Конкурс – Как да накараме Бойко Борисов да отговори на истинските въпроси.

В поредица от интервюта през последно време, премиерът-слънце отговаря на въпроси на хора, които нямат топките да му зададат истински такива.

Затова обявявам конкурс – как да накараме премиера да отговори на въпроси от хора в Интернет по болни за България теми.

Също така, като коментари приемам и въпроси, които да му бъдат зададени, ако се стигне то това, че всъщност успеем да го накараме да не бяга от неудобните въпроси, а да бъде мъжът за който се предлолага че е, а не да се крие зад удобни журналисти и PR.

Наградния фонд е 100 евро и ще отидат при този, който даде най-якята идея как това да се случи. Гласуването ще е открито, ако има повече от една идея.

P.S Коментарите ще бъдат одобрявани един по един, за да филтрираме младежката организация на ГЕРБ :)

Още:
– Парите са от собствени средства (демек заплата) – никой не ми плаща да правя това, просто исках да има някаква награда за идея и/или въпрос – Дерзайте!
– Не съм политически обвързан, като всеки нормален гражданин имам предпочитание, но всичките ми действия са над-партийнни :)

29 мнения за “Конкурс – Как да накараме Бойко Борисов да отговори на истинските въпроси.

 • Reply Васил Светославов 31.10.2016 at 13:12

  Г-н Шопов, може би е нужен майстор манипулатор, който да „скрива“ неудобните въпроси в серии от удобни такива. И по отговорите на удобните въпроси да са изведат отговори на неудобните… До колко това е възможно и постижимо не знам, но само това ми идва на ум – и разбира се това трябва да стане без предварително да му се дадат въпросите за подготовка на отговори.

 • Reply Пенчо Питанката 29.10.2016 at 18:46

  Първо му се задават някакви удобни въпроси. После му се задават полу(не)удобни. А накрая – най-неудобните. Целта е да бъде приспано вниманието му, поне – в началото.

 • Reply Росица Стоянова 29.10.2016 at 18:16

  Въпросите да му се изпратят писмено.
  Нека отговори писмено, нека текста мине през редактор.
  Лично аз имам проблем да го изслушвам.

 • Reply иван 29.10.2016 at 4:45

  ще отрече ли твърдението, че има близки отношения с лицата Александър Сталийски и Делян Пеевски и по-точно техни представители в изпълнителната власт занимаващи се основно с източване на държавни дружества през обществени поръчки.

 • Reply Живко Петков 28.10.2016 at 20:05

  Истинските въпроси всички ги знаем. Ще накараме Бойко Борисов да им отговори, когато намерим кой да му ги зададе.

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.