Fring – говори с много хора през мобилния си.

Днес докато се мотах из интересни сайтове, изморен от многото задачи попаднах на интересно приложение наречено Fring.

С няколко думи това е приложение, което ви позволява да си говорите с познати в мрежите на Skype, Gtalk и всеки jabber, ICQ, AIM, Twitter и други. Интересното в този прдодукт, е че дори нямате нужда от SIM карта за да говорите с приятели и познати.

Освен текстовата комуникация, можете да говорите и по VOIP, а освен това, можете да говорите през приложението с реални телефонни номера, на ниски цени.

screen

Какво по-чудесно от това. Единственото условие е да разполагате с телефон с wifi и свободно място за инсталация.

Има версии за symbian, iPhone, UIQ и дори за Windows mobile.

Хайде на фринга :)

Влезте в общността на блога ми.
8269 човека го направиха от 2004 година досега! Запишете се и получавайте нови материали от време на време.
Аз мразя спама. Няма да получавате такъв от мен.

16 мнения за “Fring – говори с много хора през мобилния си.”

 1. Когато се логваш за пръв път в новоинсталиран fring трябва да въведеш мобилният си номер, с който си се регистрирала за пръв път в програмата. Започваш с 359, кода на оператора без нулата и твоя номер. Пробвай, трябва да стане. Успех!

 2. Имам проблем ! Не мога да се лог-на във Фринг. Дава ми съобщения че в името си нямам право на символи а само на цифри и букви, а аз имам и долна черта. Вече 4 пъти го деинсталирах и отново го инасталирах и все същото???? Защо така? А първия път нямаше проблем, всичко си беше ок.

 3. Отиваш в options > go to > add-ons > skype > options > unsubscribe. След това отиваш отново на skype > subscribeing > пишеш своя username и парола, и си OK.

 4. Искам да попитам след като си инсталирах Fring един приятел влезе с неговияusername и сега аз незнам как да изляза от него и да вляза със моето username.Някой може ли да ми помогне по тоя въпрос и да мога да си вляза в моя skype от телефона,а не да пиша с неговия.

 5. Някой има ли представа дали изкараха fring за версия 2.0.0 и нагоре за iphone, до скоро поне нямаше…
  Иначе е яко, друг вариант за skype кадърен няма за iphone – web вариантите изобщо не стават.

 6. Ей, искам да попитам някой дали не е пробвал да си го инсталира на тел без wi-fi?
  Аз си го инсталирах, но не знам дали няма да ми излезе малко скъпо!
  Когато го стартирам то си набира и започва да дърпа минути.Ако някой може да ми каже нещо по въпроса нека да пише. Мерси.

 7. Инсталирах си fring, а от него skype и icq. Тествах съобщенията и на двете -идеално функционира,а относно говорията-> тествах само skype,нямах време за icq..Тази програма е вълшебна.

 8. Ами то все още е в бета и силно се надявам да оправят доста от нещата, а доколкото се досещам и усещам, може и да имаме и българска услуга интергирана в него. :)

 9. Приложението наистина е много яко, но има някой странни черти. Като например не можеш да го накараш да се връзва само към официалните сървъри – винаги прави опити да се конектне към какви ли не ip адреси в Англия и все на различни портове. Това няколко пъти и създава проблеми във wifi мрежи, в които са разрешени само стандартните услуги като icq,web и тн. Причината е, че ако не успее да се свърже към тези си негови сървъри изобщо не се стартира:(

 10. Тествали ли сте скайп ? Тъй като на моя iPhone пращам съобщения, но нищо не получавам, т.е като ми отговорят аз не получавам отговор !?

 11. Аз тъкмо го настройвам сега. Направо е супер як. Ще пробвам и разговорите и всичко друго скоро.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.