ЗЕС пак в програмата на НС

Едва ли ще ви учуди, но ЗЕС пак е в дневния ред на НС. За пореден път. Знаете ли и кое е най-странното. Има писмо на министъра на културата, в което той взема мнение по въпроса за ЗЕС. По точно неговата позиция е, че престъпленията към авторското право (неговия сегмент) също трябва да влязат в закона.

Да се надявам, че във вътрешната комисия отново ще бъдат спрени.

Опитите продължават.

Влезте в общността на блога ми.
8269 човека го направиха от 2004 година досега! Запишете се и получавайте нови материали от време на време.
Аз мразя спама. Няма да получавате такъв от мен.

4 мнения за “ЗЕС пак в програмата на НС”

 1. Свежо: Не мога да му разбера маниера на тоз мастит лилипут в блоговото пространство на България. Хем делян си има блог, хем винаги се представя с източник блога на богомила. Все едно че никой не говори и все едно че нищо не казва. Което е точната инвенция, но съпътствана с физически съществуващи факти за нейното несъществуване.

  Има духове като видения, като дим, като пара, а някои са просто невидим газ, нерядко с миризма на азот и сяра. От мъртвия свят, не от живия.

 2. Свежо: Да се надяваме, че вътрешната комисия ще покаже отново разум и мъдрост. В противен случай ще трябва да излезем на протест и този път не три-четири хиляди, поне 300 000, за да разберат тези депутати-боклуци, че с рогата напред не може. Не може да нарушават конституционните права на хората.

 3. Баси, от това може да направим милиони! Хайде да заснемем сапунен сериал-хорор „ЗЕС“. Мисля, че ще се редят на опашка да го купуват всякакви телевизии.

  Пък като приключи, може да му направим и пълнометражна кино версия ;).

  Но и двете ще трябва да имат знак 18+, заради подчертано хомо-порно ориентацията му!

  Поздрави Ему

  П.П. Абе, такова нарушаване на конституцията и наредбите, не е ли подсъдимо за виновниците или в най-добрия случай ще се отменят промените в закона, без никой да носи отговорност за цялото престъпление?

 4. Бого, не мога да го открия това писмо в нета, а е важно. И Минчо Спасов го спомена. Моля те да го публикуваш или да пуснеш линк!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.