Аз подкрепям протеста на 14.01 2009 година

Аз подкрепям протеста на 14 януари  2009  и със моя блог/сайт, на който седи ето този знак. Исканията за по-добър живот, за силна демокрация гарантирана от пряката демокрация и за оставка на това правителство, което вреди на страната и на мене са повече от справедливи и имат моята подкрепа.
Аз подкпрепам националния протест на 14 януари

Сборен пункт 11.00 часа на 14.01.2009 около Народното Събрание.

Ако искате да вземете този знак за вашия сайт, посетете този адрес.

64 мнения за “Аз подкрепям протеста на 14.01 2009 година

 • Reply corner 14.01.2009 at 11:03

  Подкрепям протеста.
  Ужасно е като помислим, колко ниско трябва да паднем, за да се събудим и тръгнем на масов протест.
  Няма смисъл да се споменава Европа, или младите избягали от тази безизходица. Те си търсят правото на оцеляване и са много по-смели от тези останали тук зад името „България“. Тя се отъждествява с мръсна дума – мързел/крадци/лъжци и много малко от добрите човешки ценостти.
  Тъжно е и това, че може да се срамуваш от съседи, колеги и голяма част от нас.
  Мръсните улици, грозните сгради, буклуците около училищата и т.н.
  Заедно с промяната отгоре, да се търси и промяна в нас и около нас.
  Успех

 • Reply Петър 14.01.2009 at 10:53

  Разочарован съм от слабата подготовка на стачкуващите. Балтов не знае за какво стачкува и пред национална телевизия. Ами управляващите продъжаварат с цинизма: “Няма по-добри от нас няма кой да ни смени.“ Затова искам по-добре подготвени и в час предсатавители на протеста. Оставка на правителството, но не и нови избори със същите играчи. Смяна на изборната система. Мажоритарна и изхвърляне на всички от досегашните играчи правителство и опозиция на боклука. Въвеждане на референдуми и 100% мажоритарна система за да не се върнат досегашните играчи, които са достатъчно компрометирани, ама всички и опозицията също, която не е нищо друго освен огледален образ на упрвляващите. Те не са даостойни да заменят проваленото правителство.

 • Reply Клеми 14.01.2009 at 8:55

  Подкрепям протеста !!!

 • Reply Smaragda 13.01.2009 at 23:34

  Нова форма на управление и смяна на системата, да.Но първо трябва да излезем от руската сфера на влияние и да не сме вече руска губерния.Украйна се противопостави,започнаха руските пляски: шикалкавене, протакане, увъртане и прехвърляне на вина.Сергей Дмитриевич чак сега се затича към батюшка Путин. Защо ли?Май се страхува, че няма да овладее положението от утре.Отиде на инструктаж.Синдикатите Подкрепа и КНСб, уж единия демократичен,а другия казионен са си заприличали като две капки вода.Те протестираха пред посолството на Украйна, не на Русия, а, днес се разграничиха от протестите.Рискът да се пролее кръв при провеждането на мирен протест винаги съществува, защото -един гледа сватба, друг брадва и хора разни , та Боян Расате като милее за демокрацията иБългария можеше да предупреди хората, да излезе на площада.

 • Reply коментар 13.01.2009 at 23:27

  От началото на промените през 1990 година до сега минаха достатъчно много години ,в които трябваше малко поне да се доближим до желаното от всички по-добро време за живот.
  Това не стана !
  Причината е в хората ,които ни управляват без значение какъв партиен цвят носят. За сравнение Румъния, която беше назад зад нас вече е пред нас и то с доста. Тук се унищожават всички производствени единици и оставаме да чакаме на търговията. Онази от Китай и Турция пък и да сме в помощ на техните икономики.
  Вчера в парламента беше казано ,че имаме достатъчно ел.мощности и ,че даже изнасяме ток .
  А ден преди заседанието в парламента Министъра ни приказваше как трябва да пестим енергия. Коя е истината и защо си съсипваме всички хубави неща ,които сме имали? Румънците си построиха АЕЦ , ние закриваме …щото сме умни пардон продажни. До кога ще търпим да ни лъжат, тъпчат и проявяват геноцид към нашият и без друго търпелив народ.
  Но истинският протест може да се изрази само на избори – тогава ще има тежест. Достатъчно е всички да гласуваме ако няма зя кой ,то тогава с невалидни бюлитини . Всеки друг протест е малко на принципа :“кучетата си лаят кервана си върви“

 • Reply Blatela 13.01.2009 at 22:59

  ПРОТЕСТ!
  ДА СИ ОТИВА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО!
  ДО УТРЕ!

 • Reply maicky 13.01.2009 at 21:17

  Свежо: @кеен, думата „блял“, която използваш за мен – НЕ ми харесва! Това, че дали Костов или останалите ще са на по-висок или по-нисък стол – те пак ще се наричат „политици“.
  Вижте, съобразявайте се с приказките си!

 • Reply Владо 13.01.2009 at 21:03

  Подкрепям протеста. Едно се питам, като гледам телевизия. Дали медиите са въвлечени от управляващите за да има по малко хора … това което ни внушават, че щяло да се „пусне кръв“ явно цели да откаже много хора

 • Reply keen 13.01.2009 at 20:00

  Свежо: @tatata
  „Кретени“ ли?
  Лудите, те да са живи ;)
  Въпросните кризи са предизвикани от тези, срещу които утре е протестът.

  @maicky,
  Обяснявано е много пъти, но явно ти си блял.
  Когато удариш звучен шамар на един престъпник, другите гледат в земята и мълчат. Утрешният протест трябва да покаже решимостта на хората да раздават шамари на провинилите се. Иначе казано, няма да закрепиш властта си, ако хората преценят, че не ставаш. Който и да дойде, трябва да го има предвид.
  Трябва да има зандани за политици! При строг режим!

 • Reply tatata 13.01.2009 at 19:42

  Свежо: Аз НЕ подкрепям протеста!
  Трябва да си кретен за да подкрепиш такъв протест!
  Когато има световна икономическа криза, когато има газова криза , кусур ни и политическа !
  Утре кретените от цяла България ще протестират – Кретени от вси страни , сплотете се !
  Циркаджии!

 • Reply anton 13.01.2009 at 20:26

  Българино не срамувай и страхувай да си Българофил.Стига ни вече пагубната русофилщина.

 • Reply Борислав 13.01.2009 at 19:20

  Сменяха се правителства,-имаше винновни ,но няма осъдени-защо… Защото трябва референдум и смяна на формата на управление.-Президенска република-светът е намерил компромисното решение,а ние трябва да го изкопираме и да вървим напред…

 • Reply Вальо 13.01.2009 at 17:37

  Подкрепям безъсловно протеста , на всички ни дойде до гуша. Ана колебаещите се искам да кажа СТИГА СТЕ СЕ СТРАХУВАЛИ този страх ни докара до тук. Този път сме много по единни, а и полицаите са с нас.

 • Reply Надежда Димова 13.01.2009 at 15:33

  На мене ми се струва,че трябва изцяло да се сменят всички политици.Защо бьлгарския народ тьрпи това бездушие?Докато политиците не се научатда слушат народа никое правителство няма пребьде.Всички сме отвратени от жалкия ни начин на живот,но хората ги е страх.Страх ги е,че ако протестират може да си изпатят,много побоиници има.Нищо друго няма да помогне освен една гражданска война.Но и това няма да стане,понеже бьлгарите не сме задружни.Така,че аз силно се сьмнявам,че някой политик ще се вьрне в човешкия си образ за благото на народа.Аз лично,не вярвам на никой,всички са еднакви,днес от БСП,а утре е от СДС.Затова всички бягат от тук,никой не вярва,че нещата ще се променят,аз сьщо.

 • Reply Boyan 13.01.2009 at 14:58

  Правото на протест е СВЕЩЕНО ЧОВЕШКО право, което никой не може да отнема.То е едно от тези неща, които ни отличават от животните.И този, който забранява протестите на хората всъщност иска да ги сведе до животни!

 • Reply Iva 13.01.2009 at 13:57

  Цял живот съм била по митинги и протести ,много малка бях когато хората пееха „45 години стига“ и в студената зима на ’97 бях пак там на прекрасните жълти павета-тогава нещата се промениха. На 14.01 пак ще съм там ,но този път дали ще променим нещо? ДАНО!!!
  Преди няколко дни -група хора протестира пред Украинското посовство -едва ли и те са знаели защо са там. На 25 години съм -бях горда българка,но за последната една година с наведена глава мога да кажа- Вече ме е срам ,че съм българка! За това хора-СЪБУДЕТЕ СЕ нека срамът ни бъде изтрит,СТИГА СМЕ МЪЛЧАЛИ -ТРЯБВА ДА СМЕ ТАМ- НИЕ СМЕ ХОРАТА !

 • Reply Златан Алексиев 13.01.2009 at 13:50

  Абсолютно подкрепям протеста и макар,че съм от Созопол,ще присъствам.

 • Reply Mikee 13.01.2009 at 13:50

  Не permalink, разбира се, а RoujkaBG!
  За нея/него се отнася коментара по-нагоре!!!!!

 • Reply Mikee 13.01.2009 at 13:47

  Абе permalink, много нагло е желанието ти – българите в чужбина искали да се върнат в променена и модерна държава, ами да я променим заедно работейки тук, по-ниско заплатени от другаде, но тук! Не желая моят труд да носи удобства на хора избрали да се реализират другаде! Стой си там! Хитрец! Една диаспора не можете да изградите като хората – тръгнали държавата да променят!
  Все едно съм ти теглил една, нагло същество!

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.