Защо „уволних“ Бойко Борисов ли?

Вие сте тук, защото сте кликнали на линк като този или сте гледали по телевизията за „сайт-двойник уволни Бойко Борисов“.

Какво направих всъщност.
Използвах BO.LT и с негова помощ направих клонинг на сайта на министерски съвет и го направих по-хубав – така, както на мене ми харесва – с новина, че Бойко Борисов подава оставка.

След това, публикувах „новия сайт“ през twitter.

Минути по-късно го сложих и в профила си във Фейсбук (който все се каня за закривам) и се започна чудото. Първо Дневник пое щафетата, после ТV7, след това агенция КРОСС и после всички останали.

Bo.lt обаче се скапа и изтри текста на съобщението при поредната редакция и затова написах този материал за да обясня, защо всъщност съм уволнил „любимеца на народа, който все строи магистрали и плаши с тройната коалиция“:

„Уволних“ Бойко Борисов, защото не ми харесва управлението на Държавата и все по-често мисля за емиграция, вместо да създавам нещо тук.

Писна ми и така показвам своя протест. А вие мълчите ли си?

П.С Този „протест“ няма нищо общо с предизборни борби и съмнителни партии, a показва силата на новите технологии и че промяната може да стане за секунди, стига да я поискаме.

51 мнения за “Защо „уволних“ Бойко Борисов ли?

 • Reply Ганчо Петров 21.07.2011 at 19:47

  Ужас, като гледам повечето коментари нищо добро не очаква българите в България. Най-добре емигрирай, иначе моето мнение е, че когото и да изберем трябва да чувства, че избирателите са му господар. Специално за България е нужна мнооооооого сериозна извън парламентарна опозиция. Просто трябва да разберем, че е задължително да се борим и противопоставяме на монополните структури нон-стоп/а не гражданите да се активират преди изборите/, и че най-големия монополист е правителството! Т.е. проблема не е кого ще изберем, а как го контролираме/говоря за граждански контрол/ след това!

 • Reply МихаилБ 21.07.2011 at 16:01

  Добре, приемаме хипотетично, че тези(ГЕРБ) трябва да слезат от властта. Кой, подяволите, трябва да сложим?
  СДС или ДСБ, които показаха, освен че крадат, че са и некадърници. Защото г-н Костов независимо, че е доктор на икономическите науки,идея си няма как трябва да се реагира адекватно в ситуацията, в която се намира нашата мила родина, от която всеки вече гледа как да избяга. Факт са и над 175 000 дущи, които вече го направиха през последните 10 години.
  Друга алтернатива може би са БСП. Това дори не смятам да го коментирам. Колко десетилетия минаха и нищо не направиха комунистите. Просто е несериозно.
  Може би РЗС ?! начело с тоя устат и още по-некадърен Яне Янев. Без проекти на чужди парти МОЛЯ ! РЗС въртят мръсните игрички на БСП и това е публична тайна.
  Господата от АТАКА, които са водят десни са толкова крайни в изказванията си, че просто не може да се нарекат дори политици, може би по-скоро група дебеловрати хъшлаци.
  За турската партия не мисля, че има българин, който би гласувал.
  А до-колкото цяря неговите 800 дена минаха и никой няма да му даде нови.
  За кой от всичките трябва да гласува средно статистическия българин ?! По-добре за тези, които се мъчат и направиха за 2 години толкова колкото другите не успяха за 20.

 • Reply s 21.07.2011 at 15:22

  ББ е и таксиметровия шофьор и фризьорката в политиката – докато извозва народа го остригва до голо!!! Само продажбата на земи от държавния поземлен фонд на чужди фирми е престъпление за което трябва всички от министерския съвет да лежат до живот. Никой комунист преди комунистите от ГЕРБ не си е позволявал да продава земи. Комуниста Костов продаде икономиката, Комуниста Виденов продаде спестяванията на народа, но комуниста Борисов продава единственото спасение за народа – земята – това за което пра-дядовците ни са си проливали кръвта. За това заслужава смъртна присъда, но не народа и избирателите ще я произнесат, а Онзи от горе!

  За това че вече втора година народа гладува а тоя ББ повтаря като зомби „сторя магистрали“ – трябва да си подаде оставката! Е ти строиш магистрали ама тройната коалиция преди теб построи 170 километра магистрала ама и увеличи заплатите до 600 лв и направи резерва на 8 милиарда. Я кажи бе Борисов колко ти е резерва – изхарчи ли всичко? Ами подай си оставката де!

  За това че всичките му министри са подлоги на частния сектор – трябва да си подаде оставката това правителство. Не може да очакваме спад в цените на битовите услуги при условие че министъра е бивш мениджър на Еон. Не може да очакваме подобрение в държавното образование при условие че министъра е бивш ректор на НБУ. Не може да очакваш че няма да се краде от строежа на магистрали при условие че министъра ти е милионерче от стореж на пътища, а шефа на политическия му кабинет е комунист от сой – бивш главен секретар на Костадин Паскалев при правителството на Симеон.

  Заради Шистовия газ трябва да правителството да подаде оставка, а Трайков да влезе в затвора!

  Заради лъжите на Младенов – племенничето на Петър Младенов – правителството трябва да подаде оставка.

  И да кажа на зомбитата гербери – не народа трябва да сочи алтернатива на ББ, а вие трябва да цитирате поне един правилен ход на това антинационално правителство защото засега все грешни и завличащи решения виждам. Влизането в зоната евро + ще го почувствате дебеличко отзад ама ББто надявам се дотогава ще е в политическото небитие. А това че сега за първи път уличиха и доказаха министър в корупция и измами е последната причина правителството да отиде на боклука. И докато ЦвЦвто се гъзурчи и неможе да осъди и един от арестаните от бутафорните си акцийки – вие зомбита се усещайте че за него има точно доказателства да полежи в затвора благодат за халката на гей като него!

  Оставка та ББ – народа чака и този път няма да ти прости! Не за друго а за лъжите и за продажбата на националния интерес ще лежиш в тясна килия!

 • Reply Nikolay 21.07.2011 at 12:57

  Каквото е умственото ниво на народа, такива и управници биват избирани…

 • Reply Иван Савков 21.07.2011 at 10:41

  Подкрепи инициативата на РЗС, която е дъщерна партия на БСП. Подкрепи комунистите, които вече 40+ години ни чернят живота.
  Еваля!

  • Reply Богомил "Бого" Шопов 21.07.2011 at 12:54

   ни съм бе

   • Reply Иван Савков 21.07.2011 at 12:58

    „Уволних“ Бойко Борисов, защото не ми харесва управлението на Държавата и все по-често мисля за емиграция, вместо да създавам нещо тук.

 • Reply Тихомир Христов 20.07.2011 at 23:37

  Е добре, но защо точно, единствено и конкретно Б.Борисов ?

 • Reply Емо Кьостебеков 20.07.2011 at 23:35

  Гласувах за ГЕРБ и ще гласувам отново за ГЕРБ.Интересно ми е какви са Ви мотивите различни от – „Уволних“ Бойко Борисов, защото не ми харесва…“ дали са свързани с БРИЛЯНТНИТЕ АКЦИИ на най-успешния министър Цветан Цветанов- „ОКТОПОД“,„Килърите“и др.????Пиша си името и си стоя зад думите.Правителството на ГЕРБ начело с Б.Борисов единствено има „политическата“ воля да се справи с корупцията,престъпността тровила десетки години всички,а такива хора като мен ще им подкрепят добрите им намерения в деня за избор!Демокрация е всеки е свободен да си изрази мнението си…

  • Reply Теодор 21.07.2011 at 22:20

   Емо, бих те посъветвал да прочетеш книгата на Костадин Чакъров „Вторият Етаж“. Ако и тогава така мислиш, то по-добре не гласувай въобще. „Брилянтните акции“ са плод на това, че тязи не им трябват вече. Просто с нови лица се държи всичко в държавата. Те си ги създадоха. Те си ги ловят :). Нормално! Хайде малко повечко да почетеш преди въобще да пишеш. И моля те не гласувай!

 • Reply sharkipe 20.07.2011 at 21:05

  България е пълна с таксиметрови шофьори и фризьорки които знаят как се управлява държава. Явно и ти си от тях. И кого предлагаш да замени Бойко?!? Коя е по-добрата алтернатива?

  • Reply Богомил "Бого" Шопов 21.07.2011 at 12:54

   аз съм хулиган

   • Reply някой 24.07.2011 at 19:46

    А чул ли си за Пирова победа, мойто момче? А за Бог Пан-паника, паникьосвам се.
    Като го направи стана ли ти по-добре? Нека да позная. Не!
    Комунистите си отиват. Бузлуджа тънела в плевели. На Костов ако му вземеш властта сигурно ще загине. Той се изживява като депутат-професор. Друга опозиция няма, всички крадат.
    Имаше известна закачка в идеята да „уволниш” Борисов, но след това, което стана в Норвегия си е направо зловещо. Прочети какво е писал във Фейсбук човекът, взривил сградата на правителството и убил 93–ма души, повечето деца.
    Ей, пич, опичай си акъла и не си избивай комплексите, като драскаш в някакакъв шибан блог, защото ГДБОП може и да не те открие, но Бог те вижда.

 • Reply някой 20.07.2011 at 20:31

  …………….промяната може да стане за секунди, стига да я поискаме………..Само тази фраза показва, че или си глупав, или си разколебан, или приемаш желаното за действително, или….Знаеш ли колко лоши неща могат да станат за секунди и само едно, две хубави! Изглеждаш ми наистина колеблив, не можеш да превъзмогнеш комплексите си, а в същото време искаш неистово да те забележат. Дано да имаш работа в момента, защото трудовата терапия е полезна. Ако подтиснеш напрежението и гледаш на света през призмата на технологиите може и да успееш, но е възможно да станеш и тяхна жертва. Защото повечето като теб си мислят, че са техни господари. Сънуваш компания за милиони, пък то става самосъжаление без край. Рискувай обаче! Остави Борисов на избирателите. И никога не се успокоявай, че тебе никой не те избира. Може само да те наеме. Техническият прогрес е взел повече жертви от всички войни. Не го забравяй!
  P.S. В историята има един, който искал непременно да го запомнят и…..запалил Храма на Артемида. Помниш ли как се казва?

  • Reply Eмо 21.07.2011 at 16:12

   Запалил го един жител на Ефес – Херострат, решил да увековечи името си, като изгори най-красивата и известна постройка в Гърция. Парадоксално е, че сметката му излязла вярна. Въпреки отрицателното отношение, осъждането и презрението на съвременниците му, името на Херострат надживява вековете.“Херостратова слава“ – казват за хора, извършли недостойни постъпки.
   Възтановяватето е възложено на архитект Хипократ…

 • Reply Vv 20.07.2011 at 19:58

  Точно пък това правителство (с Бойко) прави нещо в положителна насока.
  Сляп ли си или какво ?

  • Reply Богомил "Бого" Шопов 21.07.2011 at 12:54

   Коя според тебе е положителната посока – надолу?

   • Reply Eмо 21.07.2011 at 16:20

    Положителната посока е да си честен, смел и упорит…
    Няма начин да не отидеш надолу, но това важи само в БГ.
    А в в основните параметри на ел. верига е:
    положителната посока на едн /от отрицателния към положителния полюс/ съвпада с посоката на тока. обратно е противопосочно свързване. на фигурата не е означен основният източник на ток с едн е0. зак

  • Reply Теодор 21.07.2011 at 22:22

   И кое е положителното? Че товарят бизнеса с малоумни такси. Че ще поискат и данък дишане още малко? Че се сдушиха с крадците от Мобилтел и сега исмилиха малоумието с касовите апарати и връзка с НАП?! Че и бизнеса да плаща трафика по сим картата и месечната такса. Ти сляп ли си или какво?!

 • Reply Асен Кънев 20.07.2011 at 19:04

  Инфантилна постъпка, определено не ми харесва като форма на политическо противопоставяне. Ако имаш по-добри идеи – покажи ги, нека и за тях гласуват повече хора, отколкото за омразният ти министър-председател. Но да сочиш с пръст, да тропаш с крак и да повтаряш „ти си лош, ти си много лош“ когато не си в предучилищна възраст – не ми е симпатично.

  • Reply Васил Кашилски 21.07.2011 at 20:18

   „Но да сочиш с пръст, да тропаш с крак и да повтаряш „ти си лош, ти си много лош“ когато не си в предучилищна възраст – не ми е симпатично“
   Точно така говори и ББ за правителствата преди неговото.
   Значи и той не ти е симпатичен.
   На мен също!

 • Reply frog 20.07.2011 at 18:22

  Хахххх, много добре, Бого! :D

  И Явор Колев се размърда: „Копията на официални страници са най-малкото престъпление срещу интелектуалната собственост…“. :) :)

  http://www.blitz.bg/news/article/113702

  • Reply Богомил "Бого" Шопов 21.07.2011 at 12:56

   Настръхнах

 • Reply шушу 20.07.2011 at 17:40

  Кое точно можеш да промениш бе шушумига? Визията на сайта си освен друго нищо. И с кво точно не си доволен?

 • Reply Цвета 20.07.2011 at 17:18

  А билбордите и тях ли Вие ги платихте с идеална цел? Ако не сте Вие, може би трябва да питам младите сини или червени:)

  • Reply Богомил "Бого" Шопов 21.07.2011 at 12:55

   От спестени данъци ги платих драга

 • Reply Страшимир Страхилов 20.07.2011 at 16:56

  Едно е сигурно – това е най-доброто от парламентарно представените партии в България! Неоспорим факт, и слепият ще се съгласи! Че Бойко прави доста неправилни ходове, също е ясно. Но все пак държавата е тръгнала в добра посока.

 • Reply МИЛЕН 20.07.2011 at 16:12

  Г-н Борисов,
  вие казахте по телевизия 7 в интервю на Бареков,
  че ако падне правителството тези дни ще се кандидатирате за президент.
  Въпросът ми към вас е: няма ли да ви бъде неудобно като детрониран министър председател да се кандидатирате за най- върховния пост в държавата. Пропадналите политици не се саморециклират на по-високи постове, а отиват в забвение.

  • Reply Богомил "Бого" Шопов 21.07.2011 at 12:55

   Казах я

 • Reply Расти Боре 20.07.2011 at 16:02

  Едва ли мислите ти за емиграция са отсега. Сега просто имаш чувството, че се засилват, защото все повече и повече се чувстваш в безизходица. Но за това не е виновен Бойко Борисов. Който е чел стенограмите от заседанията на Министерски съвет и се е абстрахирал от стила и начина на говорене на г-н Борисов, а така също се е абстрахирал от някои странности в поведението му, не може да не бъде впечатлен от неговата оперативна, бърза мисъл и способността му да взима мигновено решения. Е, ясно е, че няма нищо непоправимо и ако се окаже, че решението му не е най-доброто възможно, той не се притеснява да го промени в посока по-добро, за което често е укоряван. А той е единственият управник до сега, който се осмелява да го прави. Ясно е – все пак и той е човек като всички нас и не се срамува да го признае.

 • Reply някой 20.07.2011 at 15:39

  Голямо гъзе си пич! :Д

  • Reply Богомил "Бого" Шопов 21.07.2011 at 12:55

   их начи

 • Reply Михаил 20.07.2011 at 15:31

  Браво.
  Да живее bo.Lt!

 • Reply Михаил 20.07.2011 at 15:30

  Bраво.
  Да живее bo.Lt!

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.