България на гражданите?

Напълно споделям това мнение:

Митът за това, че „Движение България на гражданите“ е на гражданите, рухна болезнено още при първия намек за власт,заяви Каназирева и увери, че партия, която не може да приложи в собствената си практика принципите на справедливост и зачитане на хората, няма как да ги приложи и при управлението на държавата.
Бързо рухнал и митът, че „Движение България на гражданите“ има ясни и изпълними идеи за развитието и управлението на страната.
Още при първите срещи на експертите на партията с хората в областта, още при първите тематични форуми и кръгли маси се чуват много гласове на членове и симпатизанти, че липсва конкретика, задълбоченост и ясна визия за това, как трябва да се случват нещата в България. А дългоочакваната платформа на Движението – 31 неща, които трябва да променят живота ни – структурите определят като повърхностна, пълна с метафори, празни обещания и популизъм, достоен за лява партия.

Влезте в общността на блога ми.
8269 човека го направиха от 2004 година досега! Запишете се и получавайте нови материали от време на време.
Аз мразя спама. Няма да получавате такъв от мен.

Публикувано от

Богомил "Бого" Шопов

Емигрант. Пират. Революционер. А, още интересни факти има тук

Едно мнение за “България на гражданите?”

  1. Преди 2 седмици се зачетох в платформата и тези 30-ина точки, които бяха спретнали от ДБГ. Популизъм и социализъм отвсякъде. Хубаво е, че хората са се усетили овреме и са напуснали. Стана ясно, че Меглена Кунева-Пръмова си е чисто и просто руски проводник и сателит на БСП. Това е!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.