7 мнения за “Човек да не смее да се пошегува, начи.

 • Reply Фил 22.02.2013 at 13:39

  Абсолютно подкрепям vorbis. А на Ивайло мога да кажа – стига с тия фалшиви дихотомии. Бойко е от едната фракция на БКП, БСП от другата. Но корените и кукловодите им идват от БКП и ДС. Така че стига сте обяснявали глупости. Мутрите ги създаде Луканов, за да не изпуснат капитала. Алтернативи няма в България, само различни по цветове комунисти. Но толкова прости управници не сме имали от времето на Живков, което е тавтология де, защото Бойко официално го признава за свой учител. И изобщо не е добре ГРОБ да се препъва на всяка крачка, защото толкова опоскаха държавата, че накрая ще излезнем от валутния борд и ще преживеем нова Луканова/Виденова зима.

  • Reply Ivaylo Ivanov 22.02.2013 at 14:46

   Я погледни повечето държави как прекараха кризата, колко нови заеми взеха, колко висока им е безработицата… и ги сравни с БГ. Аз работя с данни а не с жълти вестници.
   Ако не можеш да ползваш гугъл ти е простено да говориш глупости.
   А и ще ви посъветвам. Ако не ви харесва ГЕРБ емигрирайте.
   Аз ако се върне БСП на власт хващам самолета.
   Докато са ГЕРБ или служебно разчитам на себе си за подобряване на живота си а не на политиците. От тях искам стабилност.

 • Reply Ivaylo Ivanov 21.02.2013 at 12:48

  Много странно как се самоопределяш като „хората“ говориш за себе си като народа….
  Че ГЕРБ се обявява за десно-центристка партия а реално са само центристка е вярно. СДС и ДСП сами се самоунищожиха, не им е виновен ББ. Бил ги критикувал. как няма да ги критикува като само глупости говорят с цел да оклепат другите и да си вдигнат рейтинга. До като бяха приятели с ГЕРБ в началото Костов и Димитров говореха само разумни неща. Като се скараха го обърнаха на плювалник… после защо са изчезващ вид….
  Пак казвам много кусури има ГЕРБ, но колкото и да ти се иска нито СДС нито ДСБ са втори/трети по гласове. Като не ти харесва как пилота на самолета го управлява, можеш да го изхвърлиш ако имаш резервен пилот, ако не си трай и критикувай тихо.

 • Reply vorbis 21.02.2013 at 11:12

  Защитниците на статуквото станаха много активни от няколко дни.
  ББ никога не е бил дясна алтернатива на червената мъгла (БСП, ДПС, Атака, РЗС). Герб и червените са двете страни на една и съща монета – постсъветската мафия! Не се опитвайте да заблуждавате хората, не сме чак толкава прости и изкуфели.
  ББ си постава за цел да доунищожи останките на дясното в България. На половина успя да я свърши работата като изкорми СДС с онзи Кабанякой си. Опитва се и в последните си мигове да довърши десните, като наляво и надясно обяснява за Костов и ДСБ.
  Нека БСП да ни управляват, но поне хората тогава ще ги псуват на „червени боклуци“ и има някакъв шанс болшинството от хората да проумеят, че последните години вятърът духа все от североизток.
  А не да се заблуждават, че ни управлявало дясно правителство.

 • Reply Ivaylo Ivanov 21.02.2013 at 8:31

  Бого, не съм овца, имам глава на раменете. И аз имам многоо критики към ГЕРБ, но втория на опашката БСП/ДПС са 100 пъти по зле. Това е като да махнеш целия си покрив който капе по време на дъждовен период. По добре ГЕРБ който се препъва на всяка крачка но върво напред, отколкото БСП/ДПС които свежо и бодро вървят назад.

 • Reply Ivaylo Ivanov 20.02.2013 at 17:19

  Честито, пожелавам ти светло комунистическо бъдеще с Станишев.
  Каквото повикала такова се обадило. Уволняваш Борисов – получаваш Станишев.

  • Reply Богомил "Бого" Шопов 20.02.2013 at 17:46

   Айде стига пропаганда. Все едно слушам медиите на Бойко дето опушва умовете на малоумните овци. То овца ли си Ивайло?

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.