БлогКемп 2011 ще е яка сила

Спомням си първия голям блогкемп, който организирах преди 2 години и малко. Спомням си и няколкото по-малки след това в София и Велико Търново, а всъщност всичко започна от едно представяне

Ето, че след като посетих няколко WordCampa и други събития, се дадох сметка, че в време, да се направи пак голямо, блогърско събитие догодина (2011). Този път концетрирано полезно и с много интересна нетуоркинг част.

Началото

Ето, че първия пост за него, вече е налице. Не е тайна, че вече говоря с Кори Доктороу и с още няколко човека, които има какво да кажат за блогването и за свободата на словото.

Кога и къде?
Първата половина на 2011 в София. Точната дата зависи от това, кога лекторите, които имам в предвид биха могли да дойдат в България, както и други по не толкова важни фактори.

Искате да кажете нещо?
За да се случи това събитие, ИМАМ нужда от помощ.
Искате да бъдете лектор, партньор, спонсор или искате да помогнете в правенето на сайта или на събитието, веднага ми пишете на shopov.bogomil в gmail или се обадете на +359 290 246 14 (SIP phone) или пък скочете веднага тук и вижте как върви планирането и споделете с какво вие бихте искали да бъдете част от това събитие или си вземете задача за правене.

Я още източници:

Вижте какво знае Google за това събитие.

Чудесен материал от списание ТЕМА.

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.