Поздравете депутатите с ето тази картичка

Щом нашите мили депутати решиха да избягат от работните си места, вместо да чуят протестиращите и решиха да си раздадат огромни коледни премии, за да се наградят за „добрата работа“, аз реших да им изпратя ето такава картичка за весели празници.

Направете го и ВИЕ !
депутатска картичка

Ето тук, можете да я намерите в резолюция за печат.

Адресът на парламента е София 1169, пл. „Народно събрание“ 2. Разбира се, можете да я пратите и до депутата, който ви представлява и смятате, че не си е свършил работата. Факса на институцията е : 02 981 31 31, e-mail: infocenter@parliament.bg

Moжете да я пратите и до политическите партии с представителство в парламента и до когото счетете за необходимо.

Моята току що пристигна в парламента:

The 1 page fax you sent through eFax.com to 35929813131 was successfully transmitted at 2008-12-19 09:46:53 (GMT).

The length of transmission was 113 seconds.

The receiving machine’s fax ID: 981 31 31.

Както се казва, време е за популизъм – върнете парите :)

Станишев и той дава 13-та заплата
„Не приемам този подход – да се създава омраза към народните представители“, обяви премиерът Сергей Станишев и обяви, че ще даде и той 13-та заплата в министерски съвет

Статистика
От вчера до този момент (20.12.2008 12:00)тази статия има 12 500 уникални посещения. Дано да има и толкова „подаръци“ към народното събрание

Лиценз
Тази картичка е под обществен лиценз (pd), което ви дава правото да я използвате и модифицирате както намерите за добре.

Гласуване
Ако ви е харесала статията, можете да я подкрепите, като гласувате за нея, посредством малкото бутонче ‘свежо’, точно в края на материала. Благодаря !

47 мнения за “Поздравете депутатите с ето тази картичка

 • Reply Коледни пожелания 2008 « Радо / Rado 05.01.2009 at 13:17

  […] Вижте как можете и вие да изпратите тази поздравителна картичка. […]

 • Reply RoujkaBG 04.01.2009 at 5:15

  Бого,

  „Генчо – да не гласуваш е по-лошо, приятелю.“- Да, защото гласовете на негласувалите се разпределят по квоти между спечелилите изборите и де факто,
  негласувалите се оказва, че са гласували именно за ония, които не желаят.
  /справка избирателният закон/

  „Българите в чужбина също гласуват, ти защо не го направи?“- С последната попрака на избирателният закон преди президентските избори- бяха отрязани от конституционното им право на вот всички бъбългари, живеещи в страна нечленка на ЕС, т.е. всички от Северна и Южна Америка, Азия, Африка, Австралия, Нова Зеландия и т.н.

  Именно тази поправка даде възможност на Гоце да подкара втори мандат, плюс купени гласове, плюс изборни екскурзианти – българо. турски граждани с двойно гражданство, чието конституционно право бе частично отрязано с поправката за 6м уседналост.

  Недоумение буди факта, че английски гражданин, собственик на жилище в България можеше да участва в българските избори, с каквито реклами ни заливаха от медиите по време на президентските избори, а в същото време българите по света бяха лишени от това си конституционно право., под предтекст, че правели икономии от разкриване на изборни секции.

  Тия боклуци трябва да бъдат изметени от Парламента, ако трябва и със сила, но преди това ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да бъдат принудени да приемат нов избирателен закон, иначе пак ще е „Пременил се Илия, погледнал се пак в тия“

  Най- добре е Нова Конституция, нов избирателен закон, закон за референдумите и т.н. Обсъдете ги тези неща, докато си пиете чая и действайте.
  Успех. Поздрави от Франция.

 • Reply Ekspert 27.12.2008 at 13:45

  Писах се експерт защото сега у нас е модно! Напомням (чл.71 от конституцията): „Народните представители получават възнаграждение, чийто размер се определя от народното събрание.“ Извод: ние като общество не знаем да контролираме държавната администрация! Този протест с картичката е само за гражданчета които не познават истинските несгоди на обществото и искат да изпуснат малко парата… Предлагам национален протест срещу чл.71 Проблема е много по-дълбок и изисква добра подготовка…

 • Reply lalis 22.12.2008 at 19:20

  аз също мислиа ,че тяхното вече е много много ама много голямо нахалство.Картичката е върха дано и те да са я прочели

 • Reply Юлиян Гьорев 21.12.2008 at 23:04

  Нека се возят т.нар. депутати в каляски маркови и нека си носят костюмчетата още малко! Били се пуснали ваканция по-рано, били си взели 13-та заплата- че те някога работили ли са, за да я заслужат тези жалки плъхове?!!
  Евала за картичката!!!
  И аз ще бъда там, и аз ще пия чай с Вас!

 • Reply shady 21.12.2008 at 18:10

  Ето тази картичка задължително я вземете във формата на плакат на протеста! Естествено трябва да има още много подаръци. Според мен най-добре е да бъдат задължени да върнат парите като официално ги внесат за нуждаещите се деца, болници например за българската коледа или в друга сметка. Да направят това връщане публично достояние, за да го видим.

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.