не са интегрирани като хората, или са твърде нестабилни (Windows е винаги начело на тази категория).

    п.с. В момента ползвам Galaxy S (Froyo) и си чакам iPhone4.

  3. Аз съм Windows Phone 7, макар да къткам и един прекрасен Galaxy Tab в чантата. WP7 ще стане страхотна платформа, въпреки ограниченията в първата ѝ версия (с които ща – не ща, страдам :) )

  4. Добре се посмях, доста сполучливо е, и особено за блекбъри съм много съгласен. :)

    Но иначе, аз не съм от нито един от трите. Аз съм един от онези практични хора, които разглеждат телефоните си като телефони, а не като играчки. Разговори и SMS, другото ме кара да се прозявам, а и да се смея на хората, които показват статус чрез мобилния си телефон.

    Горд юзър на Nokia 5310 от две години насам.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.