Нетуоркс в Русе играе номерца

Ето обяснението на Красьо без коментар от моя страна.

Дълги години Networx беше единствения доставчик в Русе и правеше каквото си поиска с клиентите си. Бил съм свидетел на „чудесния съпорт“ за който говори красимир и на други ситуации, в които една фирма в конкурентен пазар не би изпаднала.

Прочетете сами …

Влезте в общността на блога ми.
8269 човека го направиха от 2004 година досега! Запишете се и получавайте нови материали от време на време.
Аз мразя спама. Няма да получавате такъв от мен.

4 мнения за “Нетуоркс в Русе играе номерца”

 1. По темата за Нетуъркс бих посъветвала всички просто да се откажат от тях. Само ти вземат парите, а интернет – няма. Тези, който свързват така го правят, че после да ги извикаш пак и съответно това се заплаща и ти пак нямаш интернет. Хора, НЕ ПОЛЗВАЙТЕ УСЛУГИТЕ НА НЕТУЪРКС – ТЕ СА МОШЕННИЦИ.

  1. Напълно съм съгласна с мнонието на Дияна-Нетуоркс са напълно мошенническа фирма,некоректни към клиентите.Присъединявам се към призава и-НЕ ПОЛЗВАЙТЕ УСЛУГИТ АННЕТУОРКС

  1. Не че мога да се запозная с проблема -виж как не отваря на „прочете сами“ и как изписва „отказване на отговора“като решиш да прочетеш зада се ориентираш въпросния отговор…И какво да мисля по темата,моля?
   По темата за НЕТУЪРКС аз , а и всички мои познати ,ползващи услугите му ,ДРУЖНО мислим , че :
   1.услугите на НЕТУЪРКС са безобразни-лош и слаб сигнал , който непрекъснато е проблемен защото пресъсва и незнайно кога ще може дасе свържеш;
   2.НАДПИСВАТЕ също така БЕЗОБРАЗНО несъществуващ преразход – първите 2-3 месеца по лев и стотинки,после 1-2 месеца около 2 лв,следващите 1-2 месеци около 3лв. , а за септември-18 лв. и стотинки….
   Номерца имаше и преди това с т.нар. точки- и там брах ядове месеци наред-толкова противно ,че чак не ми се обяснява…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.