Ден за защита на личното пространство

На 29 януари е международния ден за защита на личните данни и пространство. Помислете какво е да нямате лично пространство:

Помислете и къде оставяте личните си данни, къде снимат личната ви карта, кои се домогва до кореспонденцията ви и кой знае повече за вас от вие самите.

3 мнения за “Ден за защита на личното пространство

 • Reply Стоянов 28.01.2010 at 22:53

  Здрасти Бого.

  По случая с личните данни съм направил група във фейсбук преди около месец, обаче нещо куца. http://www.facebook.com/group.php?gid=247832858132 Бих се радвал, ако се съберем повечко, да се вдигне шум и медиите да го отразят съответно да бъдат взети някакви мерки.

 • Reply Богомил "Бого" Шопов 28.01.2010 at 9:25

  Опа, явно не съм внимавал в датите :) Благодаря ! Може би можем да направим проект с полезна информация за това какво трябва и не трябва да правим в мрежата съвместно.

 • Reply Борислав Борисов 27.01.2010 at 21:20

  Драги Бого,
  Радвам се на тази публикация искрено. Позволи ми, моля те, само малка корекция: Европейският ден за защита на личните данни е 28 януари (чества се за четвърти път тази година) – http://borislavborissov.eu/695/
  И на мене, както и на всеки просветен гражданин, естествено, ми се иска личната ни неприкосновеност да бъде зачитана като най-важното ни лично право. Радвам се, че хората, които мислят като нас, са все повече.

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.