Анкета за „Зелените“

Ще се радвам да видя мнението ви по този въпрос. За четещите по RSS, моля посетете сайта през уеб, за да дадете мнение и коментар.Благодаря ви,
Бого

19 мнения за “Анкета за „Зелените“

 • Reply Новини 13.06.2009 at 19:27

  Опазване на околната среда !!!

 • Reply Aero 02.06.2009 at 10:57

  Ще гласувам за вас, но силно се надявам че ако се стигне до коалиции, от ваша страна ще внимавате с кого се коалирате.
  Силно съм разочарован от всички настоящи български политици(БСП, СДС, ДСБ, ДПС, НДСВ, ВМРО, АТАКА, ГЕРБ…..), които говорят едно преди избори, а след като стигнат до властта вършат каквото си искат и правят далавери за милиарди. Ще гласувам за вас и защото смятам че в политиката трябва да влязат повече млади хора, които макар и „зелени“ ги е грижа в каква страна живеят. Успех!

 • Reply Жоро 27.05.2009 at 20:02

  Гласувам по всички точки, защото всички са еднакво важни!

 • Reply Жоро 27.05.2009 at 20:01

  Тясното свързване на Зелените предизборно, пък дори и след изборите, с коя и да е друга стара партия (БСП,СДС,ДСБ,ДПС,ГЕРБ,Атака,НДСВ) ще ги обезличи напълно и ще значи край на зелената идея в този й вид. Безславен край.
  И това ще бъде жалко предателство към природата на България.

 • Reply fen 16.05.2009 at 13:19

  Гласувах, обаче имам една забележка. Трябва да сложиш и отговор-Всички изброени. Така, ще добиеш по-ясна представа за гласувалите, които подкрепят всичките тези, без изключение. Защото сигурно има хора, които биха гласували за вас, само ако защитавате всичките неща заедно и не биха ви подкрепили, ако изключите едно от тях.

 • Reply Лъчо 15.05.2009 at 13:56

  Бого, наистина нямам представа. В Горна познатите/роднините ми се броят на пръсти вече и доколкото ги познавам нямат интерес за съжаление :/

 • Reply Цветан Дунчев 14.05.2009 at 22:24

  Привет.
  Преди да изкажа мнение искам да заявя, че съм участвал на 90% от протестите на Зелените, бутал съм се с Полицията, подписал съм се лично за създаването на партията, съпричастен съм на 100% с проблемите за опазване на природата.
  И като такъв искам наи-категорично да кажа следното. Съсипването на природата е резултат от безхаберното олигархично-мафиотско управление на БСП, ДПС и НДСВ. От тук произтичат всички ЗАМЕНКИ, ограбването на най-хубавите български земи от мутри и мафиоти, пругаването на паматта на дедите ни, неработеща съдебна система и т.н.
  В този ред на мисли, целите, враговете и симпатизантите на зелените и Синята Коалиция напълно съвпадат. Изключително ми е неприятно, че Зелените не са част от Синята Коалиция. Изключително ми е неприятно, че видях Иван КОСТОВ редом с агент Гоце в клипа на Зелените. Действително, в ОДС имаше много ченгета, като Бисеров, Цонев, Яне, Юруков, които опетниха и Иван Костов. Но искам да ви кажа, че благодарение на Костов сега сме в EU и благодарение на него можем да се жалваме на Европейската комисия. Също така по негово време се създаде НАТУРА 2000, по негово време нямаше нито една ЗАМЕНКА, той единствен удари по финансовите интереси на известни мафиоти!!! Единствен уволни 50% от правителството си. Беше инициатор на промени в конституцията за сваляне имунитета на съдии и депотати. По него плюят най-зловещо всичките горе-споменати. И накрая ВИЕ най-лекомислено го вкарахте в клипа си до Гоце. Безобразие!!!
  Безкрайно сте ми симпатични, подкрепям идеите ви безрезервно, но се научете да различавате черното от бялото, крайно време е, за да имам доверие във вас. И преди да очерняте някой вижте какво е направил. Слагайки всички под „всички са маскари“ губите много ценни подръжници и приятели в лицето на десните избиратели, които в интерес на истината са едни от малкото радетели на демокрацията и природата.
  Настоявам да махнете Иван Костов от клипа си и ви съветвам да се присъедините към Синята Коалиция за парламентарните избори. Заедно сме по-силни ! За да има природа, за да няма мутри, за да работи съдебната система, за да сме достоен член на EU, a не Задунайская Губерня!

  Суважение,
  Цветан Дунчев

 • Reply Селин 14.05.2009 at 17:47

  Не мисля, че има други партии, на които наистина да им пука за дигиталните права.
  Аз селектирах и четирите неща и им каза, че вече съм гласувала за анкетата. Иначе, смятам, че и четирите са еднакво важни с лееек превес на първото. Ама много лек. Ужасно съм щастлива, че „Зелените“ съчетават всички тези неща. Това наистина много ме улеснява на изборите:)))

 • Reply Стойчо 14.05.2009 at 17:05

  Избрах първото. 2 и 3 се припокриват – освен това не прави зелените уникални. 4 е утопия и предполага много и взаимно-изключващи се ефекти, ако не се уточни формата.
  Но номер 1 е безспорно.

 • Reply СкручЪ 14.05.2009 at 16:51

  Да, но е нормално хората, на които им пука за тях, да са в Интернет. Същата е работата като с анкетата на Мартин Димитров (преди да стане председател) дали ще гласуват за него – някой каза, че това означава, че той е достоен за БИП (Интернет партията). Не може да се получи толкова реален резултат, колкото ако контактуваш със случайни минувачи. Въпреки това е някакъв ориентир, де.

 • Reply Antivirus 14.05.2009 at 16:46

  Готово и от мен, това е хубава анкета, но трябваше да е по голяма. ;)

 • Reply Богомил "Бого" Шопов 14.05.2009 at 16:24

  СкръчЪ, мислиш ли. На много от хората не им пука за цифровите им права.

 • Reply СкручЪ 14.05.2009 at 16:22

  Подписката я пускаш в Интернет. Нормално е голям процент хора да гласуват за цифровите права.

 • Reply Богомил "Бого" Шопов 14.05.2009 at 16:17

  Limiere, защото там трябва да си регистриран, за да гласуваш. Аз не мисля, че в този забързан свят, някой четещ блога ми, ще има време да ходи да се регистрира.

  Иначе, да , сайта е чудесен

 • Reply Limiere 14.05.2009 at 16:14

  А може ли да попитам защо не я пуснете тази анкета в buzdash.bg? Там ще е достъпна за повече хора. Или държите да е през вашата платформа?

 • Reply Богомил "Бого" Шопов 14.05.2009 at 16:09

  @Лъчо: Ето повече информация по въпроса:
  http://radobg.wordpress.com/2009/04/03/50k_deposit_2/

  Апорпо, ще се радвам да ме свържеш с някой от Горна с когото бих могъл да си поговоря за зелени идеи и цифрови права

 • Reply Свилен 14.05.2009 at 16:05

  Много се радвам, че именно Зелените ще защитават моите цифрови права и правото ми на чист живот. За мене двете са еднакво важни, аз живея и в Интернет и в България, затова искам и двете да са чисти

  Успехи

 • Reply Лъчо 14.05.2009 at 16:02

  Най-много бих се радвал да се коалирате със Синята коалиция. От кога го бленувам това… Уви, трудно ще стане след поправката внесена от СДС.
  Всъщност, разбра ли се какво точно се случи там? Едни казват, че поправката за 50 000 внос е внесена от (поизметените вече) разни паразити, други, че лично Мартин Димитров е подписал…
  Някаква доверена информация да имаш?

 • Reply eldred 14.05.2009 at 15:53

  Гласувах за последните три. Те за мен са еднакво важни по простата причина, че са взаимно свързани и пряко зависят едно от друго.
  Нямам нищо против и опазването на околната среда стига тя да не се свежда до борба срещу „Глобалното затопляне“, споразумения от типа на Протоколът от Киото или да ми обясняват, че трябва да плащам неколкократно по-скъп ток, за да се добива от вятъра и слънцето.

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.