Информация или расизъм или …

Що за глупост?

Траурна агенция „Хермес“ е основана през 1999 г. Благодарение на ниските цени и коректното отношение спрямо клиента успяхме да се наложим като една от най-добрите фирми в бранша. Най-важното за нашите служители е да Ви помогнат да изпратите достойно и с уважение Вашия близък в последния му път! В агенцията не работят лица от ромски произход.

5 мнения за “Информация или расизъм или …

 • Reply pierrot 01.10.2008 at 22:13

  Ако не се лъжа това е агенцията, за която подадох сигнал до Комисията за защита на потребителите за груба и подвеждаща реклама по пощенските кутии., и заведоха дело срещу тях, тъй като имаше и доста подобни сигнали.
  А относно расизма – груб расизъм. Има цигани и цигани, смело мога да го заявя. Как искаме поне малко да се опитаме да живеем с тях, като изтъкваме тяхната липса като плюс в обявите? За каквото и да са те.

 • Reply alex3 01.10.2008 at 20:03

  Орлин : И на мен ми направи впечатление че служителите от „Чистота“ в Германия са само немци……при това в градче с 30% турци

 • Reply vpetkov 01.10.2008 at 15:20

  не знам какво е.. но за мен върши работа. мисля, че си избрах траурна агенция. дано не ми потрябват услугите им скоро..

  не разбирам от религии и погребални церемонии, но предполагам религията е по-важна от етническия произход. едва ли е редно евреи да погребват християни и други такива.

  и въпреки това, обикновено бизнесът е преди всичко. ако такива обяви съществуват, значи има интерес и смисъл.. предполагам.

 • Reply Орлин 01.10.2008 at 13:52

  И аз съм на мнението на Лъчо , ужасно е да видиш как гледат да претупат работата само и само да ти поискат 10 лв след това за ракия , ако имахме избор когато ни се наложи да „изполваме услугите“ на такава агенция, бих предпочел някой който малко или много има уважение към това което прави и към скръбта на хората. Както каза Лъчо искрено ти пожелавам Бого да не ти се налага. Малко е расистко, но и в Германия(от където се прибрах преди месец) не можеш да работиш в „Чистота“-та ако не си Германец, просто хората са осъзнали разни прости истини.

 • Reply Лъчо 01.10.2008 at 12:22

  Господин Шопов, пожелавам Ви, никога да не допирате до услугите на траурна агенция, по никакъв повод.
  За нещастие, съвсем скоро, преди около 6 месеца се наложи да потърся услугите на траурна агенция, заради дядо ми, който почина неочаквано.
  Дълго търсих из интернет, трябваше да се реагира бързо, защото, колкото и гадно да звучи – времето беше топло…
  Търсенето ми в интернет не беше успешно и мой познат ми препоръча въпросната траурна агенция „Хермес“. Доколкото е възможно да кажа, че съм адски доволен от обслужването. Поеха всичко и свършиха всичко, както го бяха казали, при това на съвсем нормални цени. Сега по повод расизма. Това в сайта го пише, защото хората са наплашени. По много от агенциите, за черната работа по един труп използват хора от ромски произход, а гледката не е особено приятна, отношението им към починалия е просто скандално отвратително. По този повод, хората и не искат роми да обработват трупа.
  Извинявам се за дългия коментар но споделям личен опит…

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.