Конкурс – Как да накараме Бойко Борисов да отговори на истинските въпроси.

В поредица от интервюта през последно време, премиерът-слънце отговаря на въпроси на хора, които нямат топките да му зададат истински такива.

Затова обявявам конкурс – как да накараме премиера да отговори на въпроси от хора в Интернет по болни за България теми.

Също така, като коментари приемам и въпроси, които да му бъдат зададени, ако се стигне то това, че всъщност успеем да го накараме да не бяга от неудобните въпроси, а да бъде мъжът за който се предлолага че е, а не да се крие зад удобни журналисти и PR.

Наградния фонд е 100 евро и ще отидат при този, който даде най-якята идея как това да се случи. Гласуването ще е открито, ако има повече от една идея.

P.S Коментарите ще бъдат одобрявани един по един, за да филтрираме младежката организация на ГЕРБ :)

Още:
– Парите са от собствени средства (демек заплата) – никой не ми плаща да правя това, просто исках да има някаква награда за идея и/или въпрос – Дерзайте!
– Не съм политически обвързан, като всеки нормален гражданин имам предпочитание, но всичките ми действия са над-партийнни :)

29 мнения за “Конкурс – Как да накараме Бойко Борисов да отговори на истинските въпроси.

 • Reply Антоанета 28.10.2016 at 9:00

  Каквото и да го питаме, няма да отговори, той винаги говори каквото иска.Но бих го попитала, не разбира ли, че не е за този пост, че понятие няма от управление на държава, до кога ще използва страха на хората????

 • Reply Иван Добрев 27.10.2016 at 20:08

  Въпроса ми е към вас гн. Борисов и всички в този парламент защо съсипахте България, защо държите хората в бедност, защо продължавте да го правите целенасочено, кой плаща за това, каква е истината.? Ако имате млко съвест ще отговорите.

 • Reply Антон Косев 27.10.2016 at 18:11

  Късно е вече, да му задаваме въпроси! Неговите действия с умишления провал на съдебната реформа, с мълчаливото му участие във фалита на КТБ в далаверата с Булгартабак и с Виваком , с чайките и яхтите по черноморието ни той на практика отговори на всички въпроси. напълно достатъчни са за да си отговори всеки от нас. По -добре е да извикаме каракчанската овчарка, която подари на шефа си от североизток и да задаваме въпроси на нея !

 • Reply Илиян Дуков 27.10.2016 at 17:19

  Повечето хора задават въпроси… А не това е целта. Целта е да си излмисли метод Борисов да отговаря на въпроси.
  Ето и моето предложение. (Ако спечеля 100-те евро, ще ги използвам за благородна кауза – за мен)
  Според това къде се намира Борисов във време-пространството, разбирай социална и политическа ерархия, смятам, че без прибягване до помощни средства не бихме имали успех. Затова за да накараме Борисов да отговаря на поставените му въпроси можем да използваме уреда „Терморектальный криптоанализатор“, също така познат под името „Электрический вспоминатель“
  Счита се , че този метод е 99,9% успешен. В линка може да се запознаете с устройството и начина му на действие.
  http://lurkmore.to/%D0%A2%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D1%8B%D0%B9_%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BF%D1%82%D0%BE%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80

 • Reply Добра Иванова 27.10.2016 at 14:03

  Искам да попитам ББ–каква пенсия получава майка му и дали и стига без да й помагат…Ще може ли поне 1 месец да си разменим – моята пенсия с неговата заплата и без други средства да си плати сметките и да изкара месеца..До кога ще унижават НАС-пенсионерите, които построихме БЪЛГАРИЯ, а те с лека ръка продадоха и ограбиха…

 • Reply иванка петкова 27.10.2016 at 11:32

  Господин Борисов, защо полицията бездейства и не защитава гражданите от престъпници ? Писах Ви и лично входирах молба до ВАС през март 2016 г.,че всеки ден ми се влиза в жилището от подставени лица ,участници в ОПГ и ми се нанасят вреди и ми се слагат паразити ,подслушва ми се телефона и съм следена , от няколко години мола полиция и прокуратура за съдействие и помощ ,но ми се отказва! Моля Ви накарайте шефовете на РПУ и ОДМВР да заработят в полза на гражданите , а не на ОПГ. Вразговор на 4 очи обикновени полицаи ми казват ,че им е наредено да не ми се помага ? Защо ,? Аз ли съм най-големия престъпник в държавата?

 • Reply Димитричка Жекова 27.10.2016 at 10:39

  Това е чудесно! защото тук журналистите по всички медии не могат да си задат въпросите, защото той веднага ги отсича.

 • Reply Влади Владков 27.10.2016 at 9:41

  На истинските въпроси той ще отговори само в следствието. Трябва да го докараме дотам.

 • Reply Ботьо Стоянов 27.10.2016 at 9:06

  Г-н Борисов,
  Имате ли достатъчно съвест и достойнство за да си подадете оставката незабавно и без никакви уговорки?
  Вие български премиер ли сте,или кукла на конци?
  Може ли въобще да докажете,че защитавате интересите на България?

 • Reply Светлозар Славков 26.10.2016 at 21:46

  Не знам какво би го накарало да отговори на въпроси, които касаят реалните обществени проблеми. Никой политик не би отговорил на тях. Това означава да признае публично, че управлението на държавата е фалш. Има кой да му ги зададе – Карбовски, Сашо Диков, Минчо Христов. И тъй като не виждам начин да бъде Бойко Борисов да бъде накаран да отговори на истински въпроси, то предлагам, нека поне да му сторим нещо. Да му накърним суетата. Той е изключително суетен и ако бъде засегната суетността му, ще лежи два дни в полусънно състояние.

 • Reply Стефан Хр. Гигов 26.10.2016 at 18:39

  Искам да попитам къде отиват останалите 93.5% от тока произвеждан от АЕЦ , -Кой печели от него и защо не изнасят ( ако го изнасят) по-скъпия а не най евтиния ток???????????? Според ЧЕЗ България и нашите сметки ние използваме само 6,57%. Къде отива атомния ток, щом не ни трябва. а и изглежда на някой друг му трябва АЕЦ

 • Reply Милена Сотирова 26.10.2016 at 16:38

  Аз съм член на комисия от квотата на ГЕРБ!Аз ще задам неудобните въпроси на Борисов ако се появи в Кюстендил!Нужен ми е само съмишленик който да документира отговорите.Не ме е страх от нищо!!!Партията поиска от мен да предам списък с имената и адресите на 10 човека които ще подкрепят Цачева!?Освен това ТРЯБВА да заведа 10 човека на срещата на същата с кюстендилци!?НЯМА ДА НАПРАВЯ ТОВА!!!

 • Reply Невена 26.10.2016 at 4:25

  Прав е Ивайло Василев, но Борисов не е чак такъв глупак – лондонската грешка няма да се повтори.

 • Reply Невена 26.10.2016 at 4:24

  Прав е Ивайло Василев, но Бборисов не е чак такъв глупак – лондонската грешка няма да се повтори.

 • Reply Радка Илиева 25.10.2016 at 22:15

  Неудобните въпроси към ББ би могъл, да ги зададе някой чужд, достоен журналист. В БГ медиите никой, няма да го стори.
  А те са много!!!
  Моят въпрос е: От къде вземат парите, за да купуват изборите?
  Познавам кмет, който така беше „избран“.

 • Reply Милко Тодоров 25.10.2016 at 13:36

  Поздравявам автора на идеята! Добавям 100 евро.

 • Reply Румен 24.10.2016 at 23:56

  България е стигнала до ниво в което някой ( има такива примери в историята на света , макар и в други времена и ситуации ) трябва да каже , че така повече не трябва да се живее ! Цаца ди тути Цаци е никакъв в този смисъл ! И , ако Борисов има смелостта да го направи стига са ревали задружно ощетените !!! От 1989г. , чакаме да се съедените , нали това прави силата ? Пише ви го там където всеки ден се ебавате с надеждите на народа си …вече , сигурно искате пак да пеем “ 45 години стигат “ – защото се запътихме да ги направим … безскруполни идиоти !!! Да Ви …..

 • Reply Ивайло Василев 24.10.2016 at 20:03

  „Премиерът-слънце“ може да бъде накаран да отговори на истинските въпроси само по един начин – да му бъдат зададени в чужбина от българи, които живеят извън сянката на партийната зависимост. На собствена територия той е като вампирите в Трансилвания. Няма отражение в огледалото. Но в чужбина мистичната му „сила“ отслабва. И тогава в огледалото се появява Шиши…

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.