яицазимитпо лъгуг за последно като за добро утро

яицазимитпо лъгуг

Това е последното ми писане относно състезанието за яицазимитпо лъгуг. Във форума на състезанието вече има хора, които образуват коалиции срещу мене, други ме псуват във блоговете си, поради решението ми да направя едно добро дело с парите от състезанието.

Надявам се по-добрия да победи, а аз ще работя за каузата си. Пишете смислени неща. Мислите ли, че ако сипете помия и плюете хората, ще постигнете нещо, разбира се, че не.

Идеята на оптимизацията е да направите един сайт намираем за търсещите машини за определена ключова дума, но мислите ли че ако той изглежда като участниците в състезанието, някой би си го купил или би искал точно такъв сайт? Не, нали!

Ако сте истински оптимизатори и професионалисти, направете качествен сайт и пробвайте да го докарате на първо място. Ама вий, вий сте мързеливи и вместо да помислите как да научите повече и как да приложите знанията си, използвате времето си да говорите неща против мене и да ме убиждате. Не ви прави чест.

Ето и последното:
1. Ако спечеля парите, те отиват директно за добра кауза.. Да не мислите, бе идиоти, че се състезавам заради вас и заради състезанието.
2. Аз не исках да участвам, но инициативата, която се поде, ме накара да преосмисля мнението си.
3. От там дойде и резонната ми регистрация за състезанието.
4. Аз не се занимавам със SEO. От една компания даже ме накараха да им правя оптимизация на сайта, а аз ги насочих към форума, да си намерят истински професионалисти, защото там има.

Моля, ви стига сте говорили (писали) против мене и още по малко за близките ми хора, които вече не са между живите. Ако искате да спечелите състезанието, давайте, даже ще ви дам луканка.

Влезте в общността на блога ми.
8269 човека го направиха от 2004 година досега! Запишете се и получавайте нови материали от време на време.
Аз мразя спама. Няма да получавате такъв от мен.

31 мнения за “яицазимитпо лъгуг за последно като за добро утро”

 1. Аз така и не разбрах какъв толкова е проблема на (почти) всички участници в тази пародия на състезание. Още в началото им се даде пълна свобода – можеха да използват стари и добре развити домейни, можеха да купуват линкове и какво ли още не – това си е едно много голямо предимство пред един чисто нов домейн например. Когато се решаваше дали тези правила са добри – те нямаха нищо против, но когато някой направи готин линкбайт – всички зеят срещу него. Нали уж нямаше правила? Или правила няма когато на вас ви изнася така? Бого подкрепям те напълно и ти пожелавам успех! Ще се радвам да спечелиш състезанието!

 2. Толкова много приказки :-) Ако беше използвано това време за няколко линка Бого едва ли щеше да бъде номер 1 в момента :-)

 3. Хората, които са линкнали Бого съвсем не са толкова много, колкото ги представяте. Сега е момента обаче да им благодарим. Може би следващото състезание пак Бого ще смачка. Просто защото така работи машината наречена „Респект“.

 4. При вида на самата тема, самото заглавие яицаблаблабла за n-ти път и петстотинте линка в текста, в мен се появяват реакции като OMG, WTF, LOL! и прочие…

  Подозирам, че това ще е една много мъчна предизборна кампания… 2 години спам не е шега работа :D

  А, между другото – шегувам се! Да не си помислиш, че… нали…

 5. @deviser: „Нека да кажа какво мисля и аз. Цялата идея около това състезание е опорочена.“, аргументирайте се моля.

 6. Леле каква дискусия стана, ето и коментарите:
  @Voxy – о, отворен съм за дискусия, но с аргументи и чисти правила, а не някакви измислени понятия за манипулация, ползи, измами и т.н. Има разлика от инакоМИСЛЕЩИ и инакоИДИОТСТВАЩИ. (тук не визирам никого). Харесва ми мнението ти, но не го споделям.

  @Kalin4y: Какви 5 лева, какви манипулации. Интересна гледна точка. Браво
  @Peter: „Звяр“ звучи интересно :) Аааааауууууууу

 7. Нека да кажа какво мисля и аз. Цялата идея около това състезание е опорочена. Да се парадира по такъв начин с нещо толкова благородно като http://www.savedarina.com е кощунство. По този начин се злепоставя цялата инициатива. Редно е организаторите на състезанието сами да дарят тези пари на организацията и по този начин да се прекрати с тази глупова спекулация.
  Надявам се, че ако господин Шопов все пак спечели това състезание, найстина ще направи дарение, а не просто да агитира с намеренията си.

 8. в такива подобни мероприятия, като състезание :) най-важното е ползата, иначе защо ще се хванеш да го играеш ?

 9. Bogomil, различни мнения с теб или без, в твоя блог или някъде другаде винаги ще има, дискусията не винаги е загуба на време, докато виж, монолозите които толкова предпочиташ много по-често са, сега май става ясно защо забраняваш коментарите в темите си, не понасяш инакомислещите

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.