Днес е денят на правата на човека – 10.12

Днес е денят на правата на човека и колко удобно, днес в комисиите на парламента, ще се гласува лишаването ни от права в закона за електронни съобщения, виж моята предна публикация. Дали ще направим нещо? Аз със сигурност, каквото мога, въпреки, че сам почти нищо не мога да постигна, а ти?

Помисли дали заслужаваш/искаш да живееш в Държава, която постоянно те следи къде се намираш, колко време прекарваш пред компютъра си, с кого си пишеш в Интернет и с кого си говориш по телефона?

С тези мисли, ти честитя празника, в който ние защитниците на човешките права празнуваме и искаме ТИ да помислиш малко за правата си и да искаш другите да ги спазват. НЕ БЪДИ пасивен, а действай !

Благодаря ти предварително !

Влезте в общността на блога ми.
8269 човека го направиха от 2004 година досега! Запишете се и получавайте нови материали от време на време.
Аз мразя спама. Няма да получавате такъв от мен.

8 мнения за “Днес е денят на правата на човека – 10.12”

 1. На 19 декември 2009 г. бе задържан /на работното си място/ бе задържан Тони Костадинов от Враца.
  Към този момент той се намира в следствения арест в гр. Пловдив.
  Междувременно той беше публично осъден, медийте тиражирани множество неистини. Засегнати са както неговите човешки права, така и правата на множество други хора станали обект на публикации или под влияние на вече формираното обществено мнение.
  Справедливо ли е това?

 2. ПОТРЕБИТЕЛИТЕ НА ИНТЕРНЕТ НЕ СА ПРОБЛЕМ В ТАЗИ СКАПАНА И НЕНОРМАЛНА ДЪРЖАВА.ПРОБЛЕМ СА КРАДЦИТЕ, УБИЙЦИТЕ, ДЕПУТАТИТЕ, МУТРИТЕ, НЕЗАКОННО ЗАБОГАТЕЛИТЕ БОКЛУЦИ, ЦИГАНИТЕ, ТУРЦИТЕ,БАНКИТЕ……………..ДА НЕ ЗАБРАВЯ НЕГОВО НИЩОЖЕСТВО САКСА.ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ СОЦИАЛИСТИ СА ПО ПОДРАЗБИРАНЕ.

 3. radioaktiven: общо взето на мен не ми пука дали ме следи държавата.Лошото в случая е че АЗ плащам на тая държава. И никои не ме пита по какъв начин да използват стредствата а го решават разни олигофрени идиоти и депутати със престъпен уклон. Ние си избираме катилите които да ни управляват икономически държавнически .

 4. Толкова кратка публикация, а поне на четири места провокира у мен коментари, които не биха се харесали на автора, а вероятно и на някои други читатели на този блог.

  Затова само ще цитирам по памет нещо, което видях на пищов точка ком.

  „Правата са като мускулите, трбва да се упражняват редовно“ :)

  Само внимавайте да не си разтегнете някой мускул, защото неправилното „упражняване“ може да има и обратен ефект.

 5. Свежо: общо взето на мен не ми пука дали ме следи държавата.Лошото в случая е че АЗ плащам на тая държава. И никои не ме пита по какъв начин да използват стредствата а го решават разни олигофрени идиоти и депутати със престъпен уклон. Ние си избираме катилите които да ни управляват икономически държавнически .

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.