Аз не искам да живея в такава държава

Що за страхливец и идиот трябва да си , за да разпуснеш Парламента и да избягаш, вместо да чуеш какво искат да ти кажат хората дошли да протестират срещу лошите условия, които си им осигурил.

Ама и ние сме магарета и овце, защото търпим всичко това.

Били си били свършили работата за тази година и затова вече било време да излизат във ваканция, че си дадоха и коледни премии, защото били много работа свършили в Парламента.

Хората си протестират щото си нямат друга работа, се върти в главата на почти всеки депутат, що пък да стоя да ги гледам и слушам, като мога да си отида някъде на спокойно и да гледам по телевизията какво става или да пийна една ракийка и да се готвя за празниците.

Въпроса е, че и следващите пак са същия дол дренки и по следващите, може би още за 2-3 мандата. А дали ние можем да се променим и да ги натикаме в кучи гъз или пак ще търпим?

Отговора е повече от ясен – ще търпим и ще пием по една ракийка, псувайки.

Aаа и върнете коледните премии, мислите ли че ги заслужавате. Да, ама вашия работодател в мое лице не мисли, че е така. А и едва ли има някой който да мисли различно от мен.

Малко ресурси:
СЕМ се самосезирал – от блога на доц. Нели Огнянова

39 мнения за “Аз не искам да живея в такава държава

 • Reply Anonimen 19.12.2008 at 16:27

  Време е за РЕВОЛЮЦИЯ в тая държава, всички управляващи трябва да бъдат обесени и заклани в центъра на СФ, за да покажем на ЕС че народа командва в тая държава а не някакви псевдо мишоци наречени управляващи, народе дойде момента в който другаря станишев и всичките министри трябва да бъдат линчувани…

 • Reply Стойчо Иванов 19.12.2008 at 15:37

  Виждам, че народното недоволство е достигнало кулминационната си точка. В svejo.net новините са с подобна тематика – Депутатите се саморазпуснаха от страх, работата ще почака до догодина!, Страх от протести разпусна парламента, Депутатите криза не ги лови, Време е за уволнение, Петък – ден на три протеста по жълтите павета. Моментът назря сънародници. Време е за действие.

 • Reply alexn 19.12.2008 at 15:13

  Боже не са стархливци. Просто са хитреци на дребно! Смятат, че като се скрият в коледна ваканция народът ще забрави! Те просто бавят предизвестената им политическа смърт! А др. Станишев, дето ни разказваше приказки, как подобрил борбата с корупциятя? Добре че ЕС нямат пари и почнаха да ги натискат, тези хитреци на дребно – господа комунистите /към комунистите слагам и ДПС и те са агентчета и живеят като кърлежи на гърба на бедните им гласоподаватели/!
  Време е да престанем да хитруваме на дребно, време е за обществено полезни дела! Стана, като лозунг но ми писна да ме крадат и да се крият!

 • Reply Стойчо Иванов 19.12.2008 at 15:10

  Прав си Бого, че сме овчедушни и ни куца добрата организация, за да се опълчим и свалим некадърните управляващи макар че на всички ни е дошло до гуша от тях. И аз като Yanski все съм гласувал СРЕЩУ, но проблемът е, че ни липсва подходяща алтернатива. Вече 20 години няма излизане от този омагьосан кръг – дайте идеи как да се отървем от комунисти, агенти, номенклатурчици и тем подобна сган. Крайно време е да си ходят.

 • Reply Blagan 19.12.2008 at 15:06

  Поздравявам ДУПЕтатите с приложената идея във вид на коледна картичка…Дано им приседне ваканцията и да не се връщат въобще!!!

 • Reply Венцислав 19.12.2008 at 15:05

  Това е отношението на „управниците“ към всички нас, на всички тях дължим и 20 годишния „преход“, много хора в парламента- слаба съществена работа, много ненужни институцийки харчещи пари.

 • Reply Vessy 19.12.2008 at 14:58

  Моето предложение е да не си плащаме данъците. Нали сме стриктни прее* ни данъкоплатци? И се краде именно от нас.
  Омръзна ми да ме мислят за идиот и другия път ще гласувам, за да не ме управляват комунисти и турци.

 • Reply kashika 19.12.2008 at 14:49

  бойко,ако си българин сега е момента да го докажеш.София е затваряна зарад какви ли не келеши

 • Reply free 19.12.2008 at 14:43

  Единствения начин да покажетм, че не сме доволни е да гласуваме по съвест. Ще кажете, че няма достоен кандидат на изборите. Ами тогава да глесуваме за най-малко недостойния! Да се борим до последно и да не оставяме циганите и червените бабички да ни избират правителството!!!!!!

 • Reply kashika 19.12.2008 at 14:42

  При положение,че сега не ги подкрепим остава само възможността за ескадроните на ……,Пиночетовият модел

 • Reply classiva 19.12.2008 at 14:36

  „“Въпроса е, че и следващите пак са същия дол дренки и по следващите, може би още за 2-3 мандата. А дали ние можем да се променим и да ги натикаме в кучи гъз или пак ще търпим?““

  Това, че няма да дойдат по-свестни е ясно. Без значение кои ще дойдат, трябва да им се покаже, че ако не си вършат работата и бягат от отговорност, ги чака същото. Шут!

 • Reply g_nikolaev 19.12.2008 at 12:39

  Свежо: „Да би могла таз омърсена плът
  като зацапан сняг да се стопи
  и върне във пречистена роса
  или всевишният да бе допускал
  самоубийството! О, боже, боже!
  Как чужд, безсмислен, плосък ми се вижда
  тоз свят със нравите му! Пфу, че гадост!
  Пфу, сякаш е запусната градина,
  останала до семе! В пълна власт
  на туй, което е трънак и плевел,
  сред гнус и смрад! Пфу! Пфу! Дотам да стигне!“

  „Хамлет“, Шекспир

 • Reply tech_noir 19.12.2008 at 13:37

  Няма смисъл. Защото ромите и червените бабички просто няма да се присъединят към теб.

 • Reply Profit.bg 19.12.2008 at 12:27

  Свежо: аз също не искам

 • Reply Yanski 19.12.2008 at 13:19

  … и аз не искам и ми писна. Въпросът е как да им покажем, че не си вършат работата. С избори не става, защото системата е такава, че ако искаш да гласуваш, но няма за кой, няма как да изкрещиш: „Избора, който ми предлагате, не ме КЕФИ. А на мен ми писна да гласувам СРЕЩУ.“
  Обмислям идеята за гласуване на следващите избори с невалидни бюлетини отбелязани с специален знак. Не знам още обаче дали има смисъл…

 • Reply Lunna_Neti 19.12.2008 at 12:07

  Свежо: И аз не искам да живея в такава държава, но тук съм се родила и обичам Родината си. Бог да пази България от такива държавници!

 • Reply adyulgerov 19.12.2008 at 12:01

  Свежо: Затова – трябва да гласуваме… и то – внимателно, умната…

 • Reply Станислав Божков 19.12.2008 at 12:45

  Просто нямам думи :( . Незнам що за страхливци са, но си мислят, че са безсмъртни. Пълни идиоти са разбира се.

  Предлагам, малко анархични действия, да се позамете парламента и да излезнат в още по-дълга ваканция.

 • Reply tech_noir 19.12.2008 at 12:27

  В очакване на протестите Пирински разпусна Парламента
  http://www.bgfactor.org/index_.php?cm=2&ct=1&id=17535

  Обградили се с полиция, спрели земеделците по формален повод и… избягали.

  Тия дали ще се върнат изобщо…

 • Reply tech_noir 19.12.2008 at 12:19

  е, не…

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.