Човек да не смее да се пошегува, начи.

Помните ли как „уволних“ Бойко Борисов, само преди година и половина? Ето, че стана.

Сега, остана да позная и за паметника и направо ще ….

Влезте в общността на блога ми.
8269 човека го направиха от 2004 година досега! Запишете се и получавайте нови материали от време на време.
Аз мразя спама. Няма да получавате такъв от мен.

Публикувано от

Богомил "Бого" Шопов

Емигрант. Пират. Революционер. А, още интересни факти има тук

7 мнения за “Човек да не смее да се пошегува, начи.”

 1. Абсолютно подкрепям vorbis. А на Ивайло мога да кажа – стига с тия фалшиви дихотомии. Бойко е от едната фракция на БКП, БСП от другата. Но корените и кукловодите им идват от БКП и ДС. Така че стига сте обяснявали глупости. Мутрите ги създаде Луканов, за да не изпуснат капитала. Алтернативи няма в България, само различни по цветове комунисти. Но толкова прости управници не сме имали от времето на Живков, което е тавтология де, защото Бойко официално го признава за свой учител. И изобщо не е добре ГРОБ да се препъва на всяка крачка, защото толкова опоскаха държавата, че накрая ще излезнем от валутния борд и ще преживеем нова Луканова/Виденова зима.

  1. Я погледни повечето държави как прекараха кризата, колко нови заеми взеха, колко висока им е безработицата… и ги сравни с БГ. Аз работя с данни а не с жълти вестници.
   Ако не можеш да ползваш гугъл ти е простено да говориш глупости.
   А и ще ви посъветвам. Ако не ви харесва ГЕРБ емигрирайте.
   Аз ако се върне БСП на власт хващам самолета.
   Докато са ГЕРБ или служебно разчитам на себе си за подобряване на живота си а не на политиците. От тях искам стабилност.

 2. Много странно как се самоопределяш като „хората“ говориш за себе си като народа….
  Че ГЕРБ се обявява за десно-центристка партия а реално са само центристка е вярно. СДС и ДСП сами се самоунищожиха, не им е виновен ББ. Бил ги критикувал. как няма да ги критикува като само глупости говорят с цел да оклепат другите и да си вдигнат рейтинга. До като бяха приятели с ГЕРБ в началото Костов и Димитров говореха само разумни неща. Като се скараха го обърнаха на плювалник… после защо са изчезващ вид….
  Пак казвам много кусури има ГЕРБ, но колкото и да ти се иска нито СДС нито ДСБ са втори/трети по гласове. Като не ти харесва как пилота на самолета го управлява, можеш да го изхвърлиш ако имаш резервен пилот, ако не си трай и критикувай тихо.

 3. Защитниците на статуквото станаха много активни от няколко дни.
  ББ никога не е бил дясна алтернатива на червената мъгла (БСП, ДПС, Атака, РЗС). Герб и червените са двете страни на една и съща монета – постсъветската мафия! Не се опитвайте да заблуждавате хората, не сме чак толкава прости и изкуфели.
  ББ си постава за цел да доунищожи останките на дясното в България. На половина успя да я свърши работата като изкорми СДС с онзи Кабанякой си. Опитва се и в последните си мигове да довърши десните, като наляво и надясно обяснява за Костов и ДСБ.
  Нека БСП да ни управляват, но поне хората тогава ще ги псуват на „червени боклуци“ и има някакъв шанс болшинството от хората да проумеят, че последните години вятърът духа все от североизток.
  А не да се заблуждават, че ни управлявало дясно правителство.

 4. Бого, не съм овца, имам глава на раменете. И аз имам многоо критики към ГЕРБ, но втория на опашката БСП/ДПС са 100 пъти по зле. Това е като да махнеш целия си покрив който капе по време на дъждовен период. По добре ГЕРБ който се препъва на всяка крачка но върво напред, отколкото БСП/ДПС които свежо и бодро вървят назад.

 5. Честито, пожелавам ти светло комунистическо бъдеще с Станишев.
  Каквото повикала такова се обадило. Уволняваш Борисов – получаваш Станишев.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.