Как да си активираме чипа, който идва със ваксината и какво прави.

Bluetooth екран за настройка

След като се ваксинирахме в Габрово, бях учуден, че не ни дадоха инструкции как да активираме чипа, който е във ваксината и затова сега пиша този материал, за всички, които биха искали да го направят.

От къде е информацията?

Информацията е събрана от различни места в Интернет и от скрити файлове достъпни само за определени хора. Те са налични, благодарение на хакери в специални уеб сайтове, които не искам да ги слагам тук защото ще ми блокират сайта. Ако знаете къде да търсите, можете и сами да си прочетете, но на английски само.

Отделих 2 седмици да направя този материал. Уважавайте ми времето и споделете това само с приятели и познати. Има много хора, които не вярват на това!!

Какво е нужно?

 1. Да имате ваксина. Ние сме с Пфайзер, но работи с повечето ваксини. За руската няма все още потвърдена информация (освен в един руски форум)
 2. Да имате телефон с Андроид ( това имам аз и работи. Може да работи и с други телефони, но това ще оставя вие да си тествате)
 3. Двадесет минути време за цялата подготовка.
 4. Една биричка за кураж, защото е нужен.

Стъпка по стъпка

Включете си „блутута на телефона“

Сканирайте устройствата наоколо, за да намерите чипа ви.

Важно: Телефона ви трябва да бъде на повече от два метра от мястото на поствяне на ваксина, за да бъде намерен първия път.


Добавяне

От списъкът , който ще се появи, изберете тази линия, която започва със партидата, която са ви я поставили – това трябва да намерите в картончето от ваксинационния център. (Търсете партидата на втората ваксина)

Тук виждате нашите две ваксини!

Потвърдете

Потвърдете, че желаете да се свържете като кликнете или докоснете този ред на екрана-> Тази с номера на вашата ваксина.

Само след секунда, че усетите много лека вибрация във рамото си, където ви е бита ваксината. Това, значи, ще работи. Спокойно не боли!

Ако това не се случи, опитайте отново – понякога става от третия път.

Внимание: Ако усещате вибрация, без да се мъчите да се свържете – значи някой друг се опитва да се свържи с вашия чип! За да го предотвратите – тупнете по ваксинираното място 2 пъти и това ще даде инструкция на чипа да спре връзката!

Какво може да прави чипът?

Тъй като доста от информацията все още в засекретена, това, което успях да направя аз без много услилие беше:

 1. Информация за кръвното ми, без апаратче за кръвно. Спестих едни 50 лева за апаратче (вижте по-долу за доказателство)
 2. Когато ми спадне алкохола в кръвта под определен мимимум, ми изпраща SMS, да си пийна биричка (или както си го настроите), това аз сам си го открих, Не знам дали ще ви върши работа.
 3. Ако минава самолет със кемтрейлс (тази информация я има!!!) ми казва да се скрия, докато отмине. (Не всеки самолет в такъв, но чипът може да се върже със системата и да каже).
 4. Когато е много светло може да ви намали зениците, така, че да не ви се увреди окото (това е вградено в чипа и не може да се сменя)
 5. Aко имам температура, получавам SMS. Също мога да си следя и нивото на кръвната захар и други такива, която ми спестява ходенето до офиса на лабораторий, които да ме дупчат отново за кръв!!!

Ето ви още една причина да се ваксинирате! Чиповете са вечни, но се активират само след втората игла.

Ако сте открили други свойства, моля пишете ми като коментар!

Eто малко доказателства и за действията. Имам и още, ако трябва:

15 мнения за “Как да си активираме чипа, който идва със ваксината и какво прави.

 • Reply мил кокер 11.11.2022 at 22:17

  *Още едно сборище на тъпунгери. Жалки нещтастници, скарани с факти и наука.

 • Reply Иван Иванов 19.10.2021 at 7:35

  Да ви попитам това всичко реално ли е?? После се замислете дали няма да сме като роботи…и дали след време няма да ни командват други…

 • Reply Дончо 26.07.2021 at 17:44

  Ей затова не ни се случват хубави неща! ❤️🤡🖤😈

 • Reply Ивчо 26.07.2021 at 17:22

  Сърдечни благодарности и от мен! За съжаление аз получих две различни ваксини и сдвояването не е така безпроблемно, както го описвате.

  В случай, че има и други като мен: По материали от чуждата преса Бил Гейтс е обещал да се погрижи за този бъг и моли всички ваксинирани с АстраЗенека от следващия понеделник активно да търсят местности с G5 покритие, за да получат необходимия ъпдейт. В случай на затруднения е възможно компанията му да навигира потребителите към подходящи места с помощта на джойстик.

 • Reply Гаргамела 26.07.2021 at 14:34

  Много благодаря за опътването. До сега никакви функции не ползвах. имах само страничен ефект, заради магнитите във ваксината всеки път като мина покрай хладилника и се залепях за него. Сега обаче, като го включих, мога да браузвам директно Deezer влиза безплатно в услугата. Също може да се пеарне с Алиекспрес,получавам сутрин всички намаления и като чипиран се ползвам с доставка next day.

 • Reply Йони 26.07.2021 at 10:55

  Добре, че има съвестни хора като Вас 🤣 Най-накрая чипът ми проработи както трябва. В момента, в който го включих и ми изпрати СМС: „Високо ниво на стрес, ниски нива на алкохол в кръвта! Препоръчва се незабавна хидратация с течност по избор с висок алкохолен градус и ниска температура!“

 • Reply nilnull 23.07.2021 at 15:42

  Питам за един приятел: може ли да перна жената към моя телефон. Благодаря.

  • Reply Богомил "Бого" Шопов 23.07.2021 at 16:27

   Ако се съгласи защо не :)

  • Reply Милена 31.08.2021 at 19:36

   Само внимавайте тя да не Ви перне (един зад врата)

 • Reply Мартин 23.07.2021 at 14:15

  P. S. Открих и вградения гласов асистент. Активира се с „Okay Bill“ и след това командата. Вече мога да включвам/изключвам лампите вкъщи по още един начин :) За жалост не работи с устройства, свързани към 2.4 GHz мрежи.

  • Reply Богомил "Бого" Шопов 23.07.2021 at 14:40

   Благодарение на такива бъдни българи като тебе, продължаваме да откриваме толкова много нови функционалности. Благодаря!

 • Reply Мартин 23.07.2021 at 14:09

  Благодаря, Бого! От край време търсех туториал, тъй като в моя ваксинационен център (Стара Загора) отказаха да ми дадат инструкциите. При мен се получи от втория опит, по някаква причина първоначално не усещах вибрация в рамото ми и се наложи да започна отначало… Днес в Стара Загора е много слънчево и веднага след потвърждението зениците ми се намалиха – първи признак, че връзката е успешна!
  Благодаря много отново!

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.