Участвайте в протеста и он-лайн.

Ако подкрепяте протеста на 14.01 организиран от много сдружения и асоциации и сте против политиката на сегашното правителство, което обединява, като че ли исканията на всички протестиращи граждани, можете да отидете на този сайт.

Влезте в общността на блога ми.
8269 човека го направиха от 2004 година досега! Запишете се и получавайте нови материали от време на време.
Аз мразя спама. Няма да получавате такъв от мен.

64 мнения за “Участвайте в протеста и он-лайн.”

 1. Подкрепям протеста. Омръзна ми от кражби, лъжи, безхаберие, безочие и бездействие. Омръзна ми от некомпетентност и бездействие. Омръзна ми от бездържавие.

 2. Протестирам срещу това правителство,което изгони умните ни деца в чужбина-да мизеруват, учат и работят, а господата управници останаха да крадат и да живеят!Ние техните родители не можем да им помогнем с нашите мизерни заплати, защото живеем за да оцеляваме ден за ден. Няма пари за здравеопазване, образование, за елементарни човешки нужди. България е опасана като октопод от престъпните групировки, които диктуват правилата.ДОКОГА???Няма ли да има закони???Нека да стане така, че да има за какво децата ни да се върнат!!!Подкрепям протеста и съжалявам че не мога да дойда в София!Да бъдем единни до постигане на успех!!!

 3. Подкрепям протеста on-line.Стига с експериментите в енергетиката,топлофикация и сливанията в кабелните оператори.Символичните глоби и заобикалянето на законите и индивидуално сключените договори с абонатите с разни наредби от типа на Наредба 16-334 от 24.04.2007.Постояните кризи предизвиквани в последните няколко години било с учителите,било с цените на олиото.Дозираното насилие срещу ученици и възрастни хора.

 4. Братя Българи колко още трябва да говорим и да чакаме действия от тези говеда в парламента.Моето мнение по вапроса е че с приказки тези говеда не се стряскат а единствено и само със сила която е време Балгарския народ да покаже спрямо тях.

 5. здравейте на всички събудили се българи аз съм майка надве прекрасни деца но какво прави тази държава вместо да дава път напред тя бута майките още повече в пропаста не е ли смешно в 21 век да подаваш заявление за детска кухня ясла и градина години преди да е дошло времето или да издържаш дете с 240 лева какво е това подигравка с хората значи за парламента имаше излишни пари за коледни заплати а за децата на българия няма мръсници мръсни крадци на държавата всички там в парламента са един дол дренки

 6. Всички ,който се имат за по-възрастни!!!!!!!!!
  Трябва да се поклоним и да се извиним на нашите деца…………….отдавна не те ,а ние трябваше да сме по площадите и да изринем тази гнусна олигархия!!!!!!!!!!!!!
  ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ,НОВА КОНСТИТУЦИЯ ЗА ГРАЖДАНСКО ,А НЕ ПАРТИЙНО УПРАВЛЕНИЕ!!!!!!!!!!!!!!!!
  ДА НЕ ПОЗВОЛЯВАМЕ ДА СЕ ГАВРЯТ С ЕДИНСТВЕНОТО ,КОЕТО НИ Е ОСТАНАЛО––––НАШИТЕ ДЕЦА!!!!!!!!!!!!!!!
  ДА ГИ ПОДКРЕПИМ!!!!!ДА БЪДЕМ С ТЯХ ПО ПЛОЩАДИТЕ !!!!!!!

 7. Както винаги има 1000 мнения относно протеста. Сега е момента да се сме единни и да покажем на „управляващите“ кой е големия BOSS!

 8. Подкрепям протеста и съжелявам че не съм от София за да присъствам.

 9. Подкрепям простеста!Нека той да продължи,докато се постигне нужния ефект!

 10. Подниепям този протест! Време е вече да си тръгнат. Лъжци и измамници Доло всички .

 11. Подкрепям този протест, силно вярвам че само така ще се променят нещата в България. Стига толкова мизерия и подигравки. нима България е ТОАЛЕТНА!?!?!!

 12. подкрепям протеста!!!
  трябва да не мълчим,а да изкажем своята позиция! стига ни тъпкаха,и ние сме хора.съжелявам,че не мога да съм там сега,но ви подкрепям смело !
  ГОВОРИТЕ ОТ ИМЕТО НА ВСИЧКИ НИ !!!

 13. ПОДКРЕПЯМ ПРОТЕСТА!!!
  Не мога да присъствам,но е крайно време да се промени всичко,за да живеем нормално!!!!!!

 14. Покрепям протеста!
  Без да очаквам радикална промяна, все пак съм горда поради факта, че доказваме, че сме гражданско общество и май „самозбравилите“ се от парламента ще се постреснат от гражданското недовоство

 15. Аз падкрепям протеста,това правителство си изпя песента,след като не може да си върши работата,да си подаде оставката.За празниците хората мислеха как да турят нещо на трапезата ,а политиците си пекоха задниците на карибите.Доведоха ни до просешка тояга и станахме тоалетната на европа.Напред млади хора бъдещето е във вашите ръце.

 16. Подкрепям протеста на 14.01.2009 година!Време е да се осъзнаем!Все пак всяко търпение си има граници…

 17. Подкрепям Ви изцяло ! Не мога да бъда там просто ми е далеч, на работа съм и отгоре на всичко съм с някакъв гаден грип на антибиотици.
  Не става въпрос за промяна на правителство, защото от сегашните политици не виждам никой който да иска да работи за Родината България. Всички Искат само да КРАДАТ.
  Искам промяна на системата, като цяло.

 18. Абе приятели, не ви ли писна 20 години да протестирате? Срещу кого? За кого? Вие забравихте ли правителството на ваньо костов, жан виденов? Ми кризата? Не световна, тогава беше локална. Ама имаше инфлация. И парите дето бабите ми кътаха за сватбата ми, станаха колкото за торта, ама не сватбена, а от по-обикновените. Бъкано е в България с нихилисти, които са против това или онова. А за кое сте за? нищо хубаво не е станало. Телевизиите бъкат негативизъм, останалите „медии“ също. И смешници като вас, които са готови да стачкуват, но преди това са гласували за сдс „за промяна“, за ндсв „за промяна“, за бсп „за промяна“, а утре ще гласувате за дпс и ще чакате нова абревиатура да донесе промяна. но света не е виртуален и се прави от нас с действия, не с думи.

 19. Ами писна ни, там сме цялото семейство ,тия болшевишки уроди ни опропастиха живота ,кой ще ни върне тези вече 20 години които ни ограбиха ,че и последното -НАДЕЖДАТА!!! Искаме възмездие и най- малкото е да им пуснем кръвчица на всички охранени шопари от кочината именувана парламент.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.