Браво на Меере. Браво на Бисера Иванова!

Чета сега за брилянтната идея на МВР и Бисер Иванов за справяне с футболното хулиганство. Искат да въведат регистрация – като си купуваш билет за мач – с личната карта и ти дават ред и място и можеш да седиш само там. Та ако направиш някаква беля, да те знаят кой си и какъв си.

http://www.flickr.com/photos/chrispusateri/3380275587/
Чета и мед ми капи на сърцето. Ми да, защо не се сетихте и по-рано да го направите. Вече мога да ида на мач още сега и да си заведа детето даже. Браво!

http://www.flickr.com/photos/davidortez/2884775458/

Същото предлагам да се въведе и когато си купуваме билети за опера. Какво ще станем, ако на някой човечец не му издържат нервите от оная дето вика и скокне и хвърли една седалка по нея? А за театъра? Тея некадърни артисти и те заслужават я домат, я някое паве от улицата или направо по някоя тухла от пода на театъра или парче мазилка, ако сме в провинцията.

http://www.flickr.com/photos/yandle/235252964/

А за изложбите? Малееее. Аз като видя някоя цапаница и направо не издържам. Ама честно. Иде ми да хвана четка с боя и да го направя по-добре, ама това вече е класифицирано като вандализъм. Два стола сложили и му викат арт. Направо не издържам, хващам единия стол и … ох не ми се мисли.

http://www.flickr.com/photos/mythoto/559940887/

Алоооу, ами градския транспорт. Взимаш си билет за трамвай номер 5 на ред номер 2, второ място до прозореца и вече ще се знае, кой е издраскал седалката или ако е изядена, кой пенсионер го е направил от глад, щото не им даваме пари.

http://www.flickr.com/photos/kongharald/1559939990/

Същото да важи и за влака – кой ще пуши цигари, като знае, че ще изследват вагона със специална лампа, която показва на кое място се е пушило, а? Ами баничките? Я има троха, я в затвора за дребно хулиганство. Да не говорим, че който пикае или ака не където трябва, директно … леле ами защо не ни вземат и ДНК информация, че направо да св вижда кой ни е опикал осрал така яко или то всички знаем кой е ….

Я какви идеи ми хрумнаха. Браво на МВР, браво на цялата работническа класа.

Чекай, чекай малко, коя година сме сега?

П.С Ако желаете да дадете и друга идея на МВР, за друга билетна система, те ще се радват, може да го направите тук или на факс 166, разбира се и в най-близкото поделение на МВР Лудницата

Влезте в общността на блога ми.
8269 човека го направиха от 2004 година досега! Запишете се и получавайте нови материали от време на време.
Аз мразя спама. Няма да получавате такъв от мен.

Публикувано от

Богомил "Бого" Шопов

Емигрант. Пират. Революционер. А, още интересни факти има тук

10 мнения за “Браво на Меере. Браво на Бисера Иванова!”

  1. Как успя в тази тема да заговориш за „провинция“?!
    Чекай, чекай малко, това софиянци сте ненадминати по избиването на комплекси. Забравих.

  2. Е така ще трябва всичките запалянковци да се изредят един по един да си купят билет или един да събере 10 лични карти и да купи на компанията :D:D:D

  3. Всички тези проблеми се решават много лесно с поставянето на подкожен GPS чип. Слагаш си чип и няма нужда да показваш лична карта, за да си купиш билет за автобус.

  4. Поредното безсилие на МВР да се справи със ситуацията. По стар навик – какво ще правим сега – ми дай да предложим награда за доноснечене или да ги регистрираме кой къде ходи и с кого.

    1. Да, как не са се сетили да дадат награда от усмивка по радиото за този който донесе най-много снимки на ултраси

  5. Това се прави с картите с чип – влизаш и те знаят къде си и какво си правил – Лесно е!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.