яицазимитпо лъгуг за последно като за добро утро

яицазимитпо лъгуг

Това е последното ми писане относно състезанието за яицазимитпо лъгуг. Във форума на състезанието вече има хора, които образуват коалиции срещу мене, други ме псуват във блоговете си, поради решението ми да направя едно добро дело с парите от състезанието.

Надявам се по-добрия да победи, а аз ще работя за каузата си. Пишете смислени неща. Мислите ли, че ако сипете помия и плюете хората, ще постигнете нещо, разбира се, че не.

Идеята на оптимизацията е да направите един сайт намираем за търсещите машини за определена ключова дума, но мислите ли че ако той изглежда като участниците в състезанието, някой би си го купил или би искал точно такъв сайт? Не, нали!

Ако сте истински оптимизатори и професионалисти, направете качествен сайт и пробвайте да го докарате на първо място. Ама вий, вий сте мързеливи и вместо да помислите как да научите повече и как да приложите знанията си, използвате времето си да говорите неща против мене и да ме убиждате. Не ви прави чест.

Ето и последното:
1. Ако спечеля парите, те отиват директно за добра кауза.. Да не мислите, бе идиоти, че се състезавам заради вас и заради състезанието.
2. Аз не исках да участвам, но инициативата, която се поде, ме накара да преосмисля мнението си.
3. От там дойде и резонната ми регистрация за състезанието.
4. Аз не се занимавам със SEO. От една компания даже ме накараха да им правя оптимизация на сайта, а аз ги насочих към форума, да си намерят истински професионалисти, защото там има.

Моля, ви стига сте говорили (писали) против мене и още по малко за близките ми хора, които вече не са между живите. Ако искате да спечелите състезанието, давайте, даже ще ви дам луканка.

31 мнения за “яицазимитпо лъгуг за последно като за добро утро

 • Reply Peter 07.11.2007 at 13:16

  @Kalin4y: Ама вие участвате така ли?

 • Reply Peter 07.11.2007 at 13:16

  @Kalin4y: Не те знам какво би направил, може и да сме се виждали или не, но не мисля, че целта на Бого е да манипулира когото и да е. Стига сте мислили стереотипно, че от всяко нещо трябва да се изкарва полза.

 • Reply Kalin4y 07.11.2007 at 13:14

  „Звяр“…изоставане…тук мога само да кажа, че участието ни не е свързано и не бе беше за цел първо място. Искахме да тестваме, тествахме…просто разсъждам в момента, както расъждават повечето хора ;)

 • Reply Peter 07.11.2007 at 13:11

  А, ето ви и друга теория. Тези дето изостават, говорят против Бого, използвайки изтъркани думи като морал, манипулация и какво ли не за да накарат другите да ги линкнат за да победят „Звяра“.

  Еййй, сетих се и още нещо, ама няма да ви го кажа, че ще вземете да ги помислите за вярно и него.

 • Reply Kalin4y 07.11.2007 at 13:10

  там е разликата, че аз никога няма да тръгна да говоря, че ако един какво си ще направя еди що си.
  Пак ще го кажа…умел ход да манипулираш човешкото съзнание. Без усилия да накараш огромен брой блогъри и уебмастъри да те подкрепят. Една подкрепа, която фактически се осланя на нищото :)

 • Reply Peter 07.11.2007 at 13:05

  Калинчу, защо си мислиш, че ако ти би постъпил така в такава ситуация, то всеки друг би постъпил като тебе? Бого, сложи една идея в блога си и всички започнаха да му се нахвърлят като псета.

 • Reply Bogomil 07.11.2007 at 12:56

  @Kalin4u: Явно не ме познаваш :) Не, не мога да се сетя за аргументите ти, кажи ми какви са те, за да мислиш, че спекулирам и играя нечестно (в игра където няма правила). Проследи ситуацията и виж как се е развила тя. Не се занимавайте с глупости, а правете SEO, нали това искате или елате да засадим по 12 дървета в събота. Заемете се с нещо полезно, вместо да ми губите времето.

 • Reply Kalin4y 07.11.2007 at 12:51

  аргументите са прости…и мисля, че сам можеш да се сетиш за тях. Българина винаги е бил наивен и можеш да го водиш за носа, стига да избереш вярният подход…което направи и ти. Не искам да коментирам, защото не мисля, че аз съм правилният човек.
  Още нещо само…темата във форума беше излишна – поне според мен!

 • Reply Bogomil 07.11.2007 at 12:44

  @Калинчу: „Умел ход, но според мен не до там коректен.“ – Агрументи?
  „Да печелиш по такъв начин, като спекулираш с една неспечелена награда…извинявай, Бого, но не мисля, че това е начина“ – Какво съм спечелил и какво ще направя?

 • Reply Bogomil 07.11.2007 at 12:43

  Ето тук , можете да продължите дискусията си:
  http://www.webmasterbg.org/showthread.php?p=7950

 • Reply Kalin4y 07.11.2007 at 12:38

  Бого вина за нищо няма…не мисля, че е заслужил и всички неща дето се изръсиха по негов адрес.
  Кой е виновен, че успя да манипулира по такъв начин сума ти народ и те на драго сърце го линкнаха. Умел ход, но според мен не до там коректен. Да печелиш по такъв начин, като спекулираш с една неспечелена награда…извинявай, Бого, но не мисля, че това е начина. Не подходи правилно.
  А що се отнася до това дали си искал да участваш или не…твой си избор. Не мисля, че трябва да се оправдаваш по какъвто и да е било начин за повода за твоето участие.

 • Reply Bogomil 07.11.2007 at 12:36

  @Voxy:
  По първа точка:
  Къде прочете, че трябва да се даряват всички награди? Заеми се с нещо полезно вместо да пишеш глупости, моля.

  По втора точка: Покажи ми един сайт от първа страница, който да не е посветен само на състезанието, а да има и други неша в него. Намери ми един смислен сайт от всичките. Не е ли в крайна сметка това целта , да се направи сайт, който да върши работа и да се популяризира.

 • Reply voxy 07.11.2007 at 12:32

  блогът ти щеше да е 100% личен ако си го пишеш в Notepad или на хартиен носител под възглавничката, след като го публикуваш не е точно личен. Дотук според аргументирането ти излиза, че всички парични награди трябва да се даряват, това че на теб не ти харесват участващите сайтове/което пробутваш като някакво извинение/ е субективно

 • Reply Bogomil 07.11.2007 at 11:57

  @Voxy: :) Това е личен блог. Имам позиция и си я отстоявам аргументирано, това едва ли е отрицателно :)

 • Reply voxy 07.11.2007 at 11:40

  Bogomil,

  „Моля да спазвате добрия тон. Ако искате да си чешете устите (пръстите), намерете си друго място. Благодаря“

  каква е причината да присъствам в това множествено число, не мисля че съм обидил някого? или ако не подкрепяме идеята ти не може да си чешем пръстите тук, още повече цяло чудо е че си разрешил коментарите, поне може тук, а не някъде другаде да си изкажем мнението за участието ти, съжалявам че не съвпада с твоето
  Също не мисля че грубоватите маниери, помагат за еврокаузата ти

 • Reply Peter 07.11.2007 at 11:29

  Още нещо… Това с което трябва да се борим са предразсъдаците.

 • Reply Bogomil 07.11.2007 at 11:28

  Моля да спазвате добрия тон. Ако искате да си чешете устите (пръстите), намерете си друго място. Благодаря

 • Reply Peter 07.11.2007 at 11:25

  Voxy, душко, тролче, пак ли плюеш :)

  Бого не е евтин нито е популист. Той сподели една идея и хората го подкрепиха. Какъв ти е проблема, на тебе и на всички, които толкова виждате заплаха за професионализма си, че не можете да изместите някой от първото място.

  Бого, тролове ще има винаги, то това ги прави щастливи да осират добрите идеи, защото нямат собствени. А състезанието си е състезание, там ПРАВИЛА няма.

 • Reply Bogomil 07.11.2007 at 11:18

  @Voxy: Ако спечеля, ще ги даря. Кое точно не разбираш?

 • Reply voxy 07.11.2007 at 11:04

  Бого, не си настроил само регистриралите се участници срещу себе си. Всъщност основните виновни са тези които те линкнаха, като стадо овце, дайте да дарим, а това че някой ще се състезава да духа супата, професионализма не трябва да се развива и стимулира.
  Не смяташ ли че преди да дариш едни пари трябва да си ги спечелиш, да напънеш малко задника си, а ти даряваш предварително едни пари които все още не са твои. Естествено в SEO-то се оказва че всички номера са позволени, и точно затова са виновни линкващите те, номера ти е евтин и популистки, с 1000 лева нищо не може да се оправи, единственото което се случва е да откажеш някое и друго хлапе, което наистина е можело да се развие като добър SEO.
  И когато молиш да спрат да говорят и пишат за теб, поне можеш да си спестиш това
  „Да не мислите, бе идиоти, че се състезавам заради вас и заради състезанието.“
  това идиоти не виждам как помага да спрат да те плюят, лично аз не бих :))) поне защото абсолютно си заслужаваш, а въпрос на интелект е доколко се връзваш на това че някой си казал нещо.

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.