Участвайте в протеста и он-лайн.

Ако подкрепяте протеста на 14.01 организиран от много сдружения и асоциации и сте против политиката на сегашното правителство, което обединява, като че ли исканията на всички протестиращи граждани, можете да отидете на този сайт.

Влезте в общността на блога ми.
8269 човека го направиха от 2004 година досега! Запишете се и получавайте нови материали от време на време.
Аз мразя спама. Няма да получавате такъв от мен.

64 мнения за “Участвайте в протеста и он-лайн.”

 1. НАПРЕД КЪМ ПРОТЕСТА ВРАЧАНИ- НЕ СТОИТЕ В КЪЩИ НА СТУДЕНО,НЕ СЕ ТЮХКАИТЕ ЧЕ СА ВИ МАЛКИ ПЕНСИИТЕ,ЧЕ НЯМА КЪДЕ ДА РАБОТИТЕ,ЧЕ НЯМА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ,ЧЕ НЯМА ОБРАЗОВАНИЕ,ЧЕ НЕ САМО СЕ ЗАТРИ ДЪРЖАВАТА,А СЕ ЗАГУБИ НАШИЯТ ГРАД,БЛАГОДОРЕНИЕ НА ТОВА УПРАВЛЕНИЕ. ТРОИНАТА КОАЛИЦИЯ МИ ПРИ-
  ЛИЧА НА ТРИМАТА ГЛУПАЦИ. ХАЙДЕ ВСИЧКИ НА ПЛОЩАДА ДА ГИ ИЗМЕТЕМ.
  пОХВАЛА НА УЧИТЕЛКАТА ОТ ВРАЦА ОТ КЛУБА ПО ТУРИЗМА

 2. Подкрепям протеста, защото наистина е нужна промяна в България.трябва да покажем , че наистина има ме гражданско общество и , че ни е писнало да бъдем мачкани от едни и същи корумпирани депутати!

 3. Подкрепям напълно протеста!Долу това правителство,което ни докара до просешка тояга!Долу хегемонията на червената буржоазия и оялите се барони на ДПС!Власт за обеднелия народ,предсрочни избори веднага(2 в 1!!!),вън продажните политици от НС!Престъпниците веднага в затвора!

 4. Време е хората да се осъзнаят и да потърсят сметка за всичко случило се досега в държавата .Подкрепямам протеста и се надявам да е по масов и ефективен от всичко случило се до сега

 5. Зимата на нашето недоволство!
  Подкрепям всяка форма в защита на българския народ от геноцида,който упражняват власт имащите на всяко ниво!

 6. Подкрепям протеста.Крайно време е това правителство да бъде изринато.

 7. Подкрепям протеста и дори мисля,че много отдавна трябваше да се пристъпи към действие!Тази тройна коалиция не само ,че нищо не направи за нас но ни върна по-назад дори от Албания!Трябва най-после да си ходят и не само това-да не им се дава възможност да участват в политиката на България отсега нататък!Аз съм от Русе и се надявам и тук да се намерят хора,които да организират протести!Мисля,че това трябва да обхване цялата страна не само София,имаче нищо няма да се постигне!ДОЛУ СЕРГО,ДОГАН И СИМЕОН!

 8. Подкрепям протеста на 14 януари заедно със съпруга си и ще направим всичко възможно за да присъстваме на място, защото е крайно време нещо да се промени.
  „Да се борим заедно“.

 9. ПРОТЕСТА Е НАЙ ХИЛАВАТА ФОРМА НА СЪПРОТИВА. ЗА ДА ИМА ПРОМЕНИ Е НУЖНА МНОГО ПО- ЗДРАВА РЪКА ДА ТРОПНЕ ПО МАСАТА ,НО ВСЕ ПАК ПОДКРЕПЯМ ИЗЦЯЛО ПРОТЕСТА ЗАЩОТО ТРЯБВА ДА СЕ ЗАПОЧНЕ ОТ НЯКЪДЕ.

 10. Подкрепям протеста, но заедно с всички посочени причини, на първо място до сега трябваше да има непрекъснат протест срещу създаването на закони изгодни за управляващите, а лоши и в ущреб на народа ни. И нека помним Хераклит,който и днес е актуален.“И народът трябва да се бори за закона, така както се сражава за градските стени.“

 11. Подкрепям протеста, но за да мога да участвам лично както аз, така и други от провинцията, предлагам да се организира протест по същото време и в областните градове.

 12. Отдавна подкрепям протеста, но за съжаление никой около мен не го подкрепя – сигурно им добре или са от същото котило????
  Ако мога да изляза от работа ще дойда на площада, защото считам, че сега му е времето и това е начина – да кажем, че не ни „харесва“, а до изборите има време!!!

 13. Подкрепям простеста с две ръце, но за съжаление винаги така се случва, че съм далеч от Родината в такива важни за обществото събития.

  Благодаря за предоставената възможност да Ви подкрепя и насърча
  он-лайн, защото съм съпричастна към всичко, което се случва там.

  Само промените, които искаме да се случат ще направят завръщането възможно за по- вечето българи разпиляни по света в дирене на начин за оцеляване, реализация и просперитет.

  За всички нас е ясно, че правителствените програми, относно завръщането на българите от чужбина- не са за нас изобщо, а конкретно за техните деца, които ще се завърнат в държавата с гарантирани работни места, както ги пратиха да учат по други държавни програми, на наша издръжка.

  Бого, четох интервюто с теб, Юруков и Неделчев. Браво. Най- точно и ясно си предал посланията на всички, които пишем тук. Благодаря. Успех.

  И нали знаете? Каквото трябва да се постигне „може со кротце, со благо и малко кютек“, макар че тия „носят много“

  В мнозинството се групирайте до хора, които добре познавате, защото не са изключени и ексцесии от провокатори, каквито най- вероятно няма да липсват и този път, в услуга на БСП и ДПС, за да предзвикат намесата на полицията.

  Носете табели по градове,браншове и т.н., за да няма пострадали от мирният и законен протест на гражданите.Успех.

 14. Запознайте се с великият Великотърновски спамър, дъртият комунист Тошко Тодоров.:)

  Жалко, че новият собственик на в.“Борба“, ДПС, чрез Ирен Кръстева изтри архива на форума на вестника, където ярко блести червената звезда и бисерите на мъдростта на другаря Тошко Тодоров.

  Единственият, който може да се подпре като спамър на другаря Тошко Тодоров е Добри Божилов.

  Тоя червен общински хрантутник защитава правото си на власт и хранилка, което се разминава естествено с нашите духовни и материални потребности.

  Вън червените боклуци. Вън от управлението на държавата ни.
  Вън от живота ни.

  Още по- точно вън от властта, но вътре в панделата, където е мястото на лъжците и крадците.

 15. Подкрепям протеста.
  От Варна съм и няма да мога да дойда лично.
  Турих изображението с линк към сайта ти.
  Впрочем малко недобре излиза на тъмен фон.

 16. подкрепям протеста. ще присъствам и приканвам всички българи – ЕЛАТЕ И ВИЕ

 17. Подкрепям протеста ,както и всеки протест срещу комунисти и тяхно уппавление .
  „Най-доброто възмездие за един мързелив и неук народ е нищетата“ Рейган

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.