Аз подкрепям протеста на 14.01 2009 година

Аз подкрепям протеста на 14 януари  2009  и със моя блог/сайт, на който седи ето този знак. Исканията за по-добър живот, за силна демокрация гарантирана от пряката демокрация и за оставка на това правителство, което вреди на страната и на мене са повече от справедливи и имат моята подкрепа.
Аз подкпрепам националния протест на 14 януари

Сборен пункт 11.00 часа на 14.01.2009 около Народното Събрание.

Ако искате да вземете този знак за вашия сайт, посетете този адрес.

64 мнения за “Аз подкрепям протеста на 14.01 2009 година

 • Reply Емилиян 17.01.2009 at 12:24

  Офелиа, здраво мислещите хора не ходят да крещят като побъркани с изцъклени очи, а работят, за да си осигурят стандарта, който смятат, че заслужават.

  Въпросите ми са същите: Как държавата ти пречи да се развиваш? Каква е алтернативата?

 • Reply Емилиян 17.01.2009 at 12:22

  В.Руменов, каква е алтернативата? Какви са предложенията? Кой/кои са специалистите, които ще ги сменят?

  СДС с лидер който има говорен дефект? ДСБ с доказано компрометирани елементи в него? ГЕРБ? Които за година и нещо в местната власт показаха, че май не са реална алтернатива. Кой?

  Всичко, което чета напоследък е крайно несериозно, лишено от логика, но за сметка на това с ясно индентифициран, удобен враг – комунизма и ДС.

  Народът ни колкото и да е прост – няма да се хване и това, че общо 2 000 човека подскачаха три дни пред НС го доказа.

 • Reply Офелиа 17.01.2009 at 11:21

  Присъствам на протестите от момента в който започнаха. От това става ясно какво ми е мнението по въпроса за това можем ли да променим нещо ние здраво мислещите хора. Искам да се обърна обаче към тези, които са зад граница: НЕ ОЧАКВАЙТЕ ДА СЕ СЛУЧИ НЕЩО В ТАЗИ ДЪРЖАВА БЕЗ ВАШЕ УЧАСТИЕ И НАГОТОВО. Ако наистина милеете за България ще направите всичко възможно и вие да вземете конкретно учасите в промяната, която всички толкова очакваме.

 • Reply В.Руменов 17.01.2009 at 7:24

  Крайно съм разочарован от поведението на организаторите на протеста от 14.І.2009 при срещата със стоманения георги пирински (малките букви не са правописна грешка). Предали са се и са предали протеста, а в частност и мен. Какво значи, че протеста не бил за сваляне на правителството, а само за промяна на системата. Та нали правителството е емблемата и главата на змията наречена “система”.
  Парламентът и правителството щели да удовлетворят исканията на протестиращите и да решат проблемите… Това са само трикове, за да задържат властта, да продължат да ни ходят по главите и да изпразват джобовете ни.
  Млади хора, не се поддавайте на демагогията на комунистите! Явно не знаете колко зловещо цинични са. Когато го разберете ще бъде още по-късно и ще трябва отново да излизате по площадите и отново да ви бият.
  Резултатът от това предателство е, че мен, а вероятно и много други ни губите като подкрепа и присъствие на площадите.
  Моите искания са:
  1. Мигновена оставка на това правителство.
  2. Назначаване на експертно служебно правителство до датата на изборите.
  3. И по възможност никога повече комунисти или техните внучета и издънки в парламента.
  4. Съд за всички отговорни за провала на, така наречения преход, за да може вие, децата и внуците ни да живеете достойно.
  Да сте живи и здрави и успех!

 • Reply В.Руменов 16.01.2009 at 19:43

  Предлагам НИЕ, тези които бяхме брутално гонени и бити по софийските улици от освирепелите полицаи на 14.І.2009, да отидем при градинката на църквата “Свети седмочисленици” утре – 17. януари 2009 към 10.30, за да видим дали няма да ги е срам да искат да получават двойно повече пари от данъците, които НИЕ плащаме.

 • Reply Емилиян 16.01.2009 at 13:41

  nqki, отвратителното е, че неграмотни хора искат революции. Дано си ме разбрал(а)

 • Reply nqki 16.01.2009 at 12:49

  отвратителното е че всички политици са комунисти и гледат само своя интерес! и докато Българските политици отиват на спецялно обучение за тъпия за управление на България винаги комунисти ще ни управляват защото руснаците са комунисти!

 • Reply mamkamu 16.01.2009 at 1:08

  Е аз това мога да добавя от мен.
  Един музикален поздрав за Станишев:
  http://mamkamu.blog.bg/viewpost.php?id=277000

 • Reply Иван Радев 15.01.2009 at 22:44

  това е законопроект в главата на един мислител на висше ръководно място. сетете се кой е… звездите ми го говорят :)

 • Reply Иван Радев 15.01.2009 at 22:21

  Закон за запазване на газ, гъз и гъстафикацията
  ===================================
  чл.1 Ако пръднеш, вади бутилка и събирай, иначе ше стоиш на студено

  чл.2 Не си пали пръднята освен ако не си пръднал в детска градина. Хем ще се стоплят децата, хем ще се радват

  чл.3 Пръдните на депутатите са си лично техни както и всичко останало което не е

  чл.4 Пази си гъзъ, че държавата дебне

  чл.5 Предупреждение в следствие на чл.4. Може и нищо да не ти направи , но може и да те е…е. Всеки гъз да има гащи и джобове, а в джобовете бутилка в която да се съхранява и събира газъ от гъзъ в случай, че някой е оплескал нещата.

  чл.6 Събраният газ е собственост на държавата. Наличието на твърди елементи в бутилката се смята за провокация и собственика допуснал с газъ да излезне и аку, начи е ял и ще бъде лишен от правото да яде 1 седмица, докато стане достоен пръдльо и гражданин на НРБ като премиера си.

  чл.7 Граждани пръднали едновременно без да са свързани към гъзификацията ще бъдат подложени на диета с недоварен фасул, без да му е сменявана водата 2 седмици с цел възстановяване на продуктивността им

  чл.8 За изправността на гъзификацията отговарят всички граждани на НРБ (простолюдието), всеки свързан по някакъв начин с влиятелно лице или има пари не е отговорен за нищо и е невинен дори и след доказване на противното.

  чл.9 „Гъз глава затрива“ се сменява с „Гъз глава потрива“

  чл.10 Предходният член се отнася за член който отговаря на условията от чл.8 или се очаква да получи пари, а гъзъ е на останалите които не отговарят на него. Потриване може да бъде и акт на сексуален или друг тормоз или въздействие, върху споменатият гъз от споменатият член по условията от същият член.

  чл.11 Правото за промяна на законите според текущите нужди на „държавата“, запазвам за мен и няколко хора за които всеки закон няма значение така или иначе.

 • Reply mariana 15.01.2009 at 14:18

  Напълно подкрепям протеста!!!!!

 • Reply svoboden 15.01.2009 at 13:36

  подкрепям протеста
  нека това правителство си отиде.има достойни млади хора.те не са незаменими.

 • Reply jivko kirov 15.01.2009 at 12:49

  Подкрепям протеста. Омръзнами да слушам лажите на депотати за по добър живот в тая държава наречена – България-. Откраднаха парите от евро фондовете- изгониха младежта от даржавата – обезличиха българсния учител и ученик – закопаха в далбок ГРОБ българското ПЧЕЛАРСТВО !!!!!!!!!!!!!!!

 • Reply Христова 15.01.2009 at 12:47

  Подкрепям протеста!
  Мили деца, борете се за България! Бащите на управляващите смазаха нашата младост, а децата им – изгониха нашите в чужбина.
  Не се предавайте! Ние сме с вас! Обичаме ви и ви подкрепяйте. Не им се давайте!

 • Reply Пенчо Иванов 15.01.2009 at 12:35

  Много сме заспали ние Българит.А е и вярно това което се знае за нас Българите.Сам човек Юнак.Двама чета.Трима чета с предател.Е това сме ние българите затова сега доган ни клати както си иска.От това безхаберие сме на това дереже. Всички които са в момента на върха са чужди мекерта.Станишев руски поданик,Симион и той незнае точно от каква помия е замесен само дето няма нищо Българско Доган турски циганин.Пирински американска свиня.
  Невярвам че ние някога можем да се вдигнем и да изметеме тази помия която ни командва и краде.За това подкрепям протеста но по важното е да се подкрепиме ние всички Българи след 6 месеца като отидем да гласуваме за да изметем веднъж за винаги тези боклуци. абаог да спаси България.

 • Reply nqki 15.01.2009 at 9:58

  мога да кажа че държавниците прекалиха с всичко не само газта,корупця,и т.н. има и други работи като стандарта на живота в българия или просто да речеме само някой да живеят в охолство(политиците и техните роднини) а другите (ние обикновенните граждани) да получаваме най ниските заплати и да купуваме и живееме от скъпите стоки. мога да кажа не камъни или сняк на площада,а пълно бойно снарайение. СТИГА СМЕ СИ МЪЛЧАЛИ.няма място за бивши партий или партийци,ВСИЧКИТЕ СА ВЪРЗАНИ!

 • Reply 6mirgel 14.01.2009 at 21:41

  подкрепям протеста ама да го организираме и във варна,бургас аз съм от варна и ще участвам даже и ще труша както гърците го правят

 • Reply Диана Иванова 14.01.2009 at 12:27

  Напълно подкрепям протеста!!!
  Днес нямам възможност да дойда до София ,но съм с вас.
  Мисля ,че такива протести трябва да има в цялата страна!
  Моля се само организаторите на протеста да са безкомпромисни и да не се потдадат на някакви лъжливи обещания ,като земеделците. При тях се получи така , че им обищаха изплащане на субсидиите веднага , а ги получиха около 20 % от хората , предимно от организаторите на протестите за да им затворят устите другите все още чакаме.
  Незнам само докога ще ни чакат нас банките защото повечето сме направили много сериозни инвестиции , разбира се с кредити от банките за което сме им благодарни.

 • Reply Nikiolai Nikolov 14.01.2009 at 12:05

  Всичики политици вън.

 • Reply светлана рускова 14.01.2009 at 11:17

  Подкрепям протеста .Не – мога да дойда в София, но духом съм с Вас /всички протестиращи/. Надявам се най- после нещата да се раздвижат за доброто на всички ни.Не искам повече страната ми да е място на престъпници и малоумници, за които законите не се отнасят. Искам да съм спокойна , че някой го е грижа за децата ни.

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.