Малка нужда от помощ

Знам, че повечето от четящите блога ми, нямат време да се разхождат из градовете си и предпочитат нещата да стават он-лайн, затова ето моята молба:

– знаете, че за да се явя на избори има нужда от 15 000 подписа и още толкова лева.

Изтеглете тези две бланки

0.За евро-изборите
1.За народно събрание

Отпечатайте ги, подпишете се, съберете подписи и от колеги, приятели и роднини и ги изпратете на следния адрес до 15 АПРИЛ:
София 1000, п.к. 1282.

Подписите не ви обвързват с нищо.

Дарения

Aко искате да помогнете и в събирането на сумата, необходима за явяването на изборите, моля вижте това.

Ама какво

Ако все още не знаете за амбицията ми да вляза в Евро-парламента или ако не ме познавате, моля, посетете този сайт или ме питайте.

Благодаря ви,
Бого

8 мнения за “Малка нужда от помощ

 • Reply Не се заблуждавайте 04.05.2009 at 14:42

  не е вярно, че подписите не ни обвързват с нищо, защото човек може да се подпише само за една партия, така че правете си сметката.

 • Reply petargpetrov 23.03.2009 at 21:56

  Свежо: И аз съм за идеята на svilen75

 • Reply Manuel 23.03.2009 at 18:47

  Свежо: Поразгледайте дейностите, които г-н Богомил Шопов е инициирал и подкрепил преди да говорите така за него. Аз го подкрепям и ще се постарая да изпратя нужните документи с колкото успея да събера подписи. А и не смятам, че „Бого“ е толкова безизвестен за колкото вие го смятате :)

  Още повече той не желае да влезе в парламента ей така, за да „промени нещата към по-добро!“ и да си оправи живота. Той има ясна идея и причина за това.

  Не смятам, че купуването на гласовете е справедливо решение.

 • Reply keen 23.03.2009 at 18:45

  Свежо: Бого, имаш моя подпис.
  И запомни, че от простолюдието полза няма, то пак ще ходи за гъби и без това.

 • Reply tub 23.03.2009 at 17:15

  Свежо: Виж какво,хората плащат за да влязат в парламента,където си осребряват инвестицията. Ти искаш ние да ти платим за да влезеш. От такива като теб-полза няма. Ти така и няма да разбереш цената на това което ще получиш, поради което само ще заемаш мястото на някой,дето действително може да направи нещо(за себе си естествено). Ние пък няма да получим нищо предварително(то е ясно,че следварително никой не дава), така че схемата ти друже не е пазарна, т.е. не върви!
  В Българската система на демократичен вот, купуването на гласа е най-справедливото решение!

 • Reply ALDO 23.03.2009 at 17:14

  Свежо: Молиш за малка НУЖДА – а после ние да ходим за ГОЛЯМА

 • Reply Боян Юруков 23.03.2009 at 14:48

  Въпрос – на кое място в листата им ще си? По мои сметки за да се избере един кандидат трябва да гласуват поне 100000 души за него. При това трябва да си първи в листата за да имаш шансове.

 • Reply svilen75 23.03.2009 at 13:04

  Свежо: Кой е пък тоя???
  Пич, очевидно е, че нямаш шанс (поне в момента) да влезеш в парламента. По-добре използвай тези подписи и тези 35 хил. лева за някоя природозащитна инициатива, която ще бъде и полезна, и реално осъществима, отколкото да ги използваш за предизборна кампания. Ако направиш ворото без да си направил първото ще бъдеш поредния, който много говори, а единствено иска да се намърда в парламента.

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.