Салам за Блатечки – дизайн за фланелка.

Йовко спомена, че би носил фланелка, с която би ентусиазирал хората да дарявят всеки ден салам за Асен Блатечки (за да ходи гладен по хладилниците на хората), ако има кой да направи дизайна, който да е под публичен лиценз.

Ето и предложенията:

1

EPS, може да бъде свален от тук.

2

Файлът, може да бъде свален от тук.

Файлoвете сa без никакви авторски права. Ползвайте ги както желаете. Благодаря на автора, пожелал анонимност.


CC0

P.S Aко се чудите за какво става дума, вижте това.

Влезте в общността на блога ми.
8269 човека го направиха от 2004 година досега! Запишете се и получавайте нови материали от време на време.
Аз мразя спама. Няма да получавате такъв от мен.

Публикувано от

Богомил "Бого" Шопов

Емигрант. Пират. Революционер. А, още интересни факти има тук

17 мнения за “Салам за Блатечки – дизайн за фланелка.”

  1. И аз го споделих, въпреки че „Нито е оригинално, нито е готино, нито остроумно, а е само просташко и елементарно!“ :)))
    То и аз не съм стока… :)

  2. Тъпоооо! Нито е оригинално, нито е готино, нито остроумно, а е само просташко и елементарно!Хич не ви е виновен Асен авантаджии глупави, за да го обиждате по този начин!!! Той трябва да съди автора на тази безмерна глупост!Не ви прави чест..ако изобщо имате представа какво що е то!

    1. Мисля че всеки има право на мнение, както ние, така и ти. Лоша реклама има, само ако човек сам си я направи. Недей точно ти да му помагаш за това на Блатечки. Никой не се шегува с него директно, шегуваме се с това как той е използван в тази кампания, по смешен и двусмислен (недомислен) начин от тези които са я създали. Следователно като лице на кампанията, той си носи последствията хората да му се смеят на принципа и царят е гол (което ми напомня за голите артисти от предните подобни кампании, що смях падна там :) – само Азис успя да ги превари по подигравки).

    2. Габриела, той нас не ни ли обижда като ни бърка в хладилниците?:)

  3. btw, да видим сега дали PR-ите на „Oста на злото“ ще успеят да изиграят ситуацията правилно или само ще отнесат още flak…

  4. Хубавото на този салам, е че като при пиратството, колкото и да го копираш/употребяваш, оригинала все си остава. Така ще решим световният глад, или поне глада на Блатечки! Казвайте от къде мога да си купя такава фланелка :)

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.