Поздравете депутатите с ето тази картичка

Щом нашите мили депутати решиха да избягат от работните си места, вместо да чуят протестиращите и решиха да си раздадат огромни коледни премии, за да се наградят за „добрата работа“, аз реших да им изпратя ето такава картичка за весели празници.

Направете го и ВИЕ !
депутатска картичка

Ето тук, можете да я намерите в резолюция за печат.

Адресът на парламента е София 1169, пл. „Народно събрание“ 2. Разбира се, можете да я пратите и до депутата, който ви представлява и смятате, че не си е свършил работата. Факса на институцията е : 02 981 31 31, e-mail: infocenter@parliament.bg

Moжете да я пратите и до политическите партии с представителство в парламента и до когото счетете за необходимо.

Моята току що пристигна в парламента:

The 1 page fax you sent through eFax.com to 35929813131 was successfully transmitted at 2008-12-19 09:46:53 (GMT).

The length of transmission was 113 seconds.

The receiving machine’s fax ID: 981 31 31.

Както се казва, време е за популизъм – върнете парите :)

Станишев и той дава 13-та заплата
„Не приемам този подход – да се създава омраза към народните представители“, обяви премиерът Сергей Станишев и обяви, че ще даде и той 13-та заплата в министерски съвет

Статистика
От вчера до този момент (20.12.2008 12:00)тази статия има 12 500 уникални посещения. Дано да има и толкова „подаръци“ към народното събрание

Лиценз
Тази картичка е под обществен лиценз (pd), което ви дава правото да я използвате и модифицирате както намерите за добре.

Гласуване
Ако ви е харесала статията, можете да я подкрепите, като гласувате за нея, посредством малкото бутонче ‘свежо’, точно в края на материала. Благодаря !

Влезте в общността на блога ми.
8269 човека го направиха от 2004 година досега! Запишете се и получавайте нови материали от време на време.
Аз мразя спама. Няма да получавате такъв от мен.

47 мнения за “Поздравете депутатите с ето тази картичка”

 1. Свежо: Всяка свежа новина на първата страница, без изключение плюе политиците. Нямат ли срама, всички ги ненавиждат, а те продължават да си стоят. Този парламент е пълен цирк, трябва да се разпусне.

 2. Идеята е добра, но можете ли да ми кажете как тези политици са дошли на власт? Е аз ще ви кажа и причината е, че Вие сте гласували за тях. Аз не съм, защото не живея в България.

 3. СУПЕР! Само че вместо топки на елхата могат да висят надписи като: „Стачка на учителите/шофьорите/млекопроизводителите/кремиковските работници“, „N на брой критики от Брюксел“, „Политик-педофил“ или „Политик – бивш затворник“, „Студентски протести“, „Източени пари от …/…/…..“, „Безработица“, „Корупция“,……и така до +/- безкрайност ;)

 4. Добре казано, коледни премии само за тях защото са го заслужили. Абсолютни лакомии и смотаняци. Няма такава пародия на държавно управление. :)

  Ама това им е последната година. Дано, дано. Освен ако пак не си купуват гласове. Смешна работа. ;)

 5. Свежо: Гласувам положително и ще сложим картичката в нашия Сайт! Но ако за всичко гадно, което правят за нас слагаме или пращаме картички – то ние ще направим най-голямата подборка от картички в Света!
  Днес бях на работа и им заработих коледните парички! Върнете ми ги!

 6. Идеята е добра, дано да се навият повече хора. Изразява моето, твоето и нашето отношение към депутатите и е редно те да го знаят.

 7. Абе дайте да им заложим C4,ама точно когато си гласуват заплати или решават какво да правят с излишъка.Само така ще се оттървем от тези нещастници,които ни крадът всеки ден.А и тези след тях ще знаят какво ги чака ако не си гледат работата

 8. КОГАТО ТЕ УПРАВЛЯВАТ СТРАХЛИВЦИ И ПОДЛОГИ – ВОНИ НА МЪРША!!!

 9. Липсва грубост,каквато те притежават чрез действията си! Много е лекичко :))

 10. Свежо: Съкън не им се сърди че са излезли ваканция! Шъ вземът да решът да съ върнат, че да продължат „да си довършат работата“ и няма да остане нищо над което някога в бъдеще да се работи! ДА си почиват, а и ние от тях! оффф… а и парите не искай да връщат че пак от наще джобове ще търсят начин да си ги вземат… да задържат което са откъснали с нокти и зъби от сиромашкото телце на този народец…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.