Национален съвет за саморегулация не работи

Национален съвет за саморегулация зацикли явно след като вече втори месец, не може да излезе с решение за проблема който им споделих относно sravni.bg.

Не струва?

Може би ще решите, че проблемът не си заслужава да бъде решаван, защото си е заяждане. Доста такива коментари получих. Аз смятам, че е некоректно да се заблуждават клиентите с лужливи и измислени цени. НСС и тя сметна така и затова …

Уважаеми господин Шопов,

Вашата жалба до Националния съвет за саморегулация (НСС) е регистрирана под номер 7260 и е открита процедура за разглеждането й от Етичната комисия на НСС.

Решение

Решение доста време след крайния срок обаче няма. Не знам къде е проблема, но ще пусна нова жалба до друга институция срещу това, че т.нар Съвет за саморегулация просто не работи.

Тъжно е!

One thought on “Национален съвет за саморегулация не работи

 • Reply Ели Герганова 11.02.2014 at 13:19

  Г-н Шопов,

  Не е коректно да твърдите, че Националния съвет за саморегулация не работи. За съжаление Вашата жалба от края на миналата година е извън обхвата на Етичния кодекс, който не се прилага за търсачки и блогове. За това сте били уведомени в началото на януари. Етично е да публикувате и този отговор, за да не вкарвате вашите читатели в заблуждение.

  Обхвата на Етичния кодекс е публичен и за него можете да научите на http://www.nss-bg.org/kodeks.php

  Ели Герганова
  Председател на НСС

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.