Има ли педераси в Парламента?

След като се наслушахме два дена на начин на говорене подходящ за сергия в циганската ма’ала, взех да съжалявам, че исках да стана депутат. То ако ще работя с такива образи, по-добре да си стоя у нас и май хората, които не гласуваха за кандидатурата, всъщност ми направиха услуга, ха ха.

Единия вика на другия, че е гей, а другия вика да си доведе жената да я бил оправил, а първия да им светел. Бе аз ли не съм наред или нещо друго не е наред.

Пълно ли е с духовни педераси (не гейове) в парламента или на мен нещо не се връзва, новия парламентарен морал, който даже го дават и по телевизията. Абе, още има хора, дето гледат и даже имитират, това, което дават по ‘талавизора’.

Аз не искам такива депутати, а вие?

Влезте в общността на блога ми.
8269 човека го направиха от 2004 година досега! Запишете се и получавайте нови материали от време на време.
Аз мразя спама. Няма да получавате такъв от мен.

9 мнения за “Има ли педераси в Парламента?”

  1. Бе никой не иска такива депутати, обаче практиката показва, че продължаваме да си ги избираме. Не знам как става това, и по-лошото е, че не знаем как да го променим.

  2. Хаха, това не съм го гледал, но както го описваш оставам с впечетлението, че явно сегашните депутати минават през време на сексуална революция, която като се премеси с ‘интелект’ и простотия и се получава продукта „български депутат v.2009“.

  3. Ако си очаквал нещо друго, значи не си се информирал добре преди да се кандидатираш. На що годе нормален човек, попаднал по грешка в парламента сега трябва да му се плащат и вредни :)

    А начина да се промени това е да се избират повече хора, които не биха правили така. Така че, с повече кураж в следващия тираж :)

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.