Книга: Корпоративните блогове

Реших да започна писането на една книга, която почти е готова като материали, на тема корпоративните блогове. Тя ще обхваща последните идеи и тенденции в корпоративното блогване, в маркетинга на блогове и още други интересни неща, които можете да видите от съдържанието.

Книгата ще е подходяща както за начинаещи, така и за по-напреднали в информационната област на корпоративното блогване и ще е съчетано с практическо изграждане на корпоративен блог.

Тоест, ако сте малка фирма и се чудите дали да си направите корпоративен блог или сте голяма компания и се двоумите дали и как да направите корпоративен блог, ще намерите отговорите в нея. Също, ако имате такъв блог и сте навътре в нещата, ще намерите и още аспекти и идеи (най-вече идеи) за развитието на блога си и постигане на целите, които сте си поставили.

Разликата между блог на потребител и корпоративен такъв е огромна, и да, корпоративния блог не е място за писане на прес-съобщения, той е лицето на компанията. Тялото може да е уеб-сайта, например. :)

Тя ще е под CreativeCommons лиценз и се очаква да излезе в края на Януари в електронен формат.

Ето корицата и съдържанието преди редакцията. Ако искате да получите тази книга веднага след като излезе можете да се запишете от тук., като изберете раздела за корпоративното блогване.

One thought on “Книга: Корпоративните блогове

  • Reply Марто 19.12.2008 at 17:00

    Очаквам я с нетърпение!

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.