ЗЕС пак в програмата на НС

Едва ли ще ви учуди, но ЗЕС пак е в дневния ред на НС. За пореден път. Знаете ли и кое е най-странното. Има писмо на министъра на културата, в което той взема мнение по въпроса за ЗЕС. По точно неговата позиция е, че престъпленията към авторското право (неговия сегмент) също трябва да влязат в закона.

Да се надявам, че във вътрешната комисия отново ще бъдат спрени.

Опитите продължават.

4 мнения за “ЗЕС пак в програмата на НС

 • Reply бойкоСтефанов 02.04.2009 at 19:49

  Свежо: Не мога да му разбера маниера на тоз мастит лилипут в блоговото пространство на България. Хем делян си има блог, хем винаги се представя с източник блога на богомила. Все едно че никой не говори и все едно че нищо не казва. Което е точната инвенция, но съпътствана с физически съществуващи факти за нейното несъществуване.

  Има духове като видения, като дим, като пара, а някои са просто невидим газ, нерядко с миризма на азот и сяра. От мъртвия свят, не от живия.

 • Reply vladoan 02.04.2009 at 17:24

  Свежо: Да се надяваме, че вътрешната комисия ще покаже отново разум и мъдрост. В противен случай ще трябва да излезем на протест и този път не три-четири хиляди, поне 300 000, за да разберат тези депутати-боклуци, че с рогата напред не може. Не може да нарушават конституционните права на хората.

 • Reply Emu 01.04.2009 at 23:45

  Баси, от това може да направим милиони! Хайде да заснемем сапунен сериал-хорор „ЗЕС“. Мисля, че ще се редят на опашка да го купуват всякакви телевизии.

  Пък като приключи, може да му направим и пълнометражна кино версия ;).

  Но и двете ще трябва да имат знак 18+, заради подчертано хомо-порно ориентацията му!

  Поздрави Ему

  П.П. Абе, такова нарушаване на конституцията и наредбите, не е ли подсъдимо за виновниците или в най-добрия случай ще се отменят промените в закона, без никой да носи отговорност за цялото престъпление?

 • Reply Марин Поповски 01.04.2009 at 11:20

  Бого, не мога да го открия това писмо в нета, а е важно. И Минчо Спасов го спомена. Моля те да го публикуваш или да пуснеш линк!

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.