Ще се съди търговския регистър, че не поддържа Mozilla firefox

адв.Христов преди малко ме помоли за съдействие за негова инициатива, която той е подел. Ще съди търговския регистър, защото не му позволява да използва за дадена функционалност Mozilla Firefox, а има настояване за използване на IE.

Това е проблем с който аз отдавна се занимавам и съм писал на този блог, а именно равнопоставеността на всички граждани пред електронното лице на държавата, разбира се примера е с електронно подписаните документи и повече от моята кауза, може да се види тук, но нека се върнем на проблема на Милен, за който разбира се, може да прочетете в блога му.

Колкото и странен (за повечето от вас) да е случая, това ще доведе де прецедент и аз и „Електронна граница“, заставаме твърдо зад инициативата му и ще действаме това да се случи.

One thought on “Ще се съди търговския регистър, че не поддържа Mozilla firefox

  • Reply Анастас 01.12.2009 at 13:49

    То да бяха само те пак щеше да е добре, но подкрепям напълно! Един като бъде осъден може другите сами да се усетят. Правилната стъпка в развитие е разкарване на всякакви частни протоколи и технологии на Microsoft от държавната администрация!

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.