Аз подкрепям протеста на 14.01 2009 година

Аз подкрепям протеста на 14 януари  2009  и със моя блог/сайт, на който седи ето този знак. Исканията за по-добър живот, за силна демокрация гарантирана от пряката демокрация и за оставка на това правителство, което вреди на страната и на мене са повече от справедливи и имат моята подкрепа.
Аз подкпрепам националния протест на 14 януари

Сборен пункт 11.00 часа на 14.01.2009 около Народното Събрание.

Ако искате да вземете този знак за вашия сайт, посетете този адрес.

64 мнения за “Аз подкрепям протеста на 14.01 2009 година

 • Reply Ружа 13.01.2009 at 13:40

  Подкрепям протеста, освен и в Пловдив е добре да се провежда във всички градове на България. Крайно време е не само да гледаме, но и всички да участваме. Много хора са недоволни от това правителство.

 • Reply iww400 13.01.2009 at 13:23

  Подкрепям изцяло Протеста!!!
  В Пловдив също се организира Протестно шествие на студентите от ПУ до площад Съединение .
  Митинга на площад Съединение е от 11,00 часа. Призовавам всички „будни“ граждани да го подкрепим!

 • Reply Калин 13.01.2009 at 13:21

  Писна ми от протести подклаждани от политически умрели.Човек протестира когато е имало диалог диалога не е довел до нищо и тогава излиза на улицата.Но когато разни мераклии за власта използват кво ли не само и само да ги гледаме по медиите за да ни напомнят за себе си това е гадно.Проблемита за които ужким ще се протестира са не от днес не от вчера а от години.Ето задават се избори и почваме да ги вадим от мазето.Гадно.така че койо подкрепя тия неща става слуга на политици които създадоха голямата част от тия проблеми и сега се правят на ни лук ял ни лук мирисъл.Студенския град от години е арена на събития подобни на това което се случи просто нямаше избори когато се случваха че някой да се сети да ги използва за пиар.Същото се отнася за проблемите в селското стопанство.Проблемите на Кремиковци също-а и ако се направи референдум в София да са го затворили хората още преди 20 години.Така че кво да прави човек разумно и трезво мислещ на тия изяви тия дни?Нищо.

 • Reply Genata 13.01.2009 at 13:00

  Подкрепям протеста. Това правителство трябва да си отиде, защото ни накара да се срамуваме, че сме БЪЛГАРИ!

 • Reply Lubimo 13.01.2009 at 12:48

  Подкрепям инициативата ви от името на нашето сдружение с пожелание бъдещите управляващи да имат имуществен, интелектуален, професионолен и психологически ценз и да не бъдат материално облагодетелствани по време на управлението си, защото отговорността за един народ е преди всичко духовна мисия! Все по- убеден съм че, основния закон на държавата не е на ред и кара управляващите да вървят с неправилна крачка – които и да са! Всичко прилича на умножение по нула!

 • Reply gd.bg 13.01.2009 at 12:16

  Гордея се с една част от пишещите,че влагат енергията си в смислени неща и успяха да провокират заспалия гласоподавател.Подкрепям протеста. Поздравявам студентите че не се поддадоха на повокацията на тези мазни момченца бекапейчета и ще отстояват своята позиция. Няма нищо лошо да бъдат подкрепени въпреки воят който ще се чуе от власимащите.

 • Reply Кънев 13.01.2009 at 11:33

  Подкрепям протеста, Браво на Събчи, добре го е казал

 • Reply velio_ls2000 13.01.2009 at 8:53

  Свежо: Гледам в блога има коментар, че всички българи зад граница подкрепят простеста.МИ ВЪРНЕТЕ СЕ В БЪЛГАРИЯ И ПРОТЕСТИРАЙТЕ!
  ЯСНО Е ЩО СТЕ ИЗБЯГАЛИ.
  АМА АКО ИСКАТЕ НЕЩО ДА СЕ ПРОМЕНИ ТО ЗАВИСИ И ОТ ВАС, НЕ САМО ОТ ТЕЗИ ДЕТО ЖИВЕЯТ И РАБОТЯТ В БЪЛГАРИЯ!
  ЛЕСНО Е ДА ОТИДЕШ НА ХУБАВО, НАЛИ?!?!

 • Reply maicky 13.01.2009 at 8:35

  Свежо: И като сменим правителството,какво ще се промени? Колко сме сменили до сега?

 • Reply Name калинка 13.01.2009 at 9:01

  Подкрепям протеста. Хубавото е, че за разлика от 97 година имаме интернет. Лошото е, че в провинцията няма никаква организация, никакви протести,пълно мъртвило.Но става ми малко по-леко, когато виждам, че много хора мислят като мен. Така, че успех!!!

 • Reply СЪБИ СЪБЕВ 13.01.2009 at 2:55

  БЕЗМИЛОСТНО КЪМ ВЛАСТВАЩАТА КОАЛИЦИЯ , КАКТО ТЯ Е БЕЗМИЛОСТНА САМО КЪМ БЪЛГАРИТЕ.

 • Reply Марти 13.01.2009 at 0:47

  Аз разбрах, че подкрепяш протеста преди около месец, ти за друго не пишеш ;)

  А ще дойдеш ли до София ?

 • Reply varnna 12.01.2009 at 23:55

  А аз не го подкрепям и ми изглежда … Газов проблем, световна криза и когато на България й е трудно, както на толкова други държави, без да има вина, някои са сметнали, че сега е моментът да се опитат, ако могат да разлюлеят държавата, ако може предсрочни избори, нали? Нищо че както и двете бяха неочаквани и сме най-бедни, така и в двата случая се оказахме в по-добра позиция отколкото други държави … Въобще, не ако друг ни засегне да защитим своето, България, българите/ а правителството е българско!!/, а за кой ли път сами себе си излагаме.
  Всъщност, познато „стани да седна“ – генериране недоволство/ за нещо/ митинги, шествия, блокади, платени и за купона, „щурмови отряд“, в крайна сметка – Иван Костов, с неговата „Здравна реформа“, роднинска приватизация, пенсиите – наполовина и т.н., а за останалите горчивият привкус, че са били марионетки.
  А сега ще бъде различно?? Ще видим, а и е казано, че нещата се повтарят, но ако първият път са били трагедия, то вторият път е като фарс

 • Reply Smaragda 12.01.2009 at 14:36

  Подкрепям протеста на гражданското общество и се радвам, че вече има такова.Естествено средствата за масова дезинформация по стар комунистически маниер лансират идеята, че българинът е апатичен, останал без надежди.Очаквам да чуя и мнения, че сега е криза и не е време за протести и омраза.Естествено отново ще се опитат да манипулират общественото мнение, но дано сме помъдрели, защото това е третата зима на нашето недоволство от десети ноември насам.

 • Reply юлияна 12.01.2009 at 13:36

  Здравейте,
  напълно подкрепям протеста и съм ЗА демократичните сили!Крайно време е да изхвърлим това продажно правителство от управлението,ако не искаме да разруши напълно обществото и народа!Аз съм студентка и съм бясна от тези мръсници,често се замислям за емиграция и ако искаме да останат млади хора, трябва да действаме твърдо и непреклонно,докато не ги махнем!

 • Reply морков 12.01.2009 at 12:01

  краино време е вече да се сабуди този народ и да покаже на европа че и ние можем да протестираме.

 • Reply V.KRASTEVA 12.01.2009 at 11:40

  Подкрепяме националния протест.Стига корупции,стига лъжи и измами.Хората и от селата са хора.Обръща ни се внимание само по време на избори.

 • Reply Ангел Грънчаров 12.01.2009 at 9:26

  Ще се видим на площада! И да си пожелаем успех!

 • Reply Иван Радев 12.01.2009 at 9:03

  Подкрепям протеста. В тази страна в която нищо не се случва освен да чуваме оправдания от политици, условни присъди, влачещи се дела с години, полицаи – мисионери, недосегаеми управляваващи и т.н. Това ще продължи вечно ако зависи от тях. Трябва да се промени начина на управление, хората да могат да търсят отговорност от всеки и това да дава конкретни резултати и последици. При установяване на нарушения незабавно отстаняване от длъжност и предаван на съдебната система. Хората не вярват в нищо вече, а трябва да променят всичко това и вярата саме ще се върне. Стига безропотно сме се примирявали!!!

 • Reply RoujkaBG 11.01.2009 at 13:23

  Бого, идеята е чудесна!

  1,5 милиони българи сме зад граница и точно ние най- горещо желаем промяна в страната ни, за да можем да се завърнем достойни български и европейски граждани в демократична и променена България.
  Като достойни нейни граждани, жители на Планетата.

  Не може да се делим на вътрешни и външни българи, защото общият признак е един- България.

  Разделени във времето и разстоянията, но с ген непроменим, с вяра и надежди единни, заедно и напред да вървим.

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.