Гражданска война ще гръмне в България, другари.

Пейо, отново ме провокира да си излея душата, а и публикацията му има такъв хубав номер че не се сдържам и така…
Явно протестите не помагат. Хората излизат на улицата викат си нещо – никой не ги чува !

Животновъдите колят животни разливат мляко викат си нещо – никой не ги чува на Министъра и на Премиера отишъл на Бузлуджа да се забавлява им се допива млкеце и хапва телешко от вида на новините, дори някакви лиги им потичат.

ЕС критикува, викат си нещо – никой не ги чува.
Дебелоглавието и наглоста ходят по управляващите и стават все по-наситени. Хората са само нужни за да ги изберат на власт и след това да им гледат сеира по телевизията. Тъжно.

Животновъдите колят животни разливат мляко викат си нещо – никой не ги чува на Министъра и на Премиера отишъл на Бузлуджа да се забавлява им се допива млкеце и хапва телешко от вида на новините, дори някакви лиги им потичат, нали гледат повторението …

Гражданска война трябва да стане в България за да може най-сетне помията която стои по ‘високите етажи на властта’ да се махне, да се изчисти, да се направи една съпунка и да не се пускат хора с кални крака и умове да стъпват повече там.

Отивам да си купя пушка – съвсем сериозно, ама истинска и напред към барикадите на ума.

Други желаещи? До кога ще търпим до кога ще си мислим че от нас нищо не зависи – аз знам отговора, обаче.

Вижте сайта на инициативата „Свобода, а не страх 2008“ от тук.

26 мнения за “Гражданска война ще гръмне в България, другари.

 • Reply Добромир 28.09.2011 at 15:24

  Първата пречка пред каквато и да е революция или преврат представлява начина ни на мислене, не Оон или Турция или ЕС или кой да е друг международен терорист. Всеки българин чака да стане нещо, всеки иска да има преврат, война или там подобни но никой не прави така, че това да се случи. А и не разбирате ли, че един протест пред парламента не променя нищо, защото онези клоуни там нямат реална власт. България не се управлява от президент (колкото и незначителен да е), премиер и правителство. Те са просто марионетки на реалната мутренка власт в България. Това е нещото, което трябва да се премахне първо. Не да се занимаваме с някакви идиоти, да ги свалим с преврат и да поставим други, които при стъпването си в редиците на управлението да попаднат в същия куклен театър и да станат поредните играчки на мафията. За да се промени нещо не трябва да гоним и бием някакви си политици, с умствена изостаналост. Трябва да се подгони мафията, защото в България тя дърпа конците. Циганската зган и турските мекерета са изгодни на „властта“ заради гласовете си. В замяна те получават пълна безнаказаност и могат да правят каквото си искат. Целият този театър, който се разиграва по време на избори с хилядите турски туристи, които съвсем случайно идват към България по време на избори и със масовото събиране на цигански гласове има за цел да подкрепи изгодните на мафията политици. Има за цел да покаже на българина, че той не е гражданин в своята страна. Че циганина, който гази деца по улицата решава вместо теб – редовния плащашт си данъците българин. За да си кажем „няма смисъл да се борим“, да си съберем багажа и да избягаме в чужбина вместо да останем и да тровим живота на мафията и окръжаващите я политици.
  Ако успеем да станем единни и да се борим за държавата си, така както са се борили безброй българи преди нас в над 1600 годишната история на България, само тогава ще може да излезем от тази пумия. За съжаление, българинът днес гледа да си мълчи, да не се показва много и когато види някой да протестира, той стои от страни и му се смее. Вместо да се организираме като единен народ, да запалим къщите на олигарсите и да ги избием като кучета ние се свиваме в черупките си от страх да не ни се случи нещо, да не ни падне косъм от главата. Докато е така братя българи, ще търпим и произвола и циганите и цар Киро.

 • Reply Владислав 24.10.2010 at 10:17

  Като ви окупират умиротворителните войски на Оон ще видите вие една хубава гражданска война. Не сте ли се замисляли , че зад правителствата на Бг стоят Турция , Сащ и Израел и подпомогнат потушаване на всякаква революция. Да не говориме , че ще вдигнат турците на бунт и освен „Сините каски“ на Оон ще ни окупира и турският аскер – ще разкъсат страната на етнически принцип като в Косово. И американците ще ни окупират , има 3000 американски войници в България , които също ще се бият на страната на правителството. Безнадежно е , откажете се.

 • Reply Alex... 29.08.2008 at 15:12

  Пием, пеем буйни песни
  и зъбим са на тирана;
  механите са нам тесни –
  крещим: „Хайде на Балкана!“
  Крещим, но щом истрезнеем,
  забравяме думи, клетви,
  и немеем и са смеем
  пред народни свети жертви!
  А тиранинът върлува
  и безчести край наш роден:
  коли, беси, бие, псува
  и глоби народ поробен!…………….

  Христо Ботев

 • Reply dia 11.08.2008 at 19:03

  Свежо: както е тръгнало може и това да стане…всичко е скапано в тази държава .само ме е страх за децата…

 • Reply ivan 08.08.2008 at 12:52

  problema e duhoven bratq po misal.evolucionen i kosmi4eski.v momenta e period na yskorena individyalna evolycia.vsi4ki grypovi ne6ta sa obre4eni na destrykcia.vseki sam trqbva da se izdigne na po visoko nivo v saznanieto na planetata

 • Reply Kpacu 08.08.2008 at 11:59

  Гражданска война не е правилно употребената дума. Трябва хората да излязат на улиците да отидат до парламента и да свалят правителството. Трябва отново да запалим парламента. Червената мафия трябва да бъде изгонена като при предишните и мандати.

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.