Ден за защита на личното пространство

На 29 януари е международния ден за защита на личните данни и пространство. Помислете какво е да нямате лично пространство:

Помислете и къде оставяте личните си данни, къде снимат личната ви карта, кои се домогва до кореспонденцията ви и кой знае повече за вас от вие самите.

Влезте в общността на блога ми.
8269 човека го направиха от 2004 година досега! Запишете се и получавайте нови материали от време на време.
Аз мразя спама. Няма да получавате такъв от мен.

3 мнения за “Ден за защита на личното пространство”

  1. Здрасти Бого.

    По случая с личните данни съм направил група във фейсбук преди около месец, обаче нещо куца. http://www.facebook.com/group.php?gid=247832858132 Бих се радвал, ако се съберем повечко, да се вдигне шум и медиите да го отразят съответно да бъдат взети някакви мерки.

  2. Опа, явно не съм внимавал в датите :) Благодаря ! Може би можем да направим проект с полезна информация за това какво трябва и не трябва да правим в мрежата съвместно.

  3. Драги Бого,
    Радвам се на тази публикация искрено. Позволи ми, моля те, само малка корекция: Европейският ден за защита на личните данни е 28 януари (чества се за четвърти път тази година) – http://borislavborissov.eu/695/
    И на мене, както и на всеки просветен гражданин, естествено, ми се иска личната ни неприкосновеност да бъде зачитана като най-важното ни лично право. Радвам се, че хората, които мислят като нас, са все повече.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.