Иван Костов, Димитър Абаджиев и Николай Камов подкрепят БСП ??? :(

Ако не знаете трите имена и трите са на лидери или в управлението на три партии, които се борят против управлението на БСП и голяма част от идеите им.

Защо е това заглавие? Оggin, днес ми цитира следното нещо:

Подкрепяме листата на Коалиция за България за евроизборите, защото това са политици, които работят в защита на интересите на потребителите на интернет. Това заяви председателят на организацията „Интернет общество“ в България Вени Марковски ??? :-(

/Ето и оригинала/

Може би е говорил от свое име, но това съобщение гласи, че „Интернет общество“ подкрепя листата на БСП, а именно тези хора са членове на това т.нар общество, вътре има и други, като Боян Джумаков и Боян Юруков, които аз лично познавам и те едва ли знаят, че подкрепят майката столетница, която прави всичкодруго, но НЕ И ДА ПОДКРЕПЯ ПРАВАТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ В ИНТЕРНЕТ. Може и вие да сте сред тях. Дори Петър Стоянов е сред тях, бравос.

Не е допустимо човек от организация, сам да решава дали ще подкрепи или не дадена политическа кауза, защото хората доверили се на тази организация остават излъгани. Такива огранизации трябва да се реформират, за да представляват ВСИЧКИ. Ха, на бас, че ако ги бяха питали, нямаше да се стигне до тази подкрепа. Да, ама няма кой.

Аз съм член на „България е наша“ и всеки път правим подобни проучвания, за да подкрепил или да не подкрепим дадена кауза, защото и сред нас има много хора с различна политическа насоченост и с различна идейна такава, но демокрацията РАБОТИ.

Доказателства?
Цялата сага около Закона за електронни съобщения – кой искаше да се подслушва без съдебна заповед – МВР – кой управлява МВР – а сетете се.

Кой вкарва за прегласуване закона 5 пъти? Да казвам ли?

Можете да видите, че евродепутатите ни, като цяло не уважават правата ни в Интернет, от изследването, намиращо се тук

и още много в блоговото пространство.


Политическа шизофрения

Това му се нарича политическа шизофрения. В европарламента майката столетница защитава правата ни (според тях), а тук, в България, министъра Миков, че и предния от когото наследни поста бяха за тоталното подслушване на Интернет и на Мобилните телефони. Как става така, бе, другари.
Как?

НОВО:

Членове на Интернет общество – България са против подкрепата за листата на БСП, заявена от Вени Марковски, съобщиха от пресцентъра на ДСБ. Иван Костов, Екатерина Михайлова, Димо Гяуров и Иво Цанев изпратиха отворено писмо до Управителния съвет на организацията. В писмото се казва: „Изразяваме силно възмущение и недоумение от подкрепата за листата на БСП за европейските избори, заявена от члена на УС на „Интернет общество” Вени Марковски. Категорично твърдим, че при формулиране на политическата подкрепа за БСП от Марковски не е потърсено мнението на членовете на организацията. Считаме за недопустимо сдружение, призвано да защитава интереса на интернет потребителите, да се обвързва с партия, известна с опитите си да ограничава информационните права и свободи в България”.

36 мнения за “Иван Костов, Димитър Абаджиев и Николай Камов подкрепят БСП ??? :(

 • Reply бойкоСтефанов 25.05.2009 at 16:50

  Свежо: Вай. Надценен съм.

  Да ти кажа ли, кийн, колко е лесно да се събере 2+2?
  Пускам един нищо незначещ коментар във въздуха с примамката между един материал и един коментар.
  Получавам контрапас. Коментаторът с неоспорими леви влечения застъпва адвокатура в саркастична стилистика. Остава само коментарът на някой от партията, за да поставим партията в прилежащия й сектор. Не чакаме дълго.

  2+2=4. Зеленият сектор е запълнен в червено, вече е зает.

  Просто е като бял боб.

 • Reply keen 25.05.2009 at 16:33

  Свежо: Да, стадният инстинкт тук наистина е повлякъл крак и се е подхлъзнал в глупостта си :)
  Бого, надценяваш читателите!

 • Reply бойкоСтефанов 25.05.2009 at 15:47

  Свежо: Давай и ти, Балтазар.
  Ще помогнеш да не остават никакви съмнения.

 • Reply Balthazar.Ivanovich 25.05.2009 at 15:46

  Свежо: Правилно казваш, Бойко.

  Бого, само си мислиш, че нямаш сестра, ако знаеш колко народ ти е направил днес, като е видял заглавието ти – първосигнално, давааааай :D

 • Reply Богомил "Бого" Шопов 25.05.2009 at 15:43

  @ kris: http://www.vsekiden.com/?p=51400 има го и на други места

 • Reply бойкоСтефанов 25.05.2009 at 15:38

  Свежо: Да си имал. Който се обажда навреме, навреме се разбира, че няма сестра. Нали така?

 • Reply bogomil 25.05.2009 at 15:35

  Свежо: @Балтазар – аа, да и сестра нямам

 • Reply Balthazar.Ivanovich 25.05.2009 at 15:29

  Свежо: Хаха, хубаво е, че го споменаваш, че това за АБВ-то отдавна се повтаря тук :D :D :D После ходи да „сугеsтираш“, че нямаш сестра :D :D :D

 • Reply Ангел Грънчаров 25.05.2009 at 15:26

  Аз така и не разбрах къде се обосновава тезата, представена в заглавието – или тя просто е някаква трудна за схващане шега?! :-) Но в такъв случай заглавието звучи провокационно, още повече, че между изброените три имена общност на схващанията и позициите едва ли съществува…

 • Reply bogomil 25.05.2009 at 15:22

  Свежо: Бойко, морски, никога не съм бил в АБВ форумите.

 • Reply БАЛТАЗАР ИВАНОВИЧ 25.05.2009 at 15:20

  Ето затова, Бого, затова не се включвам в подобни общества, инициативи и други масовки. Същата порнография е, като Булгариа е ва6а, само дето там знакът е тъмно син. Айде със здраве.

 • Reply Ивайло Спасов 25.05.2009 at 15:19

  Човече, заглавието ти е измамно малко. трябваше да поставиш „???“ в края, защото иначе звучи декларативно и се изменя смисъла му.

 • Reply fen 25.05.2009 at 14:50

  Вени Марковски е добре да говори от свое име, когато става дума за важни неща. Колкото до това, кой и как защитава нашите права, то ние истината си я знаем.

 • Reply marystaneva 25.05.2009 at 14:49

  Свежо: 12 отрицателни гласа!? Защо бе, другари? Не ви хареса истината ли? Да, ама хората трябва да знаят!
  Поздравления за статията! (thumb up)

 • Reply бойкоСтефанов 25.05.2009 at 14:45

  Свежо: Все някой ден, някой от хората, които са ти вярвали безрезервно, ще разбере, каква гавра си си правил с тях през цялото време. И както те разкараха от АБВ форумите като ненужна вещ, така ще те разкарат и от ненужно заеманото място в обществото.

  Подредбата, структурата, сленга на този материал, говорят за сугестиране. Сугестиране против човека, когото сугестираш, без да се гавриш, т.е. с ясното съзнание, че го превръщаш в твой роб, не става. Това е, което не става. Това ще разбере някой, точно когато най-малко очакваш.

 • Reply Боян 25.05.2009 at 14:25

  Определено не подкрепям никой от гореспоменатите :) . Писах им на ISOC.bg би трябвало считано от след малко да не съм член вече на организацията. Може това да е долна инсинуация, но самия факт, че някой си позволява да прави такова нещо значи, че тя не е авторитетна.

  Аз подкрепям САМО БОГО! защото единствено него съм видял да се опитва да прави нещо, дори преди изборите…

 • Reply Balthazar.Ivanovich 25.05.2009 at 14:11

  Свежо: БАЛТАЗАР ИВАНОВИЧ
  Коментарът ви очаква одобрение
  май 25, 2009 в 3:20 pm

  Ето затова, Бого, затова не се включвам в подобни общества, инициативи и други масовки. Същата порнография е, като Булгариа е ва6а, само дето там знакът е тъмно син. Айде със здраве.

 • Reply Крис 25.05.2009 at 13:22

  Няма да се учудя ако споменатата статия е журналистическа измислица. Това е най-логичното обяснение, което ми хрумва. Ако се окаже обаче, че е истина, тогава нямам думи. Впрочем, някой който лично познава Вени Марковски да завърти един телефон и да почерпи информация от първоизточника!?

 • Reply Светла 25.05.2009 at 13:10

  Заглавието ти е подвеждащо, Бого, въпреки че съдържанието го опровергава. Въпросителните на Огнян щяха да ти помогнат ;-).

 • Reply Огнян Младенов 25.05.2009 at 11:39

  Цитатът е от тук : http://www.pressboard.info/Preview.aspx?articleid=112957

  А иначе си забравил да добавиш : „??? :-(“ от оригинала :-)

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.