Ракиени Вести: Не сме сами

От революционния комитет на производителите на Ракията и с медийната подкрепа на „Ракиени вести“ и радио „ДайРак“, обявяват кампания за подкрепа на премахването на акциза на Ракията.

От днес на входовете и изходите на всички магистрали и големи и малки градове, села и паланки ще се раздават на шофьорите по една голяма гроздова ракия за „вътрешното стъкло“. От КАТ обявиха, че нямат нищо напротив и специално за подкрепа на кампанията ще намалят глобата за шофиране в нетрезво състояние от 10 безотчетни левчета на 5.50 (с ДДС).

Включете се в кампанията „Не сме сами“ и в най-близката кръчма, където срещу малка сума ще получите и вие своя „стикер“. Ограничение за използваните стикери няма. Наздраве!

Неочаквана подкрепа.
От съюза на винарите обявиха, че до началото на март ще са готови техните специални мартеници от бяло и червено вино, които можете да носите в подкрепа на каузата.

2 мнения за “Ракиени Вести: Не сме сами

 • Reply Petar Hadzhiev 25.01.2007 at 12:06

  БТА:
  Парите по един от европейските фондове са спрени за неопределен период и всички останали са застрашени след като са открити крупни нарушения в един от проектите за газопровод в засега пазен в тайна град. Оказало се, че газопровода не води до газоподаващите съуражения, а директно в местния винпром. От фирмата изпълнител твърдят, че са спазвали стрикно плана за изграждане и обещават да завършат „газопровода“ в срок. По случея е назначена проверка. Очакват се и други проверки по евро фондовете, тъй като има съмнения, че голямата част от парите за обновяване на третокласната пътна мрежа са отишли директно за обновяване и почистване на пътищатата до всички чевермета и казани в страната.

  Хвала на таквизи хора. Наздраве

 • Reply Petar Hadzhiev 25.01.2007 at 10:24

  БТА(Българска Твърдо-алкохолна Агенция):
  От комитета съобщиха, че освен рекламните стикери за „вътрешните стъкла“, се очаква съвсем скоро в партньоркста мрежа от големи супер-хоремаци да бъдат пуснати и плакати за офиси и витрини с размери 2, 3, 5, 10 и големия корпоративен пакет от 25 литра гроздова(очакват се версии и от сливова, кайсиева, черешова и един екзотичен вариант киви). За желаещите към тези плакати ще се предлагат и лентички за персолно носене – при тях се очаква небивало разнообразие. Предполага се че най-търсените ще са шопска салата, каракачанска салата, пъстарма, луканка, суджук, но ще бъдат осигурени всички известни видове на подобни лентички.

  Очаква се в обените часовве тези материали да вече заредени в повечето хоремаци, кръчми, седянки и да са обособени много пукнтове в цялата срана!

  Включете се и вие в кампанията за опазване на свещнното питие!

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.