МДААР – Министерство на държавната глупация

След като шумно беше провъзгласена идеята на МДААР да се опита да работи с отворен код и да въвежда нови идеи в тази насока, се оказа, че тихомълком се е провела втора дискусия, на която са били поканени (явно) няколко фирми. Отново става явно, че Хари Потър се е появил в България да обслужва интереси на някого и не е отворен за разумен диалог нито с обществото, нито с разума, а само с определени фирми, които уж ‘внедряват решения с отворен код’ .

Шуробаджанащината в това правителство минава всякакви граници. Къде е обществения контрол, къде е отворената дискусия? Къде е оставката на Николай Василев, който показа всичко друго, но не и че може да работи за страната си. (всъщност от къде е Николай Василев).

След като имаме безсилно общество и нямаме начин за контрол над тези на които даваме заплати, какво още да се говори.

АЗ не съм доволен от работата на Министъра, а ти?

4 мнения за “МДААР – Министерство на държавната глупация

 • Reply Емил 15.03.2008 at 9:09

  Защо сърверите на Министерството на държавната администрация и административната реформа не работят в събота и неделя? Някой знае ли? Пари ли нямат за ток или за съвременни компютри?

 • Reply Орлин Василев 28.02.2008 at 1:21

  Според ме почти никой там не си върши работата, избрали сме ги да служат на обществото, а тях дори зад…. ги мързи да си закарат до парламента. Брябва цялото това да се смени с нови млади хора макар и „неопитни“ за да се оправи нещо, това цялото безхаберие от страна на „управляващите ни“ няма да си мине само сами трябва да ги изгоним.

 • Reply Пешо 27.02.2008 at 10:53

  Според мен е от малкото, които си вършат работата в момента!

 • Reply Zahari 26.02.2008 at 14:27

  И аз не съм доволен, но на никго от обкръжението на Мики Маус не му дреме за теб и мен и всички други на които им се гади от това дередже на което е ДА и това което се прави за да се затъва все повече и повече.

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.