Ще се съди търговския регистър, че не поддържа Mozilla firefox

адв.Христов преди малко ме помоли за съдействие за негова инициатива, която той е подел. Ще съди търговския регистър, защото не му позволява да използва за дадена функционалност Mozilla Firefox, а има настояване за използване на IE.

Това е проблем с който аз отдавна се занимавам и съм писал на този блог, а именно равнопоставеността на всички граждани пред електронното лице на държавата, разбира се примера е с електронно подписаните документи и повече от моята кауза, може да се види тук, но нека се върнем на проблема на Милен, за който разбира се, може да прочетете в блога му.

Колкото и странен (за повечето от вас) да е случая, това ще доведе де прецедент и аз и „Електронна граница“, заставаме твърдо зад инициативата му и ще действаме това да се случи.

Влезте в общността на блога ми.
8269 човека го направиха от 2004 година досега! Запишете се и получавайте нови материали от време на време.
Аз мразя спама. Няма да получавате такъв от мен.

Едно мнение за “Ще се съди търговския регистър, че не поддържа Mozilla firefox”

  1. То да бяха само те пак щеше да е добре, но подкрепям напълно! Един като бъде осъден може другите сами да се усетят. Правилната стъпка в развитие е разкарване на всякакви частни протоколи и технологии на Microsoft от държавната администрация!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.