Анкета за „Зелените“

Ще се радвам да видя мнението ви по този въпрос. За четещите по RSS, моля посетете сайта през уеб, за да дадете мнение и коментар.Благодаря ви,
Бого

Влезте в общността на блога ми.
8269 човека го направиха от 2004 година досега! Запишете се и получавайте нови материали от време на време.
Аз мразя спама. Няма да получавате такъв от мен.

19 мнения за “Анкета за „Зелените“”

 1. Ще гласувам за вас, но силно се надявам че ако се стигне до коалиции, от ваша страна ще внимавате с кого се коалирате.
  Силно съм разочарован от всички настоящи български политици(БСП, СДС, ДСБ, ДПС, НДСВ, ВМРО, АТАКА, ГЕРБ…..), които говорят едно преди избори, а след като стигнат до властта вършат каквото си искат и правят далавери за милиарди. Ще гласувам за вас и защото смятам че в политиката трябва да влязат повече млади хора, които макар и „зелени“ ги е грижа в каква страна живеят. Успех!

 2. Тясното свързване на Зелените предизборно, пък дори и след изборите, с коя и да е друга стара партия (БСП,СДС,ДСБ,ДПС,ГЕРБ,Атака,НДСВ) ще ги обезличи напълно и ще значи край на зелената идея в този й вид. Безславен край.
  И това ще бъде жалко предателство към природата на България.

 3. Гласувах, обаче имам една забележка. Трябва да сложиш и отговор-Всички изброени. Така, ще добиеш по-ясна представа за гласувалите, които подкрепят всичките тези, без изключение. Защото сигурно има хора, които биха гласували за вас, само ако защитавате всичките неща заедно и не биха ви подкрепили, ако изключите едно от тях.

 4. Бого, наистина нямам представа. В Горна познатите/роднините ми се броят на пръсти вече и доколкото ги познавам нямат интерес за съжаление :/

 5. Привет.
  Преди да изкажа мнение искам да заявя, че съм участвал на 90% от протестите на Зелените, бутал съм се с Полицията, подписал съм се лично за създаването на партията, съпричастен съм на 100% с проблемите за опазване на природата.
  И като такъв искам наи-категорично да кажа следното. Съсипването на природата е резултат от безхаберното олигархично-мафиотско управление на БСП, ДПС и НДСВ. От тук произтичат всички ЗАМЕНКИ, ограбването на най-хубавите български земи от мутри и мафиоти, пругаването на паматта на дедите ни, неработеща съдебна система и т.н.
  В този ред на мисли, целите, враговете и симпатизантите на зелените и Синята Коалиция напълно съвпадат. Изключително ми е неприятно, че Зелените не са част от Синята Коалиция. Изключително ми е неприятно, че видях Иван КОСТОВ редом с агент Гоце в клипа на Зелените. Действително, в ОДС имаше много ченгета, като Бисеров, Цонев, Яне, Юруков, които опетниха и Иван Костов. Но искам да ви кажа, че благодарение на Костов сега сме в EU и благодарение на него можем да се жалваме на Европейската комисия. Също така по негово време се създаде НАТУРА 2000, по негово време нямаше нито една ЗАМЕНКА, той единствен удари по финансовите интереси на известни мафиоти!!! Единствен уволни 50% от правителството си. Беше инициатор на промени в конституцията за сваляне имунитета на съдии и депотати. По него плюят най-зловещо всичките горе-споменати. И накрая ВИЕ най-лекомислено го вкарахте в клипа си до Гоце. Безобразие!!!
  Безкрайно сте ми симпатични, подкрепям идеите ви безрезервно, но се научете да различавате черното от бялото, крайно време е, за да имам доверие във вас. И преди да очерняте някой вижте какво е направил. Слагайки всички под „всички са маскари“ губите много ценни подръжници и приятели в лицето на десните избиратели, които в интерес на истината са едни от малкото радетели на демокрацията и природата.
  Настоявам да махнете Иван Костов от клипа си и ви съветвам да се присъедините към Синята Коалиция за парламентарните избори. Заедно сме по-силни ! За да има природа, за да няма мутри, за да работи съдебната система, за да сме достоен член на EU, a не Задунайская Губерня!

  Суважение,
  Цветан Дунчев

 6. Не мисля, че има други партии, на които наистина да им пука за дигиталните права.
  Аз селектирах и четирите неща и им каза, че вече съм гласувала за анкетата. Иначе, смятам, че и четирите са еднакво важни с лееек превес на първото. Ама много лек. Ужасно съм щастлива, че „Зелените“ съчетават всички тези неща. Това наистина много ме улеснява на изборите:)))

 7. Избрах първото. 2 и 3 се припокриват – освен това не прави зелените уникални. 4 е утопия и предполага много и взаимно-изключващи се ефекти, ако не се уточни формата.
  Но номер 1 е безспорно.

 8. Да, но е нормално хората, на които им пука за тях, да са в Интернет. Същата е работата като с анкетата на Мартин Димитров (преди да стане председател) дали ще гласуват за него – някой каза, че това означава, че той е достоен за БИП (Интернет партията). Не може да се получи толкова реален резултат, колкото ако контактуваш със случайни минувачи. Въпреки това е някакъв ориентир, де.

 9. СкръчЪ, мислиш ли. На много от хората не им пука за цифровите им права.

 10. Подписката я пускаш в Интернет. Нормално е голям процент хора да гласуват за цифровите права.

 11. Limiere, защото там трябва да си регистриран, за да гласуваш. Аз не мисля, че в този забързан свят, някой четещ блога ми, ще има време да ходи да се регистрира.

  Иначе, да , сайта е чудесен

 12. А може ли да попитам защо не я пуснете тази анкета в buzdash.bg? Там ще е достъпна за повече хора. Или държите да е през вашата платформа?

 13. Много се радвам, че именно Зелените ще защитават моите цифрови права и правото ми на чист живот. За мене двете са еднакво важни, аз живея и в Интернет и в България, затова искам и двете да са чисти

  Успехи

 14. Най-много бих се радвал да се коалирате със Синята коалиция. От кога го бленувам това… Уви, трудно ще стане след поправката внесена от СДС.
  Всъщност, разбра ли се какво точно се случи там? Едни казват, че поправката за 50 000 внос е внесена от (поизметените вече) разни паразити, други, че лично Мартин Димитров е подписал…
  Някаква доверена информация да имаш?

 15. Гласувах за последните три. Те за мен са еднакво важни по простата причина, че са взаимно свързани и пряко зависят едно от друго.
  Нямам нищо против и опазването на околната среда стига тя да не се свежда до борба срещу „Глобалното затопляне“, споразумения от типа на Протоколът от Киото или да ми обясняват, че трябва да плащам неколкократно по-скъп ток, за да се добива от вятъра и слънцето.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.