Да се замислим за нещата …

1)
Днес е петък или поне утре е почивен ден. Докато четях блоговете сутринта, ми направи впечатление, че мног малко хора и блог платформи спазват стандартите на RSS. Аз лично съм на мнение, че стандартите трябва да се спазват, защото са полезни и помагат за добрата работа на приложения, които ползват тези стандарти.

Казвам това, защото насполедък ми се налага да правя разни такива приложения и от 20 -30 източника само 1 беше както трябва.

2)
Това, че е последен работен ден за тази седмица, ми дава надежда, че ще успея да свърша много работа през тези 4 дена, която да ми помогне да вляза малко в ритъм, а дано и времето е благосклонно за това.

3)
Имя идея, тази година отново да има изпит на LPI, което ме подсеща, че трябва да взема да се разбера най-сетне със НДК за залата за да има някакво спокойствие. Наситина ми се иска по време на WebTech да има много прояви, даже ми се иска да има истинско изложение на софтуер, идеи, книги и какво ли още не, за да може всеки, който дойде да получи максимално от престоя си на едно такова събитие…

Наистина има време за догодина да се помисли в тази посока, стига да има някакво развитие в лекуването на българина от болеста му да не дава пари за нищо. Много трудно е да се работи с негативно настроени хора, било то малко или много, които гледат как да кеитикуват , но не и да помогнат по някакъв начин, било то с усмивка или с ‘снимка пред сторя’. Понякога от безмислените на пръв поглед неща има много смисъл. ….

4)
Благодаря на Ясен , за двата реда добри думи в един мейлинг лист, които ми върнаха желанието да правя нещо по тази конференция с желание ;))

Това е то…
капитански дневник, звездна дата ****

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.