Първи електронен магазин с еShop технологията на СЕП

От вчера работа първата ни имплеменатация върху реален търговски обект на EShop технологията за сигурно пазаруване, защитено с криптиране с елиптични криви през мобилен телефон и през Интернет на СЕП

Книжарници „Пингвините“ се осмелиха първи да скочат в новите технологии и идеи и вече имат и първата си покупка на книги през системата ни.

Благодаря на Краси от Studiotti за това, че ни търпя с многото ни проблеми, но пък може да се похвали, че първи се е докоснал до това :))

Самия клиъринг мина преди малко и вече може да се каже, че системата работи бързо, ефективно и най-вече сигурно за потребителя и търговеца.

Добра работа свършихме, макар и бавно :)

Влезте в общността на блога ми.
8269 човека го направиха от 2004 година досега! Запишете се и получавайте нови материали от време на време.
Аз мразя спама. Няма да получавате такъв от мен.

12 мнения за “Първи електронен магазин с еShop технологията на СЕП”

 1. Е, аз се опитах да направя поръчка от там, но това, което сложих в кошницата, въобще не беше това, което после пишеше в поръчката. Писах им за проблема на 20.02, още си чакам отговора. Това няма общо със сигурността при плащанията, но все пак проблем има, гаранция…

 2. Най- изчерпателната информация е, нали. И аз това повтарям, ама никой не ми вярва :)

 3. Търсих, търсих в изчерпателното описание на http://www.sepbulgaria.com/ , но не намерих. Е, ще си плащам с кредитната карта. Само ако е с елиптични криви, разбира се ;)

 4. Това сигурно ще го прочетеш в маркетинг информация на СЕП :) Тук може да намериш по техническа и продуктовата част

 5. Прави или криви, елиптични или не, все му е тая на потребителя. Уникалното тук, което е от значение, не са кривите, а възможността за плащане през мобилен телефон. Това е супер удобно и в България го няма. Интересно е да се знае как става от гледна точка на потребителя, ако може някой да го обясни с прости думички.

 6. Сигурността, която ти даваме като потребител е най-голямата полза. Че си е уникално, уникално е, дори за световния пазар (за някои от нещата само) :)

  А за другото си прав.

 7. Каква е целта не мога да разбера? Хората като чуят за „елептични криви“ да почнат да цъкат с език ли?

  За всяко стандартно нещо което хората ползват в бита си могат да се извадят 2 думи които да го изкарат супер уникално, но в това ли е въпроса?

  Другото което не ме кефи е че половината неща който чувам от теб са само колко велики за СЕП. Те може и да са наи-великите, но това повтаряне е дразнещо.

  Но от друга страна никой не ме кара да чета или слушам каквото и да е от теб

 8. „защитено с елептични криви през Интернет и мобилен телефон на СЕП“ …

  Много смешна реклама е това което правиш…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.