Аз подкрепям протеста на 14.01 2009 година

Аз подкрепям протеста на 14 януари  2009  и със моя блог/сайт, на който седи ето този знак. Исканията за по-добър живот, за силна демокрация гарантирана от пряката демокрация и за оставка на това правителство, което вреди на страната и на мене са повече от справедливи и имат моята подкрепа.
Аз подкпрепам националния протест на 14 януари

Сборен пункт 11.00 часа на 14.01.2009 около Народното Събрание.

Ако искате да вземете този знак за вашия сайт, посетете този адрес.

64 мнения за “Аз подкрепям протеста на 14.01 2009 година

 • Reply Диана 03.02.2009 at 11:21

  Здравейте Виждам ,че и този протест както всичко друго в тази страна беше „Всяко чудо за три дни!“ -за жалост разбира се самите ние като граждани на тази страна сме си май такива – безхаберни , само немога да разбера Защо?Известно време не живях в тази страна преди две години се върнах като искрено вярвах, че живота в тази страна може да се промени , но сега след като сам отново тук …………. вече не вярвам в това пак питам Защо?

 • Reply В.Руменов 18.01.2009 at 18:04

  Уважаеми Емилияне, питате какво предлагаме.
  Предлагаме демокрация (от гръцките думички demos = народ и krator = владетел).
  Както, мисля, Сър Унстън Чърчил беше казал: “Демокрацията може да не е най-добрата форма на управление, но досега по-добра не е измислена.” Та демокрацията си има правила и ако се спазват от всички, а не както е в България – по-добро от това – здраве му кажи.
  А колкото до “призракът на комунизма”, който още броди из България и който ни упреквате, че размахваме като плашило, то не забравяйте, че още на “Кръглата маса” всички с изключение на двама души бяха комунисти и още тогава си се разбраха: “От днес вие ще играете “Сините”, а ние “Червените” и ще си се менкаме на Креслата. Колкото до мутрите и днешните псевдо бизнесмени и новобогаташи, то бездруго всичките до един са рожби на Соц(ком)партията. Та всички гореупоменати дружно и целенасочено или неволно направиха така, че да чалгализират обществото и младите хора. Най-лошото е че в резултат на това днес комай няма или поне аз не виждам хора из средите на младите, които компетентно да поведат един протест и да седнат в освободените Кресла, за да вършат нещо на полза роду.
  Така че положението е лошо, за да не кажа безизходно.
  Много си мисля как ще погледне Народът и Европа на идеята: Както си имаме финансов борд да си изискаме от Европа парламентарен или правителствен борд или и двете. Надеждата ми е, че може би една такава експертна европейска институция би могла да изчисти “авгиевите ни обори”, за да не кажа кенефът наречен България. Само, моля, не се разкрещявайте веднага, че това е начин Европа да ни зароби.
  Благодаря за търпението.

 • Reply войводата каза 18.01.2009 at 14:41

  Подкрепям протеста !
  ТоЙ е справедлив!
  Хубав лозунг имаше в събота, с революЦия до нова канституция!
  Назрява необходимостта, от разпускане на многото парти!
  Конституционният съд да обяви трите партии за виновници за настоящатата национална катастрофа!!!
  ВРЕМЕТО ЗА ПРОМЯНА ДА БЪДЕ С ВАС
  ХОРА ЖИВИЕЩИ ТУК В БЪЛГАРИЯ

 • Reply Никола Петкански 17.01.2009 at 21:42

  Напълно подкрепям В.Руменов! Не съм съгласен с това, че протестите не са за сваляне на правителството!

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.