БлогКемп 2011 ще е яка сила

Спомням си първия голям блогкемп, който организирах преди 2 години и малко. Спомням си и няколкото по-малки след това в София и Велико Търново, а всъщност всичко започна от едно представяне

Ето, че след като посетих няколко WordCampa и други събития, се дадох сметка, че в време, да се направи пак голямо, блогърско събитие догодина (2011). Този път концетрирано полезно и с много интересна нетуоркинг част.

Началото

Ето, че първия пост за него, вече е налице. Не е тайна, че вече говоря с Кори Доктороу и с още няколко човека, които има какво да кажат за блогването и за свободата на словото.

Кога и къде?
Първата половина на 2011 в София. Точната дата зависи от това, кога лекторите, които имам в предвид биха могли да дойдат в България, както и други по не толкова важни фактори.

Искате да кажете нещо?
За да се случи това събитие, ИМАМ нужда от помощ.
Искате да бъдете лектор, партньор, спонсор или искате да помогнете в правенето на сайта или на събитието, веднага ми пишете на shopov.bogomil в gmail или се обадете на +359 290 246 14 (SIP phone) или пък скочете веднага тук и вижте как върви планирането и споделете с какво вие бихте искали да бъдете част от това събитие или си вземете задача за правене.

Я още източници:

Вижте какво знае Google за това събитие.

Чудесен материал от списание ТЕМА.

Влезте в общността на блога ми.
8269 човека го направиха от 2004 година досега! Запишете се и получавайте нови материали от време на време.
Аз мразя спама. Няма да получавате такъв от мен.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.