Пак за правата на хората

И учениците са хора, но се оказва, че нямат права. Според министър Вълчев те са само пасмина за наблюдение и оптини мишки за навличане с униформи.

Ето какво се случва и на този фронт. Личи си огромното желание на цялото правителство за наблюдение на всички по всяко време. Така щели да се решат проблемите? Дали си вярват? Дали им вярват?

3 мнения за “Пак за правата на хората

 • Reply Селин 31.08.2008 at 6:41

  Учениците са най-безправните хора. Завърших преди две години и противно на очакванията си, се почувствах за първи път човек. В училище и чистачките раздават заповеди на учениците и стоят много над тях в йерархията. Уж училището е създадено, за да обслужва учениците, а те всъщност са неговите роби.
  Това е поредното безумие. Опитват се с тия камери да компенсират тоталната некадърност и безпомощност на учителите, защото по-голямата част от тях нямат дори минимални качества, необходими за тази професия. Изобщо не се говори за човешки права на учениците, защото не се считат за хора, а за … ученици.
  Това е някаква тотална гавра вече. :/

 • Reply ztyg870 27.08.2008 at 20:44

  ypla6enite demoni sabirat info.hhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaa

 • Reply Николай Йорданов | nplus 16.08.2008 at 4:16

  Бе ти явно скоро не си влизал в училище и не знаеш каква анархия може да бъде в часовете :) Ако това им е идеята – хубаво, ама няма да помогне изобщо. Истината е в подходящите учители по-скоро. Нито тия, на които не им пука и само влизат, за да си изпеят урока, нито пък и тези, които се правят на строги стават. Трябва някой, който да направи урока интересен за всички. Като намерят повече такива хора няма да им трябват камери. Само да не стане тогава като с MS софтуера – „Ами да, не е най-доброто, ама ние ще го купим“ :D

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.