България на гражданите?

Напълно споделям това мнение:

Митът за това, че „Движение България на гражданите“ е на гражданите, рухна болезнено още при първия намек за власт,заяви Каназирева и увери, че партия, която не може да приложи в собствената си практика принципите на справедливост и зачитане на хората, няма как да ги приложи и при управлението на държавата.
Бързо рухнал и митът, че „Движение България на гражданите“ има ясни и изпълними идеи за развитието и управлението на страната.
Още при първите срещи на експертите на партията с хората в областта, още при първите тематични форуми и кръгли маси се чуват много гласове на членове и симпатизанти, че липсва конкретика, задълбоченост и ясна визия за това, как трябва да се случват нещата в България. А дългоочакваната платформа на Движението – 31 неща, които трябва да променят живота ни – структурите определят като повърхностна, пълна с метафори, празни обещания и популизъм, достоен за лява партия.

One thought on “България на гражданите?

  • Reply vorbis 02.04.2013 at 10:33

    Преди 2 седмици се зачетох в платформата и тези 30-ина точки, които бяха спретнали от ДБГ. Популизъм и социализъм отвсякъде. Хубаво е, че хората са се усетили овреме и са напуснали. Стана ясно, че Меглена Кунева-Пръмова си е чисто и просто руски проводник и сателит на БСП. Това е!

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.